Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Novy hőfokjeladót is kaptál hozzá, hogy azt annyira erőlteted?

mégnem, de úgytünik, jeladóm hamarabb lesz, mint 100as óra :)

vagyis ha vasárnapi nap jól jön össze akkor astrásgyerektől kapok egyet cserébe az enyémért.

Elküldve
Nekem egy ilyen tetszene, de kicsit sokba kerülne!

egy késes plotter kellene

onnantól meg mér a fantázia szabna határt

na meg a paraméterek :)

de tény, ha lenne egy olya nyomtatóm akkor... :)

Elküldve
egy késes plotter kellene

onnantól meg mér a fantázia szabna határt

na meg a paraméterek :D

de tény, ha lenne egy olya nyomtatóm akkor... :)

ahol találtam ott 12 rongy egy ilyen!

:)

Elküldve
ez már megvan de azért kössz :)

110es hőmérőjű esetleg? :)

Van olyan is, de az Vectrához/Calibrához van, mert ott viszont a tank is 60literes. Ráadásul kicsit kopottas is. De ha ügyesen bánsz a Photoshoppal, akkor a kettőből már tudsz csinálni egyet.

24viz_benya_szamlap_60li.jpg

Elküldve
Van olyan is, de az Vectrához/Calibrához van, mert ott viszont a tank is 60literes. Ráadásul kicsit kopottas is. De ha ügyesen bánsz a Photoshoppal, akkor a kettőből már tudsz csinálni egyet.

köszi szépen, ebből már így lesz vmi :)

Elküldve
ahol találtam ott 12 rongy egy ilyen!

komplett késes plotter???

üzemképes jó állapotú??

az nem sok

még ha csak A4be dolgozik akkor se.

Elküldve

Az a baj hogy az Astránál ha elveszed a 12v-ot egy műszerfalizzótól akkor a másik még kicsit bevilágítja...mert pl fordszámot meg a két kis órát simán le lehetne kapcsolni éjjel.

Elküldve
Az a baj hogy az Astránál ha elveszed a 12v-ot egy műszerfalizzótól akkor a másik még kicsit bevilágítja...mert pl fordszámot meg a két kis órát simán le lehetne kapcsolni éjjel.

ha nagyon ez a vágyad ez megoldható ledes módszerrel..

csak kell egy fényzáró réteg a fordszám, és a kisműszereknek...

Elküldve
Ez max. fordulatnál, 1m-ről?

hát nemigazán volt egy méterre a mérő...

olyan 20cmre, de mindenkinek úgy mérték, és a legtöbb volt 136dB, mellettem egy cali 132 dB

a fordulatszám meg... eleve nem padlón a leghangosabb, és Dáw mondta, hogy mikor letiltott, és onnan állt vissza alapjáratra, na akkor hörgött, és az volt a 129,9 dB

Elküldve
Valahogy publikálni kéne, hogy mi is megkagylózuk (p: youtube...stb)

telefon alapjáraton is betorzít, de a fényképezőgép szintén, arrol nem is beszélve, hogy hogyan jön vissza a youtubrol..

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.