coupe Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Neked a Csuby féle Powercup van? :huh: Ha igen, yomhatnál róla képet, mert eddig jó üvegszálasat még nem láttam, az övéröl viszont csak jót hallottam. Tényleg jó amit csinál,csak szerintem drága..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ez igen! Szép is és megy is! Csak Mor16 meg ne lássa! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ez igen! Szép is és megy is! Csak Mor16 meg ne lássa! :huh: Inkább Demótól kellene óvni ezt a dolgot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Én még nem is láttam fehér Astra F kabriót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Inkább Demótól kellene óvni ezt a dolgot! :lol: Pé elárulta nekem,hogy nagy álma egy cabrió,de ez az MV6 belemenne egy kadett cabrióba is ám! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Sziasztok! Megérne 60e.Ft-ot egy használt,de az én autóm színére fújt első Gsi lökő,meg egy fekete Angel Eyes lámpa? Vagy sok érte? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Sziasztok! Megérne 60e.Ft-ot egy használt,de az én autóm színére fújt első Gsi lökő,meg egy fekete Angel Eyes lámpa? Vagy sok érte? :huh: Meg,de csak akkor ha jó állapotban van mindkettő :lol: Ködlámpás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Sziasztok! Megérne 60e.Ft-ot egy használt,de az én autóm színére fújt első Gsi lökő,meg egy fekete Angel Eyes lámpa? Vagy sok érte? :huh: Angel Eye újonan 35e.ft.Egy GSi lökös, ködlámpák nélkül 15e.ft.Színrefújás, ha nem metál, álltalában 15e.ft......... Szal 45-50e.-ért már sztem még okés is lehet a dolog....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Angel Eye újonan 35e.ft.Egy GSi lökös, ködlámpák nélkül 15e.ft.Színrefújás, ha nem metál, álltalában 15e.ft......... Szal 45-50e.-ért már sztem még okés is lehet a dolog....... Köszi! Húúú,de hülye vagyok...... Te írtad,hogy van ismerősödnek Gsi lökője? Elfelejtettem..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Angel Eye újonan 35e.ft.Egy GSi lökös, ködlámpák nélkül 15e.ft.Színrefújás, ha nem metál, álltalában 15e.ft......... Szal 45-50e.-ért már sztem még okés is lehet a dolog....... Ha van gsi lökösöd 15ért akkor az összeset kp-ra azonnal megveszem :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ha van gsi lökösöd 15ért akkor az összeset kp-ra azonnal megveszem :) :huh: :lol: 1t tudok eladót, de célszerűbb ködlámpástól megvenni, mert elég sután nézne ki, hogy lukas.......Ködlámpástól amúgy 35e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Te írtad,hogy van ismerősödnek Gsi lökője? Igen...... :huh: De nekem pl. Coupe sötétített gyári lámpája jobban tessene egy sötét autón.Félreértés ne essék, a kacsasárga Caravanon is tecc, csak......na....! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Igen...... :huh: De nekem pl. Coupe sötétített gyári lámpája jobban tessene egy sötét autón.Félreértés ne essék, a kacsasárga Caravanon is tecc, csak......na....! :lol: Persze,minden tervbe van véve!Most is üldözök egy sötétített,pardon,fekete lámpát hátra!Ha megvenném a cuccokat,amiket írtam az előbb,adna hozzá egy hátsó lámpát!De nem olyan,mint a coupe-é,még várom a fotót róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tényleg jó amit csinál,csak szerintem drága..... Hát a tidenél nehéz olcsóbban szerezni... :) :huh: A cabriónak tényleg nagyon jól áll a fehér...meg az a szép nagy mociiii... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Meg,de csak akkor ha jó állapotban van mindkettő :huh: Ködlámpás? Nem ködlámpás sajnos!Állítolag 1éves a lámpa!A lökős meg az én kocsim színében van! U.i.:tudok bele utólag ködlámpát vágatni,vagy az már kókányolás?Azt nem szeretném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 U.i.:tudok bele utólag ködlámpát vágatni,vagy az már kókányolás?Azt nem szeretném! Tudsz bele, csak baromi drága hozzá a gyári GSi ködlámpa, még bontva ish..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tudsz bele, csak baromi drága hozzá a gyári GSi ködlámpa, még bontva ish..... A francba,hogy ilyenkor nem vagyok Szolnokon......... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 http://kepfeltoltes.hu/view/080116/2008011...ltoltes.hu_.jpg Egy kép az autómról :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tudsz bele, csak baromi drága hozzá a gyári GSi ködlámpa, még bontva ish..... Láttál valaha gsi ködlámpát bontva vagy bontóban? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 1t tudok eladót, de célszerűbb ködlámpástól megvenni, mert elég sután nézne ki, hogy lukas.......Ködlámpástól amúgy 35e. 3000ft-ért bemüanyagozzák a ködlámpa helyét ;) Igen...... :huh: De nekem pl. Coupe sötétített gyári lámpája jobban tessene egy sötét autón.Félreértés ne essék, a kacsasárga Caravanon is tecc, csak......na....! :) Az a lámpa még mindíg 189euro :) Hát a tidenél nehéz olcsóbban szerezni... :D :D A cabriónak tényleg nagyon jól áll a fehér...meg az a szép nagy mociiii... ;) Negdolgoztam érte ;) különben is kellett vennem egy tömítést 290ft-ért :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Szepi vegyél ki a cimlistádról(a privát üzinél)mert nem tudok válaszolni :huh: Sajnos a hiba a fórumban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem tudjátok honnan tudom megrendelni a Corsa D steinmetz szettet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Próbáld meg a Steinmetztől... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts