warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 A nitróról mi a véleményetek??? Még ezen gondolkozom csak félek hogy kinyírja a mocit Nekem kb. ugyanez..... Egyébként a turbósítársól pedig.....lehet olykor kapni gyári C20LET mocit sallangjaival együtt, 350e.-600e.ft-ig.Állapotfüggő a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Jól mondja Mackósajt meg ne vedd!C20xe-re Powercap-ot kell venni,demó avatarján jól látszik az sfi doboz helyén.Az ér valami csak kár hogy itthon ritka de kintről lehet szerválni.Olyan 25-30körül mozog az ára és hozzávetőlegesen 5lóvat hoz. Demó mutatott a PC-nél jobb megoldást ish..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Érdekelne mi az! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Érdekelne mi az! :huh: A folytószelepházra feltesznek egy amolyan kupakot, és az X20XEV szívócsövével csatlakoznak rá.Minjá megpróbálom megkeresni v.hol a képet...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 A folytószelepházra feltesznek egy amolyan kupakot, és az X20XEV szívócsövével csatlakoznak rá.Minjá megpróbálom megkeresni v.hol a képet...... remélem nem az amit még én linkeltem be anno mert az a sufni powercap volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Azt nem mondom, hogy jobb, mint a Powercup, de olcsóbban kivitelezhetö. Tesztelés majd lesz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Pének 288-as lesz, nekem meg elég lesz a 284 is. :lol: Nyergek V6, vagy Turbó Caliról, Vectráról. ezek csont nélkül passzolnak. Tárcsát vagy kell külföldröl rendelni 4-lyukút, vagy az 5-lyukút át kell fúrni 4-lyukúra. Kell még egy központosító gyürü és kész. Ez a féktárcsafúrogatás mennyire supportált és életképes megoldás? Nem gyengül vagy ilyesmi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Van akik alkalmazzák...én hanyagolnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ez a féktárcsafúrogatás mennyire supportált és életképes megoldás? Nem gyengül vagy ilyesmi? :huh: talán jobb megoldás mint vmi utángyártottat venni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 talán jobb megoldás mint vmi utángyártottat venni :huh: Szerintem meg jóval jobb az ugy tárcsa. Pont a nagy fék miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Mi a véleményetek az olyan ültetésről ha veszek gsi rugókat és elviszem rugókovácshoz hogy nyomja össze? Szerintetek jó vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Szerintem vegyél normális ültetőrugót...nem sokkal drágább mint amin most agyalsz, de biztosabb és jobb lesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 értem köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ez a féktárcsafúrogatás mennyire supportált és életképes megoldás? Nem gyengül vagy ilyesmi? :huh: Ha hozzáértő csinálja, akkor teljesen jó. Nekem is ilyen van, még annó Patyi Laci csináltatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sziasztok! A turbójet-ről mi a véleményetek? Szerintetek érdemes betenni 2.0 16v GSI-be? A turbót mennyiért lehet beletenni ? A segítségeteket előre is köszi! A gázgyorsítóról tudtok valamit?? Te a magnumtuning oldalát nézegeted éppen? :huh: :lol: Felejtsd el mindkettőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ebben a GSIben amit megnéztem 7végén, az SFI doboz helyén valami M Tech cucc volt. Arról mit lehet tudni? A srác aztmondta hogy olyan 50körül mozog az ára... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Azt úgy hívják, hogy Power Cup...20-30 között megy az ára...márkától függően, újonnan...kb 4-5 Le-t hoz...mérten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Azt úgy hívják, hogy Power Cup...20-30 között megy az ára...márkától függően, újonnan...kb 4-5 Le-t hoz...mérten... Nah a srác meg valami PowerBox nevet emlegetett és hogy 10Le-t csap a verdán... Szal ha azt levenné nem csökkenne drasztikusan a teljesítmény... Ez egy jó hír. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Azt úgy hívják, hogy Power Cup...20-30 között megy az ára...márkától függően, újonnan...kb 4-5 Le-t hoz...mérten... Te megjelölt összegek közül mennyiért is vetted ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Amit én vettem, az nem gyári, hanem üvegszálból van...(mert hát a fém az mégiscsak súly... :huh: ) és nem publik az ára... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Amit én vettem, az nem gyári, hanem üvegszálból van...(mert hát a fém az mégiscsak súly... :) ) és nem publik az ára... :) Mármint addig, amíg be nem írom :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Mármint addig, amíg be nem írom :huh: :lol: ne publikáld csak miután nekem is hozott annyiért! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Mármint addig, amíg be nem írom :huh: :lol: Nem én nem akarom elárulni...a srác kért meg akitől vettem, hogy no public...felőlem beírhatod...majd beszéld meg vele... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Nem én nem akarom elárulni...a srác kért meg akitől vettem, hogy no public...felőlem beírhatod...majd beszéld meg vele... :lol: Neked a Csuby féle Powercup van? :huh: Ha igen, yomhatnál róla képet, mert eddig jó üvegszálasat még nem láttam, az övéröl viszont csak jót hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts