Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Na egy iylen hűtőmaszkot feltennék az Astrámra,,, sztem ez gyáriból lett megoldva ahogy nézem! Faján mutat szemöldökkel együtt! :) És a dukkó is gyönyörű! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 azaz index helye... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Na egy iylen hűtőmaszkot feltennék az Astrámra,,, sztem ez gyáriból lett megoldva ahogy nézem! Faján mutat szemöldökkel együtt! :) És a dukkó is gyönyörű! :huh: http://www.astra-f-stufenheck.de/pics/ralp...0auto%20008.jpg hát csináltass egyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 azaz index helye... :) :huh: Most ezt miért írtad? A hűtőmaszkról van szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Létezik olyan hogy HP ültetőrugó, igaz? Nekem rémlik valami, de nem találok semmi ilyet most. Pirosban a hátsó rugókon van egy HP 491 felirat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LBG Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 üdv mindenkinek! Most lett egy '98 astra f sedan 1.4 16V 90LE autóm, egy eddig a családom használta, ergo nagyon szépen rendben tartott és minden origi rajta. Első körben praktikussági változtatásokat tervezek rajta. Tegnap bebőröztettem a kormányt (10e ft), profi munka, nagyon szép lett :lol: Kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani szerelőt, aki klímát tenne bele? Vagy van-e ilyen aki elvállalja kompletten (beszerzi bontottan, beszereli, feltölti) cakkpakk, elviszem hozzá, mikor megyek érte van benne klíma, működik. Gondolom csak manuálisat lehet beletenni, automatát nem. Azt sem tudom, hogy kell-e változtatni a műszerfalon. Úgy olvastam kotábbi hozzászólásokban hogy 60-70e forintért van bontott klíma, gondolom százból meglenne munkadíjjal együtt. Másik kérdésem a rugózással kapcsolatos, valahogy feszesebbé kéne tenni, hogy ne olyan legyen mint egy ringó anyahajó. Nem kell sportos rázás meg ültetés, csak legyen kicsit stabilabb. Lehet hogy az is segítene, ha újra cserélném a rugókat, gátlókat, vagy valami mást? (11 éves..) Milyen változtatásokat javasoltok, és mennyiért? köszi, ha valaki válaszol <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 üdv mindenkinek! Most lett egy '98 astra f sedan 1.4 16V 90LE autóm, egy eddig a családom használta, ergo nagyon szépen rendben tartott és minden origi rajta. Első körben praktikussági változtatásokat tervezek rajta. Tegnap bebőröztettem a kormányt (10e ft), profi munka, nagyon szép lett :lol: Kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani szerelőt, aki klímát tenne bele? Vagy van-e ilyen aki elvállalja kompletten (beszerzi bontottan, beszereli, feltölti) cakkpakk, elviszem hozzá, mikor megyek érte van benne klíma, működik. Gondolom csak manuálisat lehet beletenni, automatát nem. Azt sem tudom, hogy kell-e változtatni a műszerfalon. Úgy olvastam kotábbi hozzászólásokban hogy 60-70e forintért van bontott klíma, gondolom százból meglenne munkadíjjal együtt. Másik kérdésem a rugózással kapcsolatos, valahogy feszesebbé kéne tenni, hogy ne olyan legyen mint egy ringó anyahajó. Nem kell sportos rázás meg ültetés, csak legyen kicsit stabilabb. Lehet hogy az is segítene, ha újra cserélném a rugókat, gátlókat, vagy valami mást? (11 éves..) Milyen változtatásokat javasoltok, és mennyiért? köszi, ha valaki válaszol <_< Helló, Kormányról rakhatnál be képet :lol: Jó klímást ismrünk, csak azt nem tudom, hogy komplett beszerelést vállal-e. 11 éves rugóknál már megesik, hogy összeülnek. Ha megmozgatod a kocsit elől-hátul függőlegesen akkor egyből visszaáll, vagy némi lengés után ? Mondjuk egy futőműdiganosztika nem drága és ott megondják mi helyzet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Kormányról rakhatnál be képet <_< Ha bőröztetni akarsz Pista tudunk kontaktot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Ha bőröztetni akarsz Pista tudunk kontaktot. :lol: Nem figyeellsz <_< Azt írta, hogy tegnap megcsináltatta. Kiváncsi vagy rá csak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Nem figyeellsz :lol: Azt írta, hogy tegnap megcsináltatta. Kiváncsi vagy rá csak :lol: Illetve én nem figyeltem <_< :lol: :lol: :lol: Tényleg csak meg akarnám lesni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Illetve én nem figyeltem <_< :lol: :lol: :lol: Tényleg csak meg akarnám lesni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 <_< Toltál már be ide képet a hátsó lanyodról ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Toltál már be ide képet a hátsó lanyodról ? hátsó lányom?? :lol: :lol: amúgy még nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 hátsó lányom?? :lol: :lol: amúgy még nem <_< Szövegértelmezési problémáid vannak ? :lol: :lol: :lol: Nosza akkor cselekedd meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Szövegértelmezési problémáid vannak ? :lol: :lol: :lol: Nosza akkor cselekedd meg :lol: az igazi vértuNNer kandelláber <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 az igazi vértuNNer kandelláber <_< http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61459.jpg Nem rossz, bár sárhányókkal sokkal jobban mutatna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Hát a sarat nem hánya,de a hülyeséget igen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 valahogy feszesebbé kéne tenni, hogy ne olyan legyen mint egy ringó anyahajó. ringó anyahajó??? <_< :lol: Ezt se hallotam még...nem tudom, nekem mondjuk nem ringatózik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 az igazi vértuNNer kandelláber <_< http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61459.jpg Szép ez az autó....de nagyon!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Szép ez az autó....de nagyon!!! :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
LBG Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Helló, Kormányról rakhatnál be képet :lol: Jó klímást ismrünk, csak azt nem tudom, hogy komplett beszerelést vállal-e. 11 éves rugóknál már megesik, hogy összeülnek. Ha megmozgatod a kocsit elől-hátul függőlegesen akkor egyből visszaáll, vagy némi lengés után ? Mondjuk egy futőműdiganosztika nem drága és ott megondják mi helyzet :lol: Kormányról rakok képet. Ma kaptok vakusat, holnap pedig napfényben <_< Nem tudom illendő-e de linket is tudok rakni, aki csinálta. Momonak dolgozott korábban, ott tanulta a mesterséget. Futóműdiagnosztikára tudtok ajánlani valami céget itt Budapesten? Első körben az Economet autószervízt találtam, 3600 ft a "Futómű műszeres ellenőrzése" + ugyanennyi a beállítás. (Egyébként is érdemes lenne elvinnem, mert kicsit jobbra húz az autó ha elengedem a kormányt. Mindenféle úton, nem csak olyanon ami kifelé lejt :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Kormányról rakok képet. Ma kaptok vakusat, holnap pedig napfényben <_< Nem tudom illendő-e de linket is tudok rakni, aki csinálta. Momonak dolgozott korábban, ott tanulta a mesterséget. Futóműdiagnosztikára tudtok ajánlani valami céget itt Budapesten? Első körben az Economet autószervízt találtam, 3600 ft a "Futómű műszeres ellenőrzése" + ugyanennyi a beállítás. (Egyébként is érdemes lenne elvinnem, mert kicsit jobbra húz az autó ha elengedem a kormányt. Mindenféle úton, nem csak olyanon ami kifelé lejt :lol: ) Nyugodtan rakhatsz be linket is valakinek megtetszik a cucc :lol: Mondjuk ők: http://www.strohm.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 az igazi vértuNNer kandelláber <_< http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61459.jpg ZSÍR! :lol: Amúgy tényleg jól néz ki! Mit csináltál a lámpicsekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 :lol: :lol: Szép lett a lámpa. Ügyes vagy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ZSÍR! :lol: Amúgy tényleg jól néz ki! Mit csináltál a lámpicsekkel? tuning vót <_< :lol: am dr fűrész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts