Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

No engem elvarázsolt a szerelőm... asszem.

Lassan 3 éve megvan, és most megnéztem alaposabban.

Kérnék javítást, ha tévedek:

Annak a kis kütyünek az lenne a feladata, hogy plusz meleg levegőt szippantson a leömlőktől? :idea:

No akkor arra a szerény következtetésre jutok, hogy nekem nincs is légtömegmérőm, tehát feleslegesen vettem bele K&N sportbetétet 11000 pénzért, mert vehettem volna direktet is fele ennyiért :)

Mondom, ha igazam van...

Elküldve
....No akkor arra a szerény következtetésre jutok, hogy nekem nincs is légtömegmérőm, tehát feleslegesen vettem bele K&N sportbetétet 11000 pénzért, mert vehettem volna direktet is fele ennyiért :)....

Én úgy hallotam, hogy a te kocsidban map szenzor van, légtömegmérő helyett.

Mondjuk arról mesélhetnél, hogy hol lehet 5500 Forintért - új- K&N direktszűrőt venni :)

Elküldve

Jobb bele a betétszűrő, mint a direkt! :)

Ha átalakítod kicsit a szűrőházat, hogy szabadabban levegőzzön

befelé, akkor meg egyenesen tökéj lesz. :)

Elküldve
Ha átalakítod kicsit a szűrőházat, hogy szabadabban levegőzzön

befelé, akkor meg egyenesen tökéj lesz. :)

Erről egy kicsit bővebben nem mesélnél?

Hol és mit kell kivágni, levágni, megfúrni, visszaragasztani, stb...

Elküldve

1. Felhomályosítanátok, hogy mi az a map sensor?

2. 5K környékén természetesen nem kapok K&N-t, de egyéb márka van ennyiért.

3. ez a hol-mit cibáljunk ki a légszűrő házból téma engem is érdekel, bár ránézésre is van 1-2 nembiztoshogykellazoda szűkítés a házban, csak sérülésmentesen kéne eltávolítani.

Egyébként szerintem is talán jobb, hogy betétet vettem (olvasgatva a hozzászólásokat)

Elküldve

Asszem a hétvégi programomat ezzel sikeresen megszerveztük :)

Szerintem nekilátok, szétszedem ill. kiveszem az egész házat, aztán ami nem kell oda, attól megszabadítom.

Ha mindent kibelezek az aljából, akkor nem lesz valami hátulütője?

Gondolok ijesmire, hogy beáramló levegő telibe fallal ütközik ---> levegőlassulás, nem kívánt turbulencia, stb...? :?:

No közben rámszóltak, hogy osonjak szépen haza a melóhelyemről az asszonyért, úgyhogy a holnapi viszlát!

Üdv all: I_S

Elküldve
....Szerintem nekilátok, szétszedem ill. kiveszem az egész házat, aztán ami nem kell oda, attól megszabadítom.

Ha mindent kibelezek az aljából, akkor nem lesz valami hátulütője?

Gondolok ijesmire, hogy beáramló levegő telibe fallal ütközik ---> levegőlassulás, nem kívánt turbulencia, stb...? :?:....

bazs-nak emlékeim szerint alul nyitott légszűrőháza van a Calin, megkérdezheted, ha gondolod, mi/merre/mennyi.

Elküldve

Jelen pillantaban, úgy érzem az életemmel fizetnék... :) :)

Én max 500 EUR-t most....amúgy biztos hogy 1500 fölé fog menni... :wink:

Gondolj bele, hogy mekkora a különbség a sima c20xe meg egy c20let ára között... és ez lenne a különbség, csak ez egy full új darab...

Egy turbó állítólag 2kiló körül mozog újonnan nagyon baráti áron...

Üdv.: Atommanó

Elküldve

sztem 145 ójróért nem rossz...

seitenschweller.jpg

és Antibá!

ezt mondottam 25rigóba :wink:

astrafrlklarglas.jpg

és ugyanitt találta,m f astra CABRIra lexust, ami eddig nem naon volt...

astrafrlklarblack.jpg

Elküldve

éjn is gondolokodom, mert egyelőre úgy tünik,h a feka drágább lesz.

De az ember még nem írt vissza.....

A vájd bádi kerül annyiba :idea: De uram ön jobban spráhe németül, mint éjn so go2 a képen lát6ó urlre és kiderül hamar :wink:

Elküldve

és ha nem vaok indiszkrét, akkor elmondod nekem mi az az oldalsó szoknya? mert így hirtelen látok csavart küszöböt, szélesített íveket, díszlécet,stb...

Elküldve
Szóval a csavart küszöb... :roll: :oops:

félre ne értsd nem okoskodásként kérdeztem vissza, csak azt hittem megint lemaradtam vmiről :wink: annyirt viszont drága itthon műanyagos max 25 körül megcsinálja....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.