Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
nekem shima m3 van és jóóól néz ki :wink:

illetve jobban, mint a gyári téglával - ugyanis nekem 92 rulz és azon még az volt.

Elektronyos vagy ujjalpisztergálós ? :)

Elküldve

Enyém manuális, de ezt is csak azért vettem meg, mert anno spanom 1el több fk m3 tükröt hozott be a kelleténél és akkor még sokkal többe került a manuális... soha nem gondoltam volna, de a fűtés hiányzik belőle...

Elküldve

Én már nem Pösti vagyok, sőt a főúttól még a bekötőn is menni kell egy darabon, hogy hazaérjek :D , de licit vége után 3-4 héten belül minden itthon volt eddig.

Ez már valami extrém ebay, amit te csinálsz ? :) Tudsz élni !!! 8)

Elküldve
De mondja meg valaki a chrombirnen az meg milyen izzó ?

Ok hogy króm, de milyen színen világít ???

Króm színű alapállapotban, és sárgán villog. Tehát indexnek kell használni és nem fog látszódni a sárga szín csak ha kell.

Elküldve

Króm színű alapállapotban, és sárgán villog. Tehát indexnek kell használni és nem fog látszódni a sárga szín csak ha kell.

Hogy Te milyen okos vagy! :D

Köszi! :)

Elküldve

De van több gyártmány is. Én 1700-ért vettem párját, de ha naon tűz rá a nap látszik a sárga de csak halványan, különben naon király, hamarosan hátra is veszek. Gondolom ami 5000-be kerül már jobb minőségű és a villogáson kívül másból nem derül ki hogy sárga.

Elküldve
De van több gyártmány is. Én 1700-ért vettem párját, de ha naon tűz rá a nap látszik a sárga de csak halványan, különben naon király, hamarosan hátra is veszek. Gondolom ami 5000-be kerül már jobb minőségű és a villogáson kívül másból nem derül ki hogy sárga.

Hol vetted 1700be ?

Elküldve

Nemtom tud- valaki segiteni, de az lenne a kérdés hogy egy 1.7 Td (nemet diesel) f astram van es ebbol lehet-e a gyari 68 loeronel tobbet kicsikarni szerintetek?

Elküldve
Nemtom tud- valaki segiteni, de az lenne a kérdés hogy egy 1.7 Td (nemet diesel) f astram van es ebbol lehet-e a gyari 68 loeronel tobbet kicsikarni szerintetek?

Adagolon allitasz jobban megy ...Ez a legolcsobb ...

Nekem mondjuk eleg ahogy megy Én inkább az optikára "gyúrok" ...

Elküldve

Pécsen vettem az Uránia mozi mellett az EVO boltban a hungária úton, de sztem érdemes pesten is körülnézni hátha ott van olcsóbb.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.