shitty Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 és az hogy átalakítód hengerenkéntire a befecskendezést az nem minősül véletlen engedély nélküli átalakításnak?
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 az nem sok! <_< akkor az enyém se vihet elméletben 180-at hiába annyit mutat, ennyit csalna az óra!?? én kb 10km/ó csalást láttam az enyémbe. Az tudom hogy a gyári adat caravannal 153Km/h sedánnál/ötajtósnál meg talán 165km/h. és az hogy átalakítód hengerenkéntire a befecskendezést az nem minősül véletlen engedély nélküli átalakításnak? De igen, de szerinted hol foglalkoznak vele, ha a motorszám passzol?
spzoli Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Elkészült Vasi barátom autója :) szerintem szépre sikerült további képek
Stefan Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Elkészült Vasi barátom autója :( szerintem szépre sikerült http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/65..._1248028892.jpg további képek Tényleg szép! A tükör B-Vectráé volt? :)
spzoli Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Tényleg szép! A tükör B-Vectráé volt? :) igen :(
spzoli Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Tényleg szép! A tükör B-Vectráé volt? :) igen :(
Stefan Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 igen :P Jól sikerült. Igényes lett. Nem olvastam el az oldalát rendesen és véletlenül nyomtam is egy zsírt neki :) :(
spzoli Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Nem az én világom,de igényes,szép meló! :) bezzeg ha nagy MONSTER felirat lenne az oldalán :(
Zsoltee Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 A lököstoldat, felette a bevágás, a hátsó extra szárny, a tükrök is furcsák meg a kilincsek is, de azonkívül nagyon szép munka. Főleg hogy a karosszériázást ő maga csinálta otthon, ahogy a képein láttam. A fényezés sem egy rendes autófényező műhelyben készült ( vagy csak nem látni pontosan a helyet ahol fújták ) szal összességében odab@sz, főleg ha megnézitek hogy miből, mi lett. :)
VZoli Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Helló. Egy kérdés a guruktól. C14SE-be belemennek az X18XE injektorai? Vagy teljesen mások? A válaszokat előre is köszönöm.
Johnny82 Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Helló. Egy kérdés a guruktól. C14SE-be belemennek az X18XE injektorai? Vagy teljesen mások? A válaszokat előre is köszönöm. Szerintem igen. Nekem voltak már Alfa 33-as injektorok is az Astrába.
opel16v Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 tök más... 16v injektorok 2 vagy 4 sugarasak.
VZoli Elküldve Augusztus11, 2009 Elküldve Augusztus11, 2009 tök más... 16v injektorok 2 vagy 4 sugarasak. Akkor ez kiesett. Köszönöm.
Alex0403 Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 Srácok! Esetleg ha valakit érdekel: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...e7f2&s=3279
kicsidon Elküldve Szeptember25, 2009 Elküldve Szeptember25, 2009 Hello sziasztok!!! Az lenne a kérdésem hogy hoygan tudnék job autot faragni egy f astrábol motor ügyileg !??? Én arra gondoltam hogy a C14SE motor alkatrészeit (hajtokar dugo szivósor computer minden egyé:rolleyes:át raknám egy C14Nz mociba! aért nem teszem át az egész blokkot mert a gyári blokkot nem aakarom ki veni mert nem akarom hogy a vizsgán szoljanak tudomeztbisztos meg lehet oldani de én nem akarok ilyet csinálni! na ez lenne a kérdésem hogyan és meg lehet e csinálni hogy nagyobb teljesitmény tudja ki nyerni a mocibol.??!! Esetleg ha már az se motorcuccai lesznek benne ha miinden jol megy és minden ki tud segiteni akor létezik ebbe az se hengerfejhez sport vez tengely?? ez lenne a második kérdés????!!! Köszönöm elöre is a segitséget opelos társak!! Üdv:rob
VZoli Elküldve Szeptember25, 2009 Elküldve Szeptember25, 2009 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=59&st=2720 Ezen az oldalon lapozgass lefelé van egy lista ott megtalálod mi kell hozzá. Hello sziasztok!!! Az lenne a kérdésem hogy hoygan tudnék job autot faragni egy f astrábol motor ügyileg !??? Én arra gondoltam hogy a C14SE motor alkatrészeit (hajtokar dugo szivósor computer minden egyé:rolleyes:át raknám egy C14Nz mociba! aért nem teszem át az egész blokkot mert a gyári blokkot nem aakarom ki veni mert nem akarom hogy a vizsgán szoljanak tudomeztbisztos meg lehet oldani de én nem akarok ilyet csinálni! na ez lenne a kérdésem hogyan és meg lehet e csinálni hogy nagyobb teljesitmény tudja ki nyerni a mocibol.??!! Esetleg ha már az se motorcuccai lesznek benne ha miinden jol megy és minden ki tud segiteni akor létezik ebbe az se hengerfejhez sport vez tengely?? ez lenne a második kérdés????!!! Köszönöm elöre is a segitséget opelos társak!! Üdv:rob
daykiller Elküldve Szeptember25, 2009 Elküldve Szeptember25, 2009 Hello sziasztok!!! Az lenne a kérdésem hogy hoygan tudnék job autot faragni egy f astrábol motor ügyileg !??? Én arra gondoltam hogy a C14SE motor alkatrészeit (hajtokar dugo szivósor computer minden egyé<_<át raknám egy C14Nz mociba! aért nem teszem át az egész blokkot mert a gyári blokkot nem aakarom ki veni mert nem akarom hogy a vizsgán szoljanak tudomeztbisztos meg lehet oldani de én nem akarok ilyet csinálni! na ez lenne a kérdésem hogyan és meg lehet e csinálni hogy nagyobb teljesitmény tudja ki nyerni a mocibol.??!! Esetleg ha már az se motorcuccai lesznek benne ha miinden jol megy és minden ki tud segiteni akor létezik ebbe az se hengerfejhez sport vez tengely?? ez lenne a második kérdés????!!! Köszönöm elöre is a segitséget opelos társak!! Üdv:rob Csak a hengerfejtől felfele kell mindent cserélni, a hajtókar és a dugó maradhat. A fent említett linken megtalálsz mindent. :rolleyes:
kicsidon Elküldve Szeptember26, 2009 Elküldve Szeptember26, 2009 Köszöm a segitséget opel társak! Remélem jol fog müködni ha egyszer össze rakom!az ilyen fék vagy futoműben kell valamit alakitani hogy ki birja a kb 30le val több eröt??? Csak a hengerfejtől felfele kell mindent cserélni, a hajtókar és a dugó maradhat. A fent említett linken megtalálsz mindent. :rolleyes:
invictus Elküldve Szeptember26, 2009 Elküldve Szeptember26, 2009 Köszöm a segitséget opel társak! Remélem jol fog müködni ha egyszer össze rakom!az ilyen fék vagy futoműben kell valamit alakitani hogy ki birja a kb 30le val több eröt??? Csak 22 lóerővel több, más karakterisztika, a fék bírni fogja, a s futómű is, de ha kész lesz és kipróbálod, érzed majd kell-e valamit változtatni.
kicsidon Elküldve Szeptember27, 2009 Elküldve Szeptember27, 2009 Okés köszönöm a jotanácsot!! és még mivel lehetne fejleszteni a teljesitményét ,ami nem befolyásolja a gyári blokk cseréjét!!:???? ilyen hogy computer átirása ,nagyobb injektorok?? ezekkel lehet valami még fejleszteni????? Csak 22 lóerővel több, más karakterisztika, a fék bírni fogja, a s futómű is, de ha kész lesz és kipróbálod, érzed majd kell-e valamit változtatni.
invictus Elküldve Szeptember27, 2009 Elküldve Szeptember27, 2009 Okés köszönöm a jotanácsot!! és még mivel lehetne fejleszteni a teljesitményét ,ami nem befolyásolja a gyári blokk cseréjét!!:???? ilyen hogy computer átirása ,nagyobb injektorok?? ezekkel lehet valami még fejleszteni????? Komolyabb veztengely, leömlő, lendkerék, stb...plusz ehhez írt chip. aztán még lehetne sorolni. De ezek sokba kerülnek.
Recommended Posts