Tápiószecső Elküldve Április17, 2008 Elküldve Április17, 2008 nagy istván írta: mi a külömbség? Egy helytelenül leírt szó. :sowwy: Az X20XEV újabb, magasabb környezetvédelmi normának felel meg, de ezért kisebb teljesítményű. Ha évjáratot tudsz abból lehet saccolni talán.
nagy istván Elküldve Április17, 2008 Elküldve Április17, 2008 Tápiószecső írta: Egy helytelenül leírt szó. ez igaz,de mentségemre szolgál a nem túl nagy rutin meg a napi 14 óra munka fáradalma is.1 hónapja nem voltam szabadnapon. ja és napi min. 150-200 km is beugrik még. az évjárat 94.
Tápiószecső Elküldve Április17, 2008 Elküldve Április17, 2008 nagy istván írta: ez igaz,de mentségemre szolgál a nem túl nagy rutin meg a napi 14 óra munka fáradalma is.1 hónapja nem voltam szabadnapon. ja és napi min. 150-200 km is beugrik még. az évjárat 94. :sowwy: Az C20XE lesz. X még nem volt akkor, azt hiszem.
Xray Elküldve Április17, 2008 Elküldve Április17, 2008 Tápiószecső írta: :lol: Az C20XE lesz. X még nem volt akkor, azt hiszem. XEV azthiszem 96 után lett 96 ig gyártottak XE-t de ez nem 100% :sowwy:
Tápiószecső Elküldve Április20, 2008 Elküldve Április20, 2008 Tápiószecső írta: A baloldali balhátulja meg egy paraszthajszálnyit lejjebb volt, és ezt is megigazították, de vagy visszaemelték :sowwy: vagy már nagyon megszoktam. Úgyhogy a hátulját még annak is lentebb kell tenni. Eggyel előrébb volt, hátrébb raktam így most teljesen jó. Persze ehhez ki kellett szedni, de nem csináltam képeket nehogy Johnny megszóljon. :lol: Najó lemerült a fényképezőből az akksi. De ha már ott voltam lemértem. 2790 gramm volt. Az L-es vasakkal amit vettem 4,4 kiló a teljes konzol. :lol: Ez nem olyan jó, de a az alja eléggé csak gányolva van, nagyon sok a ráhagyás, túlnyúlás, több helyen nem elég alapos a hegesztés. Megint rá kellett jönnöm az a jó, amit magam csinálok. Nade sebjaj nekiestem a flex-el, bár még nem fejeztem be simán 2500 alá kell mennie. Így 10,5 kg lesz majd egy teljes ülés, tehát marad a 13 kg csökkenés a gyárihoz képest.
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Elküldve Április20, 2008 Tápiószecső írta: de nem csináltam képeket nehogy Johnny megszóljon. :lol: Nem vagyok én olyan! :sowwy:
Tápiószecső Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Nézegettem hétvégén az autót és arra jutottam hogy magas. Nem mértem meg, de elöl a kerék teteje az ív peremétől 4-5-6 centire lehet. Nyilván minél könnyebb annál magasabban lesz. Megkérdeztem Kárászyt mit javasol, mert ugyan a szettet nem szivesen bontanám meg nyilvánvaló, hogy a rugó cseréjén kívül ésszerű megoldás nincs. Kárászy azt mondta ki lehet cserélni kisebbre, az Eibach-ot ajánlotta. Hol lehet ilyet venni? Mindenképpen progresszívet akarok, de azt sem tudom hogy vajon milyet lenne érdemes? :sowwy:
Gabó20 Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Helló! Azt szeretném kérdezni,hogy ha kivenném a középdobot akkor azzal mit érnék el?Változna az autó hangja?Fogyasztásom nőne jelentősen?Az autó f astra 1.6 16V(x16xel)
warwolf Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Gabó20 írta: Helló! Azt szeretném kérdezni,hogy ha kivenném a középdobot akkor azzal mit érnék el?Változna az autó hangja?Fogyasztásom nőne jelentősen?Az autó f astra 1.6 16V(x16xel) Inkább tegyél rá egy áteresztő hátsó dobot.Mert a középdob is áteresztő.Ha igazán hangosítani akarod, akkor vedd ki a katalizátort. De ha van rá keret, akkor egy komplett rendszer javallott, 4-2-1 leömlővel.Valamint szívóoldalon a gyári papírszűrő helyére sportbetét szűrőt.Tehát NEM direktszűrőt!! Ha pedig belefér a keretbe, akkor sportvezérműtengelyek, a hozzájuk tartozó motorvezérlő elektronikával. A hab a tortán a Dbilass szívótorok lenne, de az csak maga 250e.ft.Viszont garantált és mérhető a teljesítménynövekedés.
Tápiószecső Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Gabó20 írta: Azt szeretném kérdezni,hogy ha kivenném a középdobot akkor azzal mit érnék el?Változna az autó hangja?Fogyasztásom nőne jelentősen?Az autó f astra 1.6 16V(x16xel) Hangja biztos változna. Egyébként semmi különös.
Gabó20 Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 warwolf írta: Inkább tegyél rá egy áteresztő hátsó dobot.Mert a középdob is áteresztő.Ha igazán hangosítani akarod, akkor vedd ki a katalizátort. De ha van rá keret, akkor egy komplett rendszer javallott, 4-2-1 leömlővel.Valamint szívóoldalon a gyári papírszűrő helyére sportbetét szűrőt.Tehát NEM direktszűrőt!! Ha pedig belefér a keretbe, akkor sportvezérműtengelyek, a hozzájuk tartozó motorvezérlő elektronikával. A hab a tortán a Dbilass szívótorok lenne, de az csak maga 250e.ft.Viszont garantált és mérhető a teljesítménynövekedés. Helló! Köszi ahozzászólást.A hátsó dobom már nem a gyári,de markáns hangot szeretnék inkább mert most túl csendesnektalálom Mások szerint pont most a jó.Katalizátort azért nem vezsem ki mert hallottam már ilyen astrát ilyen motorral katalizátor nélkül és nem tetszett a hangja.Ha lenne rá keret akkor én inkább nem 1.6os motort szeretnék hanem V6-ost(lehetőleg kompresszorral).
Tápiószecső Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 corsIKa írta: A katalizátort csak úgy ki lehet venni??? Hogy csak úgy?
Korzika Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Úgy értem,hogy csak úgy leveszem,pótolom egy csővel a helyét és kész?? A lambda ,vagy valami más nem szűköl majd??
Tápiószecső Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 corsIKa írta: Úgy értem,hogy csak úgy leveszem,pótolom egy csővel a helyét és kész?? A lambda ,vagy valami más nem szűköl majd?? Igen. Nem. Kétlambdás megoldásoknak okoz gondot az eltávolítása.
Korzika Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Az X16XEL milyen??Ezen gondolkodtam amúgy,hogy a katit kiveszem és zöldkártyára etanol/benzin megyek,mert úgy olvastam,hogy e85-el kat. nélkül is átviszi a lécet!
Korzika Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 ja,szerintem igen néha olyan záptojásszagú gázszag érződik. :lol: ezt jól megmondtam. :sowwy:
Tápiószecső Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 corsIKa írta: Az X16XEL milyen??Ezen gondolkodtam amúgy,hogy a katit kiveszem és zöldkártyára etanol/benzin megyek,mert úgy olvastam,hogy e85-el kat. nélkül is átviszi a lécet! Ha jól tudom minden f astrában csak egy lambda van. De miért zavar az téged?
Korzika Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Biztos eccerre írtunk,szóval a szag is zavar meg a hátsó dobot is cserélni akarom és akkor már ,ha lebontom akkor azt is kivenném!
mackosajt Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Én amíg nem esik szét, és nincs eltömődve, nem bántanám. :sowwy: Kell az oda. :lol:
Tápiószecső Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 corsIKa írta: Biztos eccerre írtunk,szóval a szag is zavar meg a hátsó dobot is cserélni akarom és akkor már ,ha lebontom akkor azt is kivenném! Igen, közben láttam a választ. :sowwy: Szag kat nélkül is lesz, sőt...
Korzika Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 Én úgy gondoltam ,hogy a kat. miatt szagos,de ha amúgyis olyan maradna, akkor hagyom.
warwolf Elküldve Április24, 2008 Elküldve Április24, 2008 X16XEL fronton forduljatok bizalommal Opel16VGabihoz.Van "némi" tapasztalata ezzel kapcsolatban ! :sowwy:
Recommended Posts