aztec Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 1 kicsit sem beteges :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 De ez nálunk belefér... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 De ez nálunk belefér... :roll: mibe? "nálunk"??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Na mégeccer! Valaki szokott Fóton sűrűn járni?Ha igen,örülnék ha tudna abban segíteni,hogy felvehessem a kontaktot Kess galériájában látható (HTA-969)opel astra caraván gazdijával!S E G Í T S E N M Á R A K I T U D !!!Köszi! :prayer: :prayer: :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Elhiszed, hogy nem azért nem segítünk, mert nem akarunk???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Na mégeccer! Valaki szokott Fóton sűrűn járni?Ha igen,örülnék ha tudna abban segíteni,hogy felvehessem a kontaktot Kess galériájában látható (HTA-969)opel astra caraván gazdijával!S E G Í T S E N M Á R A K I T U D !!!Köszi! :prayer: :prayer: :prayer: Nekem nem tetszik F-en a G mocitető, ezért nem segítek neked :( :( :lol: :D :D ui: utánnanézünk mit tehetünk az ügy érdekében :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Nekem nem tetszik F-en a G mocitető, ezért nem segítek neked :( :lol: :D :D :D ui: utánnanézünk mit tehetünk az ügy érdekében Utállak! :twisted: ui:Vagy mégse? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Csak puntólámpákkal nyerő a g mocitető... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Csak puntólámpákkal nyerő a g mocitető... :wink: Hibátlan lesz az az egybeindxes angel eyes-osokkal is eccer! ...xintem... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Meg mibe úszol meg egy p2-es fényszóró installt fényezés nélkül?+ a lámpicsku=HORROR :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Utállak! :twisted: ui:Vagy mégse? :( Megkértem valakit, hogy próbáljon segíteni, bár ő közvetlenül nem ismeri a Caravan gazdiját, de fóti, azt mondta, hogy max. leinti ha látja :( :lol: :D :D De nem türelmetlenkedni ámmm :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Most árultak 40-ért egy pár P2 lámpát... Amúgy az a baj az egybeindexessel, hogy az nem FK, és erősen úgy neéz ki, hogy levédték a karika felső részét, mert az összes többinél alul van benne a hiányzó nem világító rész...Na ha ezt még morcosítod is, akkor kapsz két szép majdnem félkör ívet, de nem karikát... :wink: Hú most lehet hogy nem voltam értelmes... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Mondjuk azt nem értem teljesen, hogy miért nem a fehér gazdiját keresed meg, ha kérdésed van : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=22...er=asc&start=75 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 gyönyörű... :? Nekem nagyon nem gyere be, hogy Geri szavaival éljek...de hát ízlések és pofonok... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 gyönyörű... :? Nekem nagyon nem gyere be, hogy Geri szavaival éljek...de hát ízlések és pofonok... Üdv.: Atommanó Nekem csak a G mocitető nem tetszik rajta, különben nagyon korrekt :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Mondjuk azt nem értem teljesen' date=' hogy miért nem a fehér gazdiját keresed meg, ha kérdésed van : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=22...er=asc&start=75 ? Mert ronda az én izlésemnek is!Bocsi a gazdájától!Nem személyeskedni akartam!A másik eleje viszont naon teccik,meg mert ez volt most kéznél! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 BC ! Neked milyen kocsid van ? Képek róla ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Most árultak 40-ért egy pár P2 lámpát... Amúgy az a baj az egybeindexessel, hogy az nem FK, és erősen úgy neéz ki, hogy levédték a karika felső részét, mert az összes többinél alul van benne a hiányzó nem világító rész...Na ha ezt még morcosítod is, akkor kapsz két szép majdnem félkör ívet, de nem karikát... :wink: Hú most lehet hogy nem voltam értelmes... :roll: Xintem jól néz ki úgy!Nézd meg a Kársztájlingon a piros aszmát!Van róla esti kép is!Korrekt!Tudom,hogy neked a másik van.Az se rossz,csak én egybeindexest xettem volna. És xinted mennyiért faragják be a P2 fényszórókat???Na az a nem eccerű,mert rámondhatnak bármit.Ilyenek a mesterek sajna,hogy húúúúú de nem eccerű,meg húúúú de sokba fog kerülni....bla-bla-bla!De gondolom ilyeneket mindannyian ismerünk eleget! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 BC ! Neked milyen kocsid van ? Képek róla ? eccerű 97-es F astra Caravan.Klíma ,abs,szervó,dupla lufi,központi zár,elektronyos ablak,gsi lökős elöl,hátul lefalazva,sötétítés,ültetve,oz racing line 16-os felni215/40-es guma,egykaros ablaktörlő,M-es tükör,Kék műszerfal és középkonzol vili,Flock.Csak elég viharvert a drágám,úgyhogy sose lesz kész. :( Nem otthonról netezek most,úgyhogy ha érdekel kép max délután,vagy este küldhetek,csak azt nem tudom,hogy hogyan kell belinkelni ide.Mondjuk nem is próbáltam még! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Ez így van... :wink: A tunying nem olcsó...De a G tető sem lesz könnyü buli, hogy egy év múlva ne essen kettőbe... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Moci ? Küldd el a kepoptimalizalas@freemail.hu -ra és akkor nem kell linkelned :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Ez így van... :wink: A tunying nem olcsó...De a G tető sem lesz könnyü buli, hogy egy év múlva ne essen kettőbe... :wink: Főleg,hogy munkanélküli csavargó lettem! :( Tuning pause now! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 ja!Meg egy skoda octavia pótféklámpa be van építve a hátsó ajtómba! :( Küldök pár képet!Te is küldhetsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 a mai tuning: http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra/dscn9014.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts