opel16v Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Tápiószecső írta: Az egyenesfogas ment szét? Oda a hosszú egyes? :lol: Legalább valami komoly? Az előny pusztán annyi, hogy ha le lenne szedve akkor könnyen lehetne tisztítani, és jól hozzáférhető lenne a rudazatmechanika is. Igen, de pont a kettes ment szét, ami az egyetlen gyári fokozat volt. De még meglátjuk szétszedés után, milyen kár van a többi fokozatban, mert kétlem hogy ennyivel megúsznám... A belének kihúzásához le kell venni a kapcsolófedelet is, ahhoz is simán hozzá lehet férni (a kapcsolóvillák a belén vannak, amit kihúzol). Lényegében ezen kívül csak a tolatókapcsolót kell levenni, és az oldalsó deknin 6 csavar kicsavarása után már jön is kifele a bele.
mackosajt Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 opel16v írta: jaja, így azon is lehet cserélgetni a végáttételt. Akkor ennek örömére ha láttok valahol F20 C 3.55-ös végáttételűt, vagy akár csak jó állapotú difit, megtenné valaki, hogy szólna? tudom, nem pont itt van a helye, de sajna a jelenlegi jobb, mint a törött fogú F18 volt, de ennek is van pici hangja, meg "kotty"-a is. :lol:
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 mackosajt írta: Akkor ennek örömére ha láttok valahol F20 C 3.55-ös végáttételűt, vagy akár csak jó állapotú difit, megtenné valaki, hogy szólna? OpelosFatert kérdezd, neki biztos van valami ötlete!
Loretta Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Sziasztok! Oriási problémám van. Betört a jobb angel eyes-om üvegbúrája :lol: :lol: :lol: Azt mondták, hogy nem gyártanak külön üveget. Most tényleg nincs más megoldás, minthogy venni egyet? Láttam az e-bay-en de annak az indexe egybe van a testtel :lol: Mi tévő legyen ilyen helyzetben az ember??
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Loretta írta: Sziasztok! Oriási problémám van. Betört a jobb angel eyes-om üvegbúrája :lol: :lol: :lol: Azt mondták, hogy nem gyártanak külön üveget. Most tényleg nincs más megoldás, minthogy venni egyet? Láttam az e-bay-en de annak az indexe egybe van a testtel :lol: Mi tévő legyen ilyen helyzetben az ember?? Sajnos még darabban sem fox kapni...csak párban...így csak ez a megoldás létezik...hacsak nem találsz valakit, akinek a másik oldali van megnyekkenve, és eladja az egy darabját... Azért annyit elmesélhetnél, hogy összetörted a kocsit??? Mert kavicsból azért nem kicsi kell, hogy betörjön... :lol:
Stefan Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Atommanó írta: Azért annyit elmesélhetnél, hogy összetörted a kocsit??? Mert kavicsból azért nem kicsi kell, hogy betörjön... :lol: anyagfáradás :lol:
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Loretta írta: Láttam az e-bay-en de annak az indexe egybe van a testtel :lol: Az egybe indexes amúgy plexi, nem is üveg...a külön indexes viszont ami neked van, az üveg...
Zsoltee Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Fel kell rakni egy hirdetést mondjuk a kársztájlingra... Van ott nem egy puffos angel-es astra... hátha van 1db eladó. :lol:
Loretta Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Atommanó írta: Sajnos még darabban sem fox kapni...csak párban...így csak ez a megoldás létezik...hacsak nem találsz valakit, akinek a másik oldali van megnyekkenve, és eladja az egy darabját... Azért annyit elmesélhetnél, hogy összetörted a kocsit??? Mert kavicsból azért nem kicsi kell, hogy betörjön... :lol: Elöttem bénázott egy új 20 millás BMW és belementem, amikor hirtelen lefékezett mert észrevette a szaros üzlet bejáratát.. A szemétláda...
Loretta Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Atommanó írta: Az egybe indexes amúgy plexi, nem is üveg...a külön indexes viszont ami neked van, az üveg... De nagyon hülyén nézne ki ha az egyik oldalon ilyen lenne a másikon olyan? :lol:
Stefan Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Loretta írta: Elöttem bénázott egy új 20 millás BMW és belementem, amikor hirtelen lefékezett mert észrevette a szaros üzlet bejáratát.. A szemétláda... Fogadni merek, hogy éppen telefonált is közben :lol:
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Loretta írta: De nagyon hülyén nézne ki ha az egyik oldalon ilyen lenne a másikon olyan? :lol: Nagyon...mert még a karika sem egyforma bennük... Nagyon összetört??? Vagy csak a lámpa??? :lol:
Loretta Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Atommanó írta: Nagyon...mert még a karika sem egyforma bennük... Nagyon összetört??? Vagy csak a lámpa??? :lol: Csak az üvegbúra, ami mögötte van ép és egészséges :lol: világít meg minden :lol:
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Loretta írta: Csak az üvegbúra, ami mögötte van ép és egészséges :lol: világít meg minden :lol: Lámpán kivűl mi sérült még ? :lol:
Loretta Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 mélykék76 írta: Lámpán kivűl mi sérült még ? :lol: a krómrács :lol: meg elmozdult az egész karosszéria
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Loretta írta: a krómrács :lol: meg elmozdult az egész karosszéria Szegény autó :lol: Járóképes ? Szükséged van valamilyen alkatrészre a fent említetteken felül ?
Loretta Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 mélykék76 írta: Szegény autó :lol: Járóképes ? Szükséged van valamilyen alkatrészre a fent említetteken felül ? Köszönöm szépen, de nincs, teljesen renben van a kicsike, nem is látszik rajta a baleset..
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Loretta írta: Köszönöm szépen, de nincs, teljesen renben van a kicsike, nem is látszik rajta a baleset.. Törött lámpára és a maszkra raktál sebtapaszt ? :lol: Futóműveshez azért elvihetnéd, hogy minden ok-e :lol: Lámpa kapcsán pedig megkérdezzünk majd Zolit, ő mindnt szétszed és összerak :lol: :lol:
Lanti Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 mélykék76 írta: Törött lámpára és a maszkra raktál sebtapaszt ? :lol: Futóműveshez azért elvihetnéd, hogy minden ok-e :lol: Lámpa kapcsán pedig megkérdezzünk majd Zolit, ő mindnt szétszed és összerak :lol: :lol: legalább is a szétszedbe biztos vagy :lol:
yooccoo Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Loretta írta: De nagyon hülyén nézne ki ha az egyik oldalon ilyen lenne a másikon olyan? :lol: szerintem nem de max elbújsz Stefan mellé egy oszlopnál :lol:
Zsoltee Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Lehet hogy hülyeség, de a normál astra lámpa üvege nem jó az Angel-esre? Elvileg a formája és a mérete ugyanaz, kérdés hogy az üveg talpa ua-e. :lol:
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Zsoltee87 írta: Lehet hogy hülyeség, de a normál astra lámpa üvege nem jó az Angel-esre? Elvileg a formája és a mérete ugyanaz, kérdés hogy az üveg talpa ua-e. :lol: Szerinted a normál lámpabúra clíííííír ? :lol:
Zsoltee Elküldve Július25, 2008 Elküldve Július25, 2008 mélykék76 írta: Szerinted a normál lámpabúra clíííííír ? :lol: jahm ez igaz... erre nem gondoltam főnök... Bár egy kis csiszolás és egy kis polír megoldja... valahol mintha olvastam volna már ilyesmiről... márminthogy kicsiszolták a búrából a vonalakat... Csak nemtom hogy megérne-e annyi szenvedést + X összeget vagy abból már lehetne venni két zsírúj lámpát... :lol:
Stefan Elküldve Július25, 2008 Elküldve Július25, 2008 yooccoo írta: szerintem nem de max elbújsz Stefan mellé egy oszlopnál :lol: :lol: :lol: :lol:
josh_ Elküldve Július25, 2008 Elküldve Július25, 2008 Tápiószecső írta: Számok alapján szinte ugyanaz tehát így jó, de hogy ez passzol-e azt nem tudom. Netán éppen van egy ilyened feleslegben? :lol: F16 váltóval kompatibilis (ugyanaz a háza). Sajnos csak d16wr váltót tudok 20ért (ha még nem adták el). Áttételei : I. 3,545 II. 2,048 III. 1,346 IV. 0,971 V. 0,763 R 3,333 Végáttétel 4,176
Recommended Posts