Udi Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 E85-ös Lada ZK mérésről itt találsz infókat: http://totalcar.hu/magazin/technika/e85hasznalt/ "A szén-monoxid 2700-as fordulat környékén 7,141, E85-tel 0,257 volt" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 E85-ös Lada ZK mérésről itt találsz infókat: http://totalcar.hu/magazin/technika/e85hasznalt/ "A szén-monoxid 2700-as fordulat környékén 7,141, E85-tel 0,257 volt" Kösz, majd átbogarászom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Igen, de zk-n nem csak a CO-ja fontos a gépnek B) Amúgy most jövök omival zk-ról, emlékezett rá tavalyról az öreg, így könnyedén végeztünk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Igen, de zk-n nem csak a CO-ja fontos a gépnek B) Amúgy most jövök omival zk-ról, emlékezett rá tavalyról az öreg, így könnyedén végeztünk :D A Hondánál nekem is így volt... Majd jövihónapba megyek a Astrával is , mondjuk engem ismernek, de szerintem elsőre lemérik aztán már majd csak rutinból! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nekem május végén lesz hivatalos ZK mérés nem szoktam trükközni mérjék le rendesen eddig mindig simán átment. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nekem május végén lesz hivatalos ZK mérés nem szoktam trükközni mérjék le rendesen eddig mindig simán átment. B) Neked praktikus, mert be sem kell ülnöd. KITT elmegy oda magától is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nekem május végén lesz hivatalos ZK mérés nem szoktam trükközni mérjék le rendesen eddig mindig simán átment. :D Én nem erőltettem az öregnél, úgyis siettem. B) Emlékezett a tavalyi gyári állapotú slippre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Én hivatalosra majd akkor viszem el,ha már bontóba akarom leadni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hali. Ilyenkor van birság is? Vagy több a vizsgadij? Azt nem tudom, hogy a vizsgadíj több e, mert még normálisan nem vizsgáztattam soha B) birság az van sajnos, nekem elsőnek 10e volt most 25e, de irok nekik, hogy mérsékeljék mert csoró diák vagyok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Én nem erőltettem az öregnél, úgyis siettem. B) Emlékezett a tavalyi gyári állapotú slippre :D Egyébként a 2.016V Astra Gsi mellik környezetvédelmi osztály ?? Azt tudom Hondikára 7500HUF volt a zöldkártya tavaly! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 A 110kW-os euroI, a 100kW-os euroII. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 X18XE X20XEV betegség, hogy a gyári kipufftorok öntvény elreped.Gyáriban horror az ára.Nekem is ilyen gondom volt, azért lett a 4-2-1.Ebként igen, másik talp kell hozzá, mert az XEV-nek más a kiképzése.Én vettem egy kipufftömítést, és az alapján kivágattam apuméknál ilyen nagynyomásű izével.tehát nem láng, és nem lézer.Utána oda adtam a kipuffosnak, hogy össze kellene hozni mind2 dolgot erre az 1 autóra! :D Akkor jobban járok ha csináltatok egyet. A múltkor olvastam, hogy valaki csinál ilyet, de nem találom azóta. Hová is mehetek, kit keressek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Akkor jobban járok ha csináltatok egyet. A múltkor olvastam, hogy valaki csinál ilyet, de nem találom azóta. Hová is mehetek, kit keressek? Ez még a Vekiben készült, de végül is minden látszik. Merre vagy helyileg? Közben megnéztem, hogy Debrecen.Akkor Mackósajt tud majd infóval szolgálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Debrecen. De szivesen csináltatok egyet és akkor nem kell "nagynyomású izével" kinlódnom. Meg mire találok valakit aki megcsinálja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Debrecen. De szivesen csináltatok egyet és akkor nem kell "nagynyomású izével" kinlódnom. Meg mire találok valakit aki megcsinálja... Esetleg náluk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Sajna nem foglalkoznak vele, egy pesti céget ajánlottak (Janodob) , és ott 60-at mondtak rá szereléssel. Kicsit sok. Esetleg tud valaki még valami ötletet, hogy hol érdeklődjek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Sajna nem foglalkoznak vele, egy pesti céget ajánlottak (Janodob) , és ott 60-at mondtak rá szereléssel. Kicsit sok. Esetleg tud valaki még valami ötletet, hogy hol érdeklődjek? Vécsei 28. De holnap elgurulok ha gondolod hozzájuk, és megkérdezem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Köszi szépen!! Lehet én is elugrok oda, megkérdezem a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Sajna nem foglalkoznak vele, egy pesti céget ajánlottak (Janodob) , és ott 60-at mondtak rá szereléssel. Kicsit sok. Esetleg tud valaki még valami ötletet, hogy hol érdeklődjek? Kiskunmajsán is van ember, aki 25-30e.-ért csinálja.......csak gondoltam megjgyzem, végszükség esetén-re! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Vécsei 28. De holnap elgurulok ha gondolod hozzájuk, és megkérdezem. :D Na, voltál? Mit mondtak? Mert én nem voltam, a ventimet javíttatom, meg rohangálok, hogy javítás vs. új. Kiskunmajsán is van ember, aki 25-30e.-ért csinálja.......csak gondoltam megjgyzem, végszükség esetén-re! :D Tudsz többet mondani erről, mert ott a közelben laknak tesómék és akár az is szóba jöhet ha nincs más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Tudsz többet mondani erről, mert ott a közelben laknak tesómék és akár az is szóba jöhet ha nincs más. Demó XE Corsájára a srác hozta össze a gyári 55-ös leömlöt a Bastuff 63.5-ös rendeszerrel, ill. Mor16V-nek az MV6-os GSi-re komplett kipuffrendszer a leömlőktől, savállóból..... Refinek ennyi sztem már elég. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Referenciának elég, de még mindig nem tudom, hogyan, hol érhetem el őket. (cím? tel.?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Pontosan nem tudom...de talán ez az :D : http://www.pskipufogo.hu/page.php?4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Köszi! Nagyon állat!! A nyár folyamán lehet beruházok egy saválló leömlőre. A többit megláto Mi az a turbósítás?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Mi az a turbósítás?? :D Hogy mi az? Hát 2-3 guriga bukó...kb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts