aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 megnézem este ha addig többiek nem lökik az infót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 megnézem este ha addig többiek nem lökik az infót :wink: THX! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ha jól láttam ez egy Raid teleszkóp!Ő gyártja,más felül cimkézi!Sajnos a cég most változtatta az árlistáját, s még nem küldte az újat!Sajnos a régit nem közli a magyar képviselet,pedig ez alapján lehetne estleg meggondolni a beszerzését!A kinti katalogus ár:E 34,90-,de ez NEM univerzális! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 ez nem raid :wink: és itthon volt 5,x eből Mélykék cartárs jóvoltából :wink: és mondom FÉLuniverzális, mert a hogyan szereljük be-n nemcsak opel volt és nemcsak 1 fajta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Bizti, hogy nem Raid... az árhoz, azért hozzátartozik, hogy 4 db-ot rendelt Piiista... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Kiért nem próbálkoztok meg egy bontóban B Omega telókat venni? Nekem azok vannak benne, felfogatással együtt le lehet szedni, és egész egyszerű beszerelni... Ja, és erősek is, tizenöt-húsz centiről már felnyitják a motorháztetőt, nem kis meglepetést szerezve a vizsgáztatónak! :) Utána meg már észre sem veszik a fóliát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 ezek meg asszem 370Nmesek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Mélykék!Konkrétan mibe való is ez a telo?Eredetileg?Mert ugye mondottak itt már Kadett E csomagtértelót is, csak egy kicsit borsos áron tudtam volna beszerválni! Szóval? :?: :shock: Hogy minek a milye volt a kindulási alap, mit vettek alapul, azt passzolom. Szépen becsomagolva, motortér telónak érkezett Astra F-be, amely szerepkörre tökéletes :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 OFF: mélykjék76: arról az f astra sedanról a campona tetőparkolóján nincs képed hátulról? ON Bocsi :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ha jól láttam ez egy Raid teleszkóp!Ő gyártja,más felül cimkézi!Sajnos a cég most változtatta az árlistáját, s még nem küldte az újat!Sajnos a régit nem közli a magyar képviselet,pedig ez alapján lehetne estleg meggondolni a beszerzését!A kinti katalogus ár:E 34,90-,de ez NEM univerzális! TRIDON márkanév van rajta + a dobozán. Antinak és Gergőnek szettenként 15 € volt a + két teló, amire én eredetileg licitáltam az a végén mindkettő alatta volt ennek az árnak :) Meglássuk mennyit/meddig bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 OFF: mélykjék76: arról az f astra sedanról a campona tetőparkolóján nincs képed hátulról? ON Bocsi :oops: Az sem az én képem, csak fent van a használtautón és onnan linkeltem :) Ha fent lesznek a taliról a képek, akkor nézd meg hátha lelsz közöttük olyat, amit te is keresel :wink: ui: semmi off-ot nem látok a kérdésedben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 nekem első 2 próbánál olyat recsegett, hogy nemkicsit elgondolkodtam mit csináltam szarul. utána már ment :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Az én teleszkópom is tridon de azt még a Blitz-en vettem 2 éve! Tavaj 15eu volt kint az ára a szettnek. Az itthoni Tridon forgalmazók nem tudtak ilyet beszerezni. Kiváncsiságból megkérdeztem amikor hazajöttünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 ezt el tudjátok képzelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hát elég jól mutat... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 egen csak azon szomorodom el, hogy ezen felül nem árt kicsit összekapni már a futúművet, fékrendszert,stb.... no ez tényleg komoly projekt lenne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Ez a fordulatszámos dolog hogy van? Mert a görbén 6500 körül van vége, de a papíron 7500 van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 megy az feljebb is de való igaz 7,5k el nem éri... ezen éjn is filóztam 1 kicsit :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Igen olyan mintha 6.8 körül tiltana... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Igen olyan mintha 6.8 körül tiltana... :roll: Üdv.: Atommanó Én is úgy látom hogy még a 7et sem éri el... Ilyen fordulatot az enyém is tud! :D Na mind1. Csak fura hogy más van a papiron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 viszont igen komoly a görbe ha megnézed a gyári -v-V-V helyett igen egyenletesen mejen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Nem lehúzni akartam!! Szerintem is nagyon komoly darab!! 3 kezem összetenném ha egy ilyenem lenne! :D Csak fura hogy annyit pörög, mint egy gyári 1.4 16V. Igazán példát vehetnének Antitól... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 3 kezem összetenném ha egy ilyenem lenne! :D az a gyanúm téged csúnyán atbaftak öcsém :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 A lányok örülni szoktak neki... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 A lányok örülni szoktak neki... 8) megadod a módját mi, legszívesebben mind1ik handshake mi :?: :D na jó off ezennel OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts