Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Feltetted a kamumatricarendszámodat.... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 dehogyis 8) csak ez engedélyes 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Aztán csak óvatosan vele, nehogy baj legyen. Kötekedő hangulatban levő rendőr emiatt kivonhatja az autót a forgalomból. Volt már rá példa klubon belül is. Ugyan nem volt rá joga, de ha kötekszel, akkor meg előjön az "egyedi azonosítójel meghamisítása" bűncselekményével, amiben viszont sajna igaza van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 És főleg ha éjszaka rávilágít lámpával az meg cseszik visszaverni a fényt... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 És főleg ha éjszaka rávilágít lámpával az meg cseszik visszaverni a fényt... :roll: haha. na majd eztetet jól nézzed csak meg! ez fényvisszaverős bazzz..... nyócszáz vót, nem hatszáz. na ez fullextrás 8) :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 :( :( hülye :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Nekem is matrica van elöl.Benne van a forgalmimban.Csak a nagyot csinálják már sajna,ezért nekem is dekoros kicsinyítés!Amit adtak rakja fel a rendőr,de csak óvatosan,mert 8rugó! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Nekem is matrica van elöl.Benne van a forgalmimban.Csak a nagyot csinálják már sajna,ezért nekem is dekoros kicsinyítés!Amit adtak rakja fel a rendőr,de csak óvatosan,mert 8rugó! :evil: én foktam és a nagyot felragasztottam egy plexire, és elteszem. ha szükséges, máris bele lehet tenni egy rendszámkeretbe..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 én foktam és a nagyot felragasztottam egy plexire, és elteszem. ha szükséges, máris bele lehet tenni egy rendszámkeretbe..... Nekem meg a pótkerém mellett can,és mind a 4 sarka ki van perforálva!Akad ott némi gyorskötöző is!De csak ha kekeckedik!De egyébként nem ez lenne a legnagyobb gond,ha megpróbál megállítani! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 a mai tuning: http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra/dscn9014.jpg Nem klubbos a rendszámkeret! Hát ejnye! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 ....eccerű 97-es F astra Caravan.Klíma ,abs,szervó,dupla lufi,központi zár,elektronyos ablak,gsi lökős elöl,hátul lefalazva,sötétítés,ültetve,oz racing line 16-os felni215/40-es guma,egykaros ablaktörlő,M-es tükör,Kék műszerfal és középkonzol vili,Flock.Csak elég viharvert a drágám,úgyhogy sose lesz kész. :(.... Szerintem széphhhh :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Köszi! :( :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 telleg dogos a verda 8) ha kilatnek a caravanbol meg nem lenne az a csuf ( :smt019 :smt019 :smt019) flokkolt belso egeszen kedvet kapnek a karavanepiteshez :( nektek sztem a Bazs-al lenne kozos tematok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 telleg dogos a verda 8) ha kilatnek a caravanbol meg nem lenne az a csuf ( :smt019 :smt019 :smt019) flokkolt belso egeszen kedvet kapnek a karavanepiteshez :( nektek sztem a Bazs-al lenne kozos tematok :( Miért?Olyan kicsi vagy,vagy csak rák módjára hátrafelé közlekedsz? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Na jó,ezt nem akartam! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Egész pofás ez a kék fekete flokk... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Egész pofás ez a kék fekete flokk... :wink: Akartam én is mondani, de az enyém akkor is beige lesz, csak most csúszik a projekt egy TFT monitor beszerzés végett. De reszkess Mélykék, veszel te még porzsamorzsszívót nekem! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Gepard! Nem lesz az nagyon kényes darab??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Remélem nem, a kocsin is kevésbé látszik a kosz ezzel a színnel mintha, fekete, vagy fehér lenne. Meg a szépségversenyen is nagyobb esélyem lesz, főleg akkor ha a motorteret is kiglancolom. Most csak poénból álltam oda, erre valamelyik topicban jól lehordták a koszos motorterű kocsikat (nem tudtam, hogy azt is nézik :oops: :oops: ), égett is a pofám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Gepard! Nem lesz az nagyon kényes darab??? Azért lesz hozzá neki, morzsaporszívója :( :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Hát ha majd a gyerek végigcsorgatja rajta a csokifagyit azt modnod, hogy ez direkt ilyen, és milyen nehéz volt ezt "így" megcsinálni... :wink: Eredmény: 10pont... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 A kocsiban nincs zabálás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Mindent a tunigért... Szegény gyerök... :( :( De amúgy biztos állatul fog kinézni... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 A bőrt a héten megveszem a váltóhoz és a kézifékhez, és anyámat ugrasztom, hogy varrja meg. Utána egy kis festés a műanyag részeket belül, majd a flock, ha lesz rá píz. A gyerek játszana a kocsiban, de én nem szeretem, ha ezzel szórakozik, ez az én játékom és nem adom, bee bee bí... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Gepard a következő projekt egy szoros, 6 pontos öv lesz a gyereknek... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts