warwolf Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Szvsz igen.Hátha még színre is fújatod! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Skacik! Fk Automotive M3-as lakkfekete tükör,sötétített üveggel, index nélküli Astra átalakítóval, megérne 10e-t ? 1 db. vagy 2 db. ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 1 db. vagy 2 db. ? Szerinted ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Szerinted ? :) Ha tudnám nem kérdezném :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 baz RSnél már mióta akcióban van azt hiszem 9 ropi! amúgy aproneten jármű-tuning rovat 10ért van gsi adapterrel :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Egy kicsit más tipusú Lexus hátsó lámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Miért is? :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Amit eddig láttam annak egy nagy ovál foncsor van legbelül, ennek meg nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Miért is? :shock: :?: Lámpák mindig összezavarnak :) :) :) :P :lol: Nem látsz a kettő között külöbséget ? Ne azt mondd, hogy az egyik króm, a másik pedig fekete. ui: másik Fk gyártmány és ölég ritka Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 De ÉN már láttam FK-t is, igaz, csak képen! :) :) :) Szabykáé sztem sokkal jobb! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Egy kicsit más tipusú Lexus hátsó lámpa http://www.czt.no/catalog/images/OPEL_ASTR..._FKRLX06021.jpg ez a gyönyörű nekem ez nagyon bejönne a szép kis fehér verdámon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 bezony bezony sztem is sokkal szebb mint a többi csak evvel nem akartam senkit sem megsérteni :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Izlések és pofonváglak ! :) Egyébként a két belső nagy a ködlámpa mindkét oldalt 1-1 a szélső az kombinált fék/helyzetjelző, felette index, középen tolatólámpa, alsó sor közepén prizma ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 akkor is szebb!! :wink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 akkor is szebb!! :wink: :) :) Szerintem nagyon színfüggő. Szabyka lámpája cefettül passzol az autójához és szerintem sokkal szebb így, mint az áttetszővel lenne! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nekem meg az jön be amelyiket valamikor régen Sonique linkelte be.... Fekete betétes, alul ovál volt a piros rész benne... ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ez az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 én tegnap majdnem vettem 1et 54 euróért, csakhát vki gyorsabb volt mint én.... EDGE suxxxx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ez az! Nekem ez gyere be legjobban... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ha meg mindenki luxust vesz, akkor én ködöltetni fogom és akkor legaláűbb majnem 1edi lesz :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Azt akartam én is, mint írtam korábban, csak az majd ha jön a telifény... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nem én akartam előbb és le fogom kopirájtoztatni és ha majd ilyet karsz akkor tejelhetsz :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nem ér le duplastipistopizni az én stipistopimat... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nem ér le duplastipistopizni az én stipistopimat... :) :) Nem duplázhatsz meg egy tripla stipistopit! :evil: :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Lámpha újdonság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts