Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem mondod?? :lol:

Sajnos nemtudok németül.........rám szamarat is sózhatnának :)

de legalább bontatlanul vissza tudod küldeni, mert hallod ahogy ordít a dobozban ha megrázod :huh:

Elküldve
Nagyon ott van ez a fekete lámpa...Kár hogy a rendőr lelöne érte az első sarkon :)

Nekem pont az a lámpa nem jön be. :huh: De a kocsi egészében tetszetős. Kivi lennék rá Stocknak meg-e vannak már az ATS felnik, amik a Caravan-on vannak. :lol:

Elküldve
Nagyon ott van ez a fekete lámpa...Kár hogy a rendőr lelöne érte az első sarkon :huh:

Nekem ilyen volt anno a szusin...nem is láttam 1 métert sem...viszont jól nézett ki...de hisz ismertek... :lol: :) :)

Elküldve
Nekem pont az a lámpa nem jön be. :huh: De a kocsi egészében tetszetős. Kivi lennék rá Stocknak meg-e vannak már az ATS felnik, amik a Caravan-on vannak. :lol:

Igen, megvan neki...már képeket is rakott fel valahova... :)

Elküldve

A gsi topicba rakott fel róla képeket...1-2nappal ezelött :)

Elküldve
Nekem ilyen volt anno a szusin...nem is láttam 1 métert sem...viszont jól nézett ki...de hisz ismertek... :huh: :lol: :)

coupe nem szereti az olyan lámpákat... Az Angel's is likvidáta. :D :)

Elküldve
Nekem ilyen volt anno a szusin...nem is láttam 1 métert sem...viszont jól nézett ki...de hisz ismertek... :huh: :lol: :)

2 elemlámpa és lőn világosság:)....a rendőr meg elnéző főleg ha nem állsz meg :)

Elküldve
Nekem ilyen volt anno a szusin...nem is láttam 1 métert sem...viszont jól nézett ki...de hisz ismertek... :D ;) :D

Agressorral egyszer lefóliáztuk a lámpáját....nagyon ütös lett,de a rendör 1 nap múlva közölte ha nem szedi le ugrik a forgalmi :) .Még a xenon se villágított át rajta rendesen :huh: :lol: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.