J0hnny Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Csináltam képeket a felfogatásról, de csak beszerelt állapotban. (nincs kedvem szétszedni) 1, 2, 3, 4, 5 Kb. ennyi látszik. Azért minimum egy matt feketével lenyomhattad volna,mielőtt berakod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Azért minimum egy matt feketével lenyomhattad volna,mielőtt berakod... :D Gondolod hogy így hagyom? :D Nem én raktam be, a másikoldali pedig még mindig nincs meg. Amúgy meg az autó ígyis úgyis tele van tesztelés alatt álló félmegoldásokkal. Majd ha minden klappol kap egy szintert. Egyébként nem mutogatásként raktam be, hanem mert kérték. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Gondolod hogy így hagyom? :D Nem én raktam be, a másikoldali pedig még mindig nincs meg. Amúgy meg az autó ígyis úgyis tele van tesztelés alatt álló félmegoldásokkal. Majd ha minden klappol kap egy szintert. Egyébként nem mutogatásként raktam be, hanem mert kérték. :D Nem azt mondtad hogy a gyári sínre lesz felrakva?????A másik oldalon is fix lesz?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nem azt mondtad hogy a gyári sínre lesz felrakva?????A másik oldalon is fix lesz?????? Neeem. Pont azt mondtam, hogy az nem kell. Persze hogy fix lesz. Ott mégkevésbé van értelme az állíthatóságnak, mint a vezetőoldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Neeem. Pont azt mondtam, hogy az nem kell. Persze hogy fix lesz. Ott mégkevésbé van értelme az állíthatóságnak, mint a vezetőoldalon. Akkor rosszul emlékszem..... :D Lehet hogy nincs értelme nálam mégis mindenki elöre hátra huzogatja az ülést állandóan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Akkor rosszul emlékszem..... :D Lehet hogy nincs értelme nálam mégis mindenki elöre hátra huzogatja az ülést állandóan :D Az utas egy megtűrt személy, örüljön hogy elviszem. Ha nem tetszik az üléspozíció, akkor mehet gyalog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Az utas egy megtűrt személy, örüljön hogy elviszem. Ha nem tetszik az üléspozíció, akkor mehet gyalog. :lol: Ez egy bölcs hozzáállás :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Az utas egy megtűrt személy, örüljön hogy elviszem. Ha nem tetszik az üléspozíció, akkor mehet gyalog. :D igazából minek vettél neki ülést? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 igazából minek vettél neki ülést? :D Hülyén néz ki nélküle az autó. Meg sokszor van, hogy jobb ketten utazni. De pssszt, ezt ne mondd el senkinek. :D De igazából tényleg nem értem mi baj van az olyan üléspozícióval, amikor az ember feje nincs a szélvédőn és a térde a kesztyűtartóban, ráadásul még mondjuk mögötte is elférnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikigsi Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 sziasztok gsi hez ajánljatok váltot gyorsuláshoz most f20a megy ha akad egy segitökész tuner légyszi dobjon emilt mikigsi@freemail.hu ha tudsz eladot még jobb köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Benn a jobboldali is végre, igaz magasabban a kelleténél, úgyhogy még alakítani kell majd, de egyelőre marad. A baloldali balhátulja meg egy paraszthajszálnyit lejjebb volt, és ezt is megigazították, de vagy visszaemelték :D vagy már nagyon megszoktam. Úgyhogy a hátulját még annak is lentebb kell tenni. Övcsatok viszont végre jó helyen vannak, és teljesen normálisan használható a gyári 3 pontos, az oldalsó lukakon keresztül vezetve. Igaz picit macerásabb bekötni mint gyári állapotban, de nem hiszem hogy kényelmetlenebb lenne, mint egy utólagos 3 (4,5,6) pontossal. Amúgy egy 10-es volt, de ebben benne lesz az utólagos igazítás is. Szerintem reális az ár, annak ellenére hogy 2,5 hét volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 1.8 16v-ből mit lehet egy kis tuningal kihozni? a páromnak nézek ilyent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 1.8 16v-ből mit lehet egy kis tuningal kihozni? a páromnak nézek ilyent. Felesleges ezzel foglalkozni...Hidd el nekem...Van egy C20xe,meg egy 1.8as caravanom...Van különbség a kettö között,de nem olyan vészes,mint amit a 35LE sejtettne..... :D Nagyon jó moci a C18XE..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 1.8 16v-ből mit lehet egy kis tuningal kihozni? a páromnak nézek ilyent. Ha kevés a teljesítménye, akkor miért nem nézel nagyobb motorral? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Felesleges ezzel foglalkozni...Hidd el nekem...Van egy C20xe,meg egy 1.8as caravanom...Van különbség a kettö között,de nem olyan vészes,mint amit a 35LE sejtettne..... :D Nagyon jó moci a C18XE..... :D fogyiban mit mutat a két motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ha kevés a teljesítménye, akkor miért nem nézel nagyobb motorral? mert 2.0 16v-t nem találtam elfogadható árban-állapotban. a gáz miatt kérdeztem,ebbe is bele szeretném faragni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 fogyiban mit mutat a két motor? Nekem a 2.0 16V városban nagyhideg 10-11 vegyesbe 7,8 -8,5 csak hosszú út a legjobb 6,1 de akkor szigorúan csak 90 egyébként egy átlag stílussal 90-110 közti tempóval 6.9 7,2 L szerintem ez nagyon barátságos egy 2 lityis mocitól psze ez benzinnel! Gátból azért ettől többet eszik majd szerintem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 fogyiban mit mutat a két motor? Az 1.8as olyan 8L körül nyáron klíma 9L.A másikat sajna rövid távokra használom,így 11-12 de az is tud 9L fogyasztani ha többet megyek vele.....Az 1.8nak az az elönye hogy alul sokkal nyomatékosabb,nem kell úgy pörgetni,simán lehet vele 5.ben 2000 furdulaton kocsizni vele....A 2.0 val is csak ott vissza kell váltani ha elözni akarok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Az 1.8as olyan 8L körül nyáron klíma 9L.A másikat sajna rövid távokra használom,így 11-12 de az is tud 9L fogyasztani ha többet megyek vele.....Az 1.8nak az az elönye hogy alul sokkal nyomatékosabb,nem kell úgy pörgetni,simán lehet vele 5.ben 2000 furdulaton kocsizni vele....A 2.0 val is csak ott vissza kell váltani ha elözni akarok..... én megoldom, hogy ne keljen visszaváltani :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 én megoldom, hogy ne keljen visszaváltani :lol: :lol: :lol: :lol: :P :lol: Azért Te is láttad mikor 2000röl mentünk egyet,hogy az 1.8 sokkal jobban elindult :lol: :P Persze felül elfogy,de nagyon jól eltalált motor.... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 :lol: :lol: :P Azért Te is láttad mikor 2000röl mentünk egyet,hogy az 1.8 sokkal jobban elindult :lol: :lol: Persze felül elfogy,de nagyon jól eltalált motor.... :sowwy: ma próbáltam egy karavan 1.8 16v-t és egy 2.0 16v-t(ez 3 ajtós vót). nem estem hanyatt a 2.0-tól. pedig elvileg könyebb a kaszni is.nem érezni a 30valahány LE külömbséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 ma próbáltam egy karavan 1.8 16v-t és egy 2.0 16v-t(ez 3 ajtós vót). nem estem hanyatt a 2.0-tól. pedig elvileg könyebb a kaszni is.nem érezni a 30valahány LE külömbséget. X20XEV vagy C20XE?????Mert nem mindegy......Azért van különbség,legalábis szerintem,de városi autónak jobb az 1.8as :sowwy: Meg 1.8ból létezik C18XE ez 125Le,meg van C18XEL 115LE...Nekem a második van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 X20XEV vagy C20XE?????Mert nem mindegy......Azért van különbség,legalábis szerintem,de városi autónak jobb az 1.8as :sowwy: Meg 1.8ból létezik C18XE ez 125Le,meg van C18XEL 115LE...Nekem a második van...... nem tudom milyen volt.csak anyit,hohy 2.0 16v. mi a külömbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 nem tudom milyen volt.csak anyit,hohy 2.0 16v. mi a külömbség? 150 vs. 136 pacikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 nem tudom milyen volt.csak anyit,hohy 2.0 16v. mi a külömbség? mikori évjárat lehetett aztse? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts