Gepard Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Új ülést is kell venni mert ez már tényleg kicsi lesz lassan. Tudom, nem ez a topic ,de egy jó eset volt már. Nem akart a kocsiból kiszállni mert marhára tetszett neki, hogy a kormánynál ülhet, mi meg persze mentünk volna. Szóval fogom a gyereket, hogy kivegyem, ő meg kapaszkodott a kormányba és üvöltött , hogy: Licsike bezet, Licsike bezet! ( volt vagy 2 éves) Kb 5 perc volt mire kiszedtem előlről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Köszi srácok!De én azt mondom,hogy naon gondoljátok meg a flockot,mert iszonyú kényes,meg kopik is ám!A műszerfal még oké,de a konzol meg a többi.... :( Az egész ótó be volt flockolva,az ucsó kicsi kis darabig,de ha rám hallgattok,és nem akartok magatoknak bosszúságot akkor ne csináljátok. Nem véletlenül gondolkodom a full bőr projekten!Egyszerűbb is takarítani,meg baromira nem kényes ehez képest. :smt017 Én szótam.... :smt102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Ja,ha nem hallgatsz rám akkor felejtsd el a morzsaporszívót,mert a te kedvenc kis eszközöd a magic-henger lesz! :smt018 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Ja,ha nem hallgatsz rám akkor felejtsd el a morzsaporszívót,mert a te kedvenc kis eszközöd a magic-henger lesz! :smt018 Ezt te nem értheted :wink: :( gepard-nak jár a morzsaporszívó majd ! :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Ezt te nem értheted :wink: :( gepard-nak jár a morzsaporszívó majd ! Jaaaaaaaaaaaaa!Majd jó lesz az is valamire!A flockhoz asszem kevés lesz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 mélykék76!!! Szólj,ha véletlenül tucc már kontaktot a Caravanos sráccal/HTA-969 Fót Köszi!Nem türelmetlenkedem :blob2: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Fog szólni ne aggódj... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Fog szólni ne aggódj... :wink: De mikóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóór? :( Dehogy aggódom! :blob2: :blob3: :blob4: :blob5: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 de bele fog telni egy kis időbe...szóval türelem... És térjünk vissza a tunying témakörhöz... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ok!Térjünk!KILINCS ELTÜNTETÉS?SÁRVÉDŐSZÉLESÍTÉS? :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Skacok! Kess koma hirdet egy FK 60/40-es ültető cuccot gsi-be. szerintetek ez jó lenne egy 92-es C14NZ-be is? Belemegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Skacok! Kess koma hirdet egy FK 60/40-es ültető cuccot gsi-be. szerintetek ez jó lenne egy 92-es C14NZ-be is? Belemegy? Xinte bizos! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Skacok! Kess koma hirdet egy FK 60/40-es ültető cuccot gsi-be. szerintetek ez jó lenne egy 92-es C14NZ-be is? Belemegy? Igaz én nem nagyon értek ehhez, de azért csak bele ... Ahogy itt kiolvastam, nem lesz jó neked, mert a GSI-knek sokkal nehezebb az eleje, így neked nem fog annyit ülni a szekered! A hátulja lehet jó! szerintem .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Hát, én azt hittem, hogy az nem függ a súlytól. mármint úgy értem, ha 60-nal rövidebb a rugó, akor márpedig az 60-at ül... :roll: tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Skacok! Kess koma hirdet egy FK 60/40-es ültető cuccot gsi-be. szerintetek ez jó lenne egy 92-es C14NZ-be is? Belemegy? Nekünk ugyanannyiból áll megnézni, mint amennyi neked lenne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 bocs, mester h mertem kérdezni.... :roll: szép ez a kép, meg minden, csak kár, hogy egyiknél se láttam az 1.4-es astrát..... ezexerint akkor nem jó bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 monnyuk a neten meg most találtam egy 1.4-est, amiben szintén FK 60/40-es van... :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 bocs, mester h mertem kérdezni.... :roll: szép ez a kép, meg minden, csak kár, hogy egyiknél se láttam az 1.4-es astrát..... ezexerint akkor nem jó bele? Nem kell bocsánatot kérned, csak egy kicsit próbálj te is keresgélni, ha érdekel valami :wink: Legegyszerűbb, ha megkérdezed az FK magyarországi forgalmazóját :arrow: ]http://www.bk-sportsline.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 termékek feltöltésalatt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 megtaláltam amit Te is beszúrtál ide, köszike :( Csak az a gond, hogy 1.4-est nem irnak... :( most akkor mi a helyzet?? bocsi, láma vok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 megtaláltam amit Te is beszúrtál ide, köszike :( Csak az a gond, hogy 1.4-est nem irnak... :( most akkor mi a helyzet?? bocsi, láma vok :lol: Hívd fel őket, vagy küldjél nekik egy mailt tánnn :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 szeintem is a súlya miatt gondjaid lesznek,ha egyezik is a "fészek"! :? Bár ne legyen igazam! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hát, én azt hittem, hogy az nem függ a súlytól. mármint úgy értem, ha 60-nal rövidebb a rugó, akor márpedig az 60-at ül... :roll: tévedek? Igen tévedsz :( A rugó nem rövidebb 60mm-el hanem az anyaga, edzése, vastagsága és a hossza álltal lesz az autó 60mm-e lejjebb, persze az az autó amelyiknek a súlyához tervezték. Ez a jó minőségű rugóknál így is van. Sajnos az olcsó, gagyi ültető rugók között akár 20%-os eltérés is lehet (mérés). Tehát ezeknél a táblázat kuka és remény, hogy pont olyan lesz, amilyet szeretnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 MOMC : Az Enzo gagyinak számít ? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Special az ENZO-t nem ismerem. De az árából is lehet következtetni. Ha olcsó valszeg nem lehet túl jó, bár attól, hogy drága még nem feltétlenül jó. Én azt mondom, hogy a régi jól bevált márkák szinte mindíg garanciát jelentenek. Rugóbal pl.: Mattig, Vogtland, FK, Bilstein, INXX, Weitec, KW, H&R, Power tech, Sachs a teljesség igénye nélkül. Van a másik oldal pl.: Raceland, Interalloy, Dermic stb. Kinek mi, mennyit ér meg. A rugó élettartama is döntő. Nekem van mattig rugóm mantában én 8 éve raktam bele, kint vettem már használtan és még most is a gyári paraméter 98,5 %-át tudja. Az olcsó rugóknál 1-2 év és kilágyul, főleg ilyen utakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts