Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Csináld meg addig avilágítást, és akkor én is átmegyek valamelyik nap... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Nem igazán ide tartozik, de nam talaltam neki jobb helyet, ugyhogy ide irok: ismer valaki olyan szakembert aki muanyag elemek keszitesevel foglalatoskodik? Konkretan kotenyre, maszkra gondolok. Es nem Autoplastik-a, meg majoshaza, hanem valami megfizethetobbre gondolok. A masik kerdesem: van itt valahol belinkelve egy designernek a weboldala, de nem talalom, valami H betus a neve asszem. Nala lattam morcositast, azt hegeszti, vagy csak ugy ott van? Es mi is a webcime? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Hernád Tominak hívják, heggeszteti, nem ő csinálja, csak tud helyeket ahol megcsinálják, de megkéri az árát...amúgy jóbarátom... :wink: A morcosítást amúgy egy sima lakatos is megcsinálja, semmi ördöngősség nics benne... Valami keményebb papírra kivágod a sablont, (célszerű középen elfelezve csak a felét, hogy egyforma legyen) odanézed, próbálkozol, majd ha evvel megvagy elcsattogsz egy lakatoshoz, aki ezt fémből felheggeszti neked... :wink: Aztán meg fényező.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Hernád Tominak hívják ... elcsattogsz egy lakatoshoz, aki ezt fémből felheggeszti neked... :wink: Aztán meg fényező.. :wink: Üdv.: Atommanó Köszi! Jol latom, hogy a Tied nem hegesztve van? Miert? Vagy semmi kozom hozza es kulonben is tul sokat kerdezek??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Nekem így alakúlt, de nekem is úgy lesz... Azért nem , mert nem akartam komplett mocitetőt fényeztetni, meg mert valszeg üvegszálból lesz az egész géptető egyben... :wink: Egyébként kérdezz nyugodtan... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 ....Jol latom, hogy a Tied nem hegesztve van? Miert?.... Miért, miért ? Mert nem volt ragasztó azért :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Mélykék, ez most nem is volt vicces, vagy csak én nem értem... :roll: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Mélykék, ez most nem is volt vicces, vagy csak én nem értem... :roll: :wink: Ez olyan sufnituning style válasz volt, lényeg hogy megoldjuk valahogy a dolgot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Egy "nem"-mel tobb van. :wink: Hogy a kerdesben vagy a valaszban, nezopont kerdese :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 :roll: mit kamillázol már megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 És akkor még én offolok... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 há mos' is aszt csinázod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Gó to chat topic te anyaszomorító... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 de akkor Te is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Gepardot ésWarwolfot kerdezd meg ök elég jó áron csináltak ilyesmiket!!! De ha jol tudom kecskeméten! De még mindig megéri lemenni egyszer megbeszélni otthagyni és visszamenni ha joval olcsobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Csináld meg addig avilágítást, és akkor én is átmegyek valamelyik nap... :wink: na akkor ezért nem fogom megcsinálni :D Már csak az otthonomból hiányzol :P :D :D Amúgy láttam a fakításod a mocitetőről! Még most szólj ha tudsz jó áron üvegszálat vagy hasonlót, mert akkor nem morcizom be meg fényezem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Akkó Pü-ben nyomom az árat... :wink: Vigyázz mert ha kirak a Szandi költözök... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 ... a rutin G ugye? Dehogy rutin! Lustaság! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 ... ismer valaki olyan szakembert aki muanyag elemek keszitesevel foglalatoskodik... megfizethető éron? Asszem, nem az olcsót kellene keresni, hanem a jót! Épp tegnep csináltam egy vadiúj lökhárítótoldatot, a gyártó után. A pontos árát nem tudom, de ezeket húsz pénz körül szokták mérni, ehhez képest papírvékony, és még véletlenül sincs semmi célzás a felfogatásra. Oldd meg :evil: . Asszem a majosházaiak ilyet nem csinálnak. Biztos drágább, de odateszed és passzol, ezt meg még faraghatom, míg illeszkedni fog valamennyire. :evil: :evil: :evil: Mellékesen én is azért kezdtem el műgyantázni, mert láttam, mások hogyan dolgoznak. Elszomorító... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Mellékesen én is azért kezdtem el műgyantázni, mert láttam, mások hogyan dolgoznak. Elszomorító... Szóval Te foglalkozol ilyennel? Ami a C oszlopodon van az saját termés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Mellékesen én is azért kezdtem el műgyantázni, mert láttam, mások hogyan dolgoznak. Elszomorító... :D Nem akarnál egy rövid leírást alkotni magáról a folyamatról? :P 1-2 helyen lehet olvasni a neten erről , de hátha valami újat mondanál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Vigyázz mert ha kirak a Szandi költözök... :wink: hát az mekkora lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 hát az mekkora lenne :D márhogy az Antié mekkora lenne? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 márhogy az Antié mekkora lenne? :P Humortudor inkább Kess-nek segíts : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=252&start=750 , elkelne neki egy kis help :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts