Tápiószecső Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 http://kep.tar.hu/tapioszecso/images/pic4353825.jpg A saját maszkmegoldásom a kulisszák mögül. Nem túl tetszetős de úgysem látja senki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Mélykék76: Kicsit durva lenne. :) Az oldal nekem nem jön be. Biztos jó a cím? De elég ha megírod az árát az tuti elveszi a kedvem tőle. Igazad van, nem jön be úgy ahogy írtam. :roll: Ilyen hibaüzenetet még nem is láttam. Nahhhh akkor lássuk újra :lol: Lelőhely: http://www.in-pro.de/shop/de/?artnr=5150 Árrrrra : 229 € Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Igazad van, nem jön be úgy ahogy írtam. :roll: Ilyen hibaüzenetet még nem is láttam. Nahhhh akkor lássuk újra :lol: Lelőhely: http://www.in-pro.de/shop/de/?artnr=5150 Árrrrra : 229 € de ezt lehet kapni valamivel olcsóbban valamelyik magyar impotőrnél, láttam egy tuningújságnak nem nevezhtető katalógusban. Ha valakit érdekel szóljon és utánanézek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Eladó 1db fehérre fújt motorházetetőhosszabbítás (műanyag ragasztható) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Kess!árat +képet dobhatnál....sztem elörébb kerülnél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Kess!árat +képet dobhatnál....sztem elörébb kerülnél.... hagyd, el van szokva a fórumozástol :) :lol: legalábbis amilyen keveset irogat....pl a talis listában sem látom a nevét, pedig a multkor Ő kérdezte mikor lesz tali Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 hagyd, el van szokva a fórumozástol :) :lol: legalábbis amilyen keveset irogat....pl a talis listában sem látom a nevét, pedig a multkor Ő kérdezte mikor lesz tali Nem is láthattad, mert nem jön. Kihúzza maggát minden alól. de ezt inkább a csevegésben vitassuk meg, ugye MODERÁTOR ÚR!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Kess!árat +képet dobhatnál....sztem elörébb kerülnél.... hát speciel nincs róla képem, de imígyen néz ki (csak fehérben) 8) http://i15.ebayimg.com/01/i/01/46/d4/b7_1.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Kérdés témaköre : puha fékbetétek. Ki milyet használ/ajánlana, milyent tapasztalatokkal bír ? Jelenlegi betét megeszi az alig 3/4 éves tárcsáimat :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Puha gyorsabban kopik viszont nem eszi meg a tárcsát gyorsan! A kemény akár csikoroghat is! Inkább kétszer fékbetét csere mint kétszer tárcsa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Puha gyorsabban kopik viszont nem eszi meg a tárcsát gyorsan! A kemény akár csikoroghat is! Inkább kétszer fékbetét csere mint kétszer tárcsa! Ezért szertném lecserélni a jelenlegi betétet. Te milyen márkát használsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Gyárit a GSI-be kb 7-8000 ft két három ezerrel drábább mint egy normális utángyártott de megéri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Kess! Jol néz ki az a hosszabitás igy elsöre....de árat még mindig nem irtál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 ....Jol néz ki az a hosszabitás igy elsöre.... Hosszabítás a focimeccsen van teeeeeee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Hi !!! Na már van ilyen is : price=149Euro!!! Nem megy valaki Németországba, mert ennyiért kellene szerintem sok mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 ....price=149Euro!!! Nem megy valaki Németországba, mert ennyiért kellene szerintem sok mindenkinek!!! Nekem is ez a fekete verzió szimpatikusabb. Bár a mi Astra-nk nem játszik ezen témakörben :) Ha gyors vagy és jó a rábeszélőképességed, akkor elég gyorsan lehet ennyiért, ilyen lámpád :lol: Idézet az index "CALIBRA CLUB" topicjából : "Sziasztok hejj, holnap reggel indulok haza, München-Linz-Becs-Gyor utvonalon ha van valami elhoznivalo cuccotok ami utbaesik(e-bay, autobonto...) hivjatok fel Tel:20/667-0366 - csak holnapig van nalam Tesokam V6" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 sziasztok! az adok veszek rovatban vna további info a cuccról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 Hi! Ez a lámpa tényleg szép!!! Nekem is hozzatok!!!!!!!!! légyszi, légyszi, légyszi.............. Üdv.: Atommanó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 Csatlakozom...mármint ahoz hogy ez már tényleg jobban mutat...a csili vili fehér nem tetszett nekem annyira..pláne az én sötöt autómhoz:)) nah megyek tuningolni...levegöszűrö csere :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 http://kep.tar.hu/gsi16v/images/pic4371075.jpg price=149Euro!!! Hűűű ezek a lámpák nagyon komolyak!! Ha tényleg ennyi mindenkinek kell és lesz valami csoportos beruházás akkor please szóljatok nekem is, engem is érdekelnének ilyen pilácsok!!! Thanx!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2004 Megoszt Elküldve Február9, 2004 Hűűű ezek a lámpák nagyon komolyak!! Ha tényleg ennyi mindenkinek kell és lesz valami csoportos beruházás akkor please szóljatok nekem is, engem is érdekelnének ilyen pilácsok!!! Thanx!!! :wink: Hejjj de szép az a lámpion... én azon filóztam, miközben a t&s ehavi számát olvasgattam és olvastam, hogy az RSnek ehónapban opel kedvezményes hangulata van, mely szerint f astra lexus lámpa 60 ropiért... az ár még hagyján, de szarul mutat full fehér búra a grafit gsin... szvsznekem is kell, ha vki megindulna érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február14, 2004 Megoszt Elküldve Február14, 2004 Csá all! New téma a lámpa ügy után! :/ szal... vlkinek láttam fastrájában közületek (képen) sparco pedál szettet...legalább is spacro rémlik....nah felmoccantásárol vlmi sztori van esetleg? állitolag íízííí felrakni mer max egy lukat kö furni... meg én még nem is proszáltam felrakni sajátom (lusta vótam :lol: ) szal csak kiváncsi vaok h kinek mi a tapasztalata/véleménye....legalább halad tovább ez a topic is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2004 Megoszt Elküldve Február14, 2004 ESZMÉLETLEN :) Az ára is sajnos :roll: Lelőhely : ]http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DM...=275606 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február16, 2004 Megoszt Elküldve Február16, 2004 8) Helló komplett Calibra turbó motort keresek váltóval tud valaki segíteni??? :mrgreen: Ha igen írjon egy mailt a dave2@freemail.hu-ra elöre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2004 Megoszt Elküldve Február16, 2004 Hi! Mennyi is az ára????????? Anyám borogass :shock: A króm színű elég cuki :) Üdv.: Atommanó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts