Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szerintem sokan szeretnénk annyit költeni az autóra mint amennyit te. :D

+nem szivessen válnék meg tölle mert nagyon megbizható olcsó alkatrész árak(föleg hogy van span nagykerben)

sztem az egyik legolcsobban fenn tartható autó .

Elküldve
ez nem azt jelenti hogy egyböl 200 kilót tudok rá költeni :D csak ez a max amit ráköltenék mert akkor inkább átülnék 1 másikba .

tehát az SE-nek át kellene rakni a injektorát az enyémbe?

ugy mennyi paripa lessz benne? :D

vagy ha nem pofátlan kérdés te hogy csináltad a tuningot a kocsidon?

SE 82 lesz mint Pepe is írta. Ezek nem viruális lóerők, ettől tényleg erősebb lesz az autó, főleg ha az alkatrészek és a blokkod jó állapotban vannak, de azért nem kell majd elájulni tőle. Hogy mit kell átpakolni az ott van az aláírásban.

Hogyhogy hogy? :D

Elküldve
ez nem azt jelenti hogy egyböl 200 kilót tudok rá költeni :D csak ez a max amit ráköltenék mert akkor inkább átülnék 1 másikba .

tehát az SE-nek át kellene rakni a injektorát az enyémbe?

ugy mennyi paripa lessz benne? :D

vagy ha nem pofátlan kérdés te hogy csináltad a tuningot a kocsidon?

ott van Tápiószecső aláírásában a link, hogy mi kell hozzá, mellesleg gyárilag 82 paci.

:D

Elküldve
Szép búcsús autó lesz a kabrióból már látom :D :D :D :D

Mos mé má? :D

Miért? Jó dolog az a búcsú. Van körhinta, medvecukor, nyalóka... :D

Meg amikor a körhintáról a nyakadba "szórják" a virslit sörrel vegyítve! :lol:

Elküldve

Nagyjából véglegesen benn van a vezetőoldali ülés, csak még egy picit kell igazítani rajta. Igaz nem mentem vele, de úgy néz ki nagyon jó lesz. Pont annyira van lenn, hogy épp kilátok a kormány felett. :D Ha minden jól megy holnap benn a másik is és el is hozom.

Elküldve
Nagyjából véglegesen benn van a vezetőoldali ülés, csak még egy picit kell igazítani rajta. Igaz nem mentem vele, de úgy néz ki nagyon jó lesz. Pont annyira van lenn, hogy épp kilátok a kormány felett. :D Ha minden jól megy holnap benn a másik is és el is hozom.

Csinálj képet a felfogatásról........Mennyi súlyt nyersz így vele?????????? :D

Elküldve

Ha kisz@rja magát rendessen reggel van vagy 5kiló minuszban! :D

Elküldve

Csak hétvégén, de majd fényképelek.

Súlyt sem tudom, kicsit bonyolultabb és ezért gondolom nehezebb is lett mint eredetileg gondoltam. Szép méretes T vasak lettek alapanyagként felhasználva, de még le sincs finiselve. Meg majd kiflexelek innen-onnan, ha sok lesz. :D

Johnny, múltkor még csak 2 kiló volt. Én ekkorákat nem tudok, avass már be hogy kell. :D :D

Elküldve
Johnny, múltkor még csak 2 kiló volt. Én ekkorákat nem tudok, avass már be hogy kell. :D :D

Azt hiszem erről most inkább Coupénak van "friss" élménye,tőle kérj tanácsokat! :D

Elküldve
Azt hiszem erről most inkább Coupénak van "friss" élménye,tőle kérj tanácsokat! :D

Bárkitől szivesen fogadok. :D

Más.

Gabi múltkor mondtad, hogy a hátsó tárcsát senki meg nem mondja gyárilag volt-e rajta. Ülésnél miből mondja meg? Nem esetemben, mert itt az állíthatóság is ugrott. De magát az ülést miből? Tegyük fel semmi felirat nincs rajta, egyszerű fekete.

Elküldve

Ennyire azért ne nézd már hülyének a jardot sem, meg a műszaki állomáson dolgozókat sem :D

Megnézném azt, amikor magyarázod, hogy ez gyári :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.