opel16v Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Beszívott levegő hőmérséklet szenzor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Gabi és jó az ha ezt meghülyítik??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nem biztos hogy egészséges. Legalábbis egy sima ellenállattal nem. Bár nagyobb bajt biztos nem okozol vele, max nem indul el a mocid, ha leállítod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Hát én ezen már meg sem lepődnék... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nem biztos hogy egészséges. Legalábbis egy sima ellenállattal nem. Bár nagyobb bajt biztos nem okozol vele, max nem indul el a mocid, ha leállítod. :D Az nem vmi PTC, vagy NTC, és a beszívott levegő hőmérsékletétől függöen bizgerálja a compit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nem ilyen eccerű. Izzószálas elven működik, hogy gyorsan tudja követni a levegő hőmérsékletének változásait. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nem ilyen eccerű. Izzószálas elven működik, hogy gyorsan tudja követni a levegő hőmérsékletének változásait. :D Ezek az oroszok, miket ki nem találnak... :D Jogos, egy hagyományos PTC 1 perc késéssel követné a hőmérsékletet. Mondjuk ilyen évszak-függő vezérlésre jó lenne. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Mondjuk ilyen évszak-függő vezérlésre jó lenne. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 és ha ez nem kap jelet akkor mivan?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ha nem kap jelet az érzékelő? Akkor nincs levegő :arrow: lejjebb kell venni a magassági kormányt. :D Szal ha mondjuk lehúzod a csatit, akkor sárga pilács és vészprogram. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 és amelyikben nincs ilyen (mert pl a 92esekben még nincs)?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Valamilyen formában szerintem kell lennie minden C20XE-n, lehet hogy az elődnél még a légtömegmérővel volt együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petike Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Astra műszerfalat szeretnék fényezni, és lakkozni! Valaki tudna nekem segíteni, hogyan csináljam, illetve milyen eszközök,kellékek kellenek hozzá?Az egész folyamatot írjátok már le, hogy mit, hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 festék meg lakk. először a festéket fújod rá, majd a lakkot. szerintem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Astra műszerfalat szeretnék fényezni, és lakkozni! Valaki tudna nekem segíteni, hogyan csináljam, illetve milyen eszközök,kellékek kellenek hozzá?Az egész folyamatot írjátok már le, hogy mit, hogyan? Carstylingon van egy calis srác aki evvel foglalkozik :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Carstylingon van egy calis srác aki evvel foglalkozik :idea: Csak nem az Opeldevils kolléga? Legalábbis neki színre van fújva a műszerfal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 dede csak nem ugrott be a neve :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Skacok, mondjatok már nekem könyörgöm egy magyar címet, telszámot, emilt, weblapot, bármit, ahol ültető szettet tudnék nézni....40, vagy 60-as érdekelne....lehet én vagyok a láma, de nem találok semmit :( Ja, és hogy sztetek miaz amit érdemes venni...FK, Koni, Bilstein? Melyiket? Válaszaitokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 www.carstyling.hu Ott végtelen honlapot találsz, amelyik ezzel foglalkozik. :wink: És szerintem KONI legyen. Korrekt ár/érték arányban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Seth gátló ügyben KONIt ajánlani tudom. Piros vagy Sárga (állítható) azon múlik mennyit szánsz rá és mire szeretnéd használni. Itthon Kárászyék foglalkoznak vele, van hivatalos honlapjuk is. Rugóban eibachot istenítem, de nem nagyon fogsz itthon kapni csak horror áron. Nekem a 7en kerül be 60/40 FK bővebben ha már gurul a vas :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 hali mivel érdemes rácsot ragasztani??? eddig 2komponensűt használtam, de annak iszonyat sok a száradási ideje.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 nekem bilstein van de azt nem kell ragoznim mennyire kemény!Tibikém csak állíthatóba gondolkozz!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 hali mivel érdemes rácsot ragasztani??? eddig 2komponensűt használtam, de annak iszonyat sok a száradási ideje.... Nekem a műanyagos egyszerü ragsztópuskával :oops: :( csinálta. A tescoban(praktiker :?: ) valami 1500 körül mozog és adnak hozzá egy pár darab patront is. És rendesen, masszivan megál a helyén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 nálam is sasolta,h a vulkanizálóval ragasztottam fel a rácsokat a gsi kopoltyúra de csak nem hisz nekem a jóembör.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts