Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
az nem sok! <_< akkor az enyém se vihet elméletben 180-at hiába annyit mutat, ennyit csalna az óra!?? én kb 10km/ó csalást láttam az enyémbe.

Az tudom hogy a gyári adat caravannal 153Km/h sedánnál/ötajtósnál meg talán 165km/h.

és az hogy átalakítód hengerenkéntire a befecskendezést az nem minősül véletlen engedély nélküli átalakításnak?

De igen, de szerinted hol foglalkoznak vele, ha a motorszám passzol?

• 4 weeks later...
Elküldve

A lököstoldat, felette a bevágás, a hátsó extra szárny, a tükrök is furcsák meg a kilincsek is, de azonkívül nagyon szép munka. Főleg hogy a karosszériázást ő maga csinálta otthon, ahogy a képein láttam. A fényezés sem egy rendes autófényező műhelyben készült ( vagy csak nem látni pontosan a helyet ahol fújták ) szal összességében odab@sz, főleg ha megnézitek hogy miből, mi lett. :)

• 3 weeks later...
Elküldve
Helló. Egy kérdés a guruktól.

C14SE-be belemennek az X18XE injektorai? Vagy teljesen mások?

A válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem igen.

Nekem voltak már Alfa 33-as injektorok is az Astrába.

• 1 month later...
Elküldve

Hello sziasztok!!!

Az lenne a kérdésem hogy hoygan tudnék job autot faragni egy f astrábol motor ügyileg !???

Én arra gondoltam hogy a C14SE motor alkatrészeit (hajtokar dugo szivósor computer minden egyé:rolleyes:át raknám egy C14Nz mociba! aért nem teszem át az egész blokkot mert a gyári blokkot nem aakarom ki veni mert nem akarom hogy a vizsgán szoljanak tudomeztbisztos meg lehet oldani de én nem akarok ilyet csinálni! na ez lenne a kérdésem hogyan és meg lehet e csinálni hogy nagyobb teljesitmény tudja ki nyerni a mocibol.??!!

Esetleg ha már az se motorcuccai lesznek benne ha miinden jol megy és minden ki tud segiteni akor létezik ebbe az se hengerfejhez sport vez tengely?? ez lenne a második kérdés????!!!

Köszönöm elöre is a segitséget opelos társak!!

Üdv:rob

Elküldve

http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=59&st=2720

Ezen az oldalon lapozgass lefelé van egy lista ott megtalálod mi kell hozzá.

Hello sziasztok!!!

Az lenne a kérdésem hogy hoygan tudnék job autot faragni egy f astrábol motor ügyileg !???

Én arra gondoltam hogy a C14SE motor alkatrészeit (hajtokar dugo szivósor computer minden egyé:rolleyes:át raknám egy C14Nz mociba! aért nem teszem át az egész blokkot mert a gyári blokkot nem aakarom ki veni mert nem akarom hogy a vizsgán szoljanak tudomeztbisztos meg lehet oldani de én nem akarok ilyet csinálni! na ez lenne a kérdésem hogyan és meg lehet e csinálni hogy nagyobb teljesitmény tudja ki nyerni a mocibol.??!!

Esetleg ha már az se motorcuccai lesznek benne ha miinden jol megy és minden ki tud segiteni akor létezik ebbe az se hengerfejhez sport vez tengely?? ez lenne a második kérdés????!!!

Elküldve
Hello sziasztok!!!

Én arra gondoltam hogy a C14SE motor alkatrészeit (hajtokar dugo szivósor computer minden egyé<_<át raknám egy C14Nz mociba! aért nem teszem át az egész blokkot mert a gyári blokkot nem aakarom ki veni mert nem akarom hogy a vizsgán szoljanak tudomeztbisztos meg lehet oldani de én nem akarok ilyet csinálni! na ez lenne a kérdésem hogyan és meg lehet e csinálni hogy nagyobb teljesitmény tudja ki nyerni a mocibol.??!!

Csak a hengerfejtől felfele kell mindent cserélni, a hajtókar és a dugó maradhat. A fent említett linken megtalálsz mindent. :rolleyes:

Elküldve

Köszöm a segitséget opel társak!

Remélem jol fog müködni ha egyszer össze rakom!az ilyen fék vagy futoműben kell valamit alakitani hogy ki birja a kb 30le val több eröt???

Csak a hengerfejtől felfele kell mindent cserélni, a hajtókar és a dugó maradhat. A fent említett linken megtalálsz mindent. :rolleyes:
Elküldve
Köszöm a segitséget opel társak!

Remélem jol fog müködni ha egyszer össze rakom!az ilyen fék vagy futoműben kell valamit alakitani hogy ki birja a kb 30le val több eröt???

Csak 22 lóerővel több, más karakterisztika, a fék bírni fogja, a s futómű is, de ha kész lesz és kipróbálod, érzed majd kell-e valamit változtatni.

Elküldve

Okés köszönöm a jotanácsot!!

és még mivel lehetne fejleszteni a teljesitményét ,ami nem befolyásolja a gyári blokk cseréjét!!:????

ilyen hogy computer átirása ,nagyobb injektorok?? ezekkel lehet valami még fejleszteni?????

Csak 22 lóerővel több, más karakterisztika, a fék bírni fogja, a s futómű is, de ha kész lesz és kipróbálod, érzed majd kell-e valamit változtatni.
Elküldve
Okés köszönöm a jotanácsot!!

és még mivel lehetne fejleszteni a teljesitményét ,ami nem befolyásolja a gyári blokk cseréjét!!:????

ilyen hogy computer átirása ,nagyobb injektorok?? ezekkel lehet valami még fejleszteni?????

Komolyabb veztengely, leömlő, lendkerék, stb...plusz ehhez írt chip. aztán még lehetne sorolni. De ezek sokba kerülnek.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.