Demó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 S mit takar a gyári szó?S előre mi lenne a megoldás? :huh: Ezeket a cuccokat a C20XE Irmscher Caravanomból szedtem ki. Így állt a gép: mondjuk nem volt épp túl mély...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Ezeket a cuccokat a C20XE Irmscher Caravanomból szedtem ki. Így állt a gép: http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89/85/8.jpg mondjuk nem volt épp túl mély... Csak viszonyítási alapul,hány collos felni volt alatta!? Milyen színű volt a géped? S mi az áruk a cuccaidnak,ha eladóak?!?
Demó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Csak viszonyítási alapul,hány collos felni volt alatta!? Milyen színű volt a géped? S mi az áruk a cuccaidnak,ha eladóak?!? 7,5x16-os felnik. Neptuntürkisz metál :lol: volt, ha a Corsát telubefújatom egyszer, lehet ilyen lesz... :huh: Az árakat akkor beszéljük meg, ha aktuális lesz a dolog, mert ha valaki holnap jön és kell neki, akkor az övé. Kivéve, ha tutira mondod, hogy neked is kell mondjuk két héten belül.
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 7,5x16-os felnik. Neptuntürkisz metál :D volt, ha a Corsát telubefújatom egyszer, lehet ilyen lesz... :lol: Az árakat akkor beszéljük meg, ha aktuális lesz a dolog, mert ha valaki holnap jön és kell neki, akkor az övé. Kivéve, ha tutira mondod, hogy neked is kell mondjuk két héten belül. Ok!Ha bejön a "kánaán",visszatérünk rá! :D De tényleg nem sokat ültetett rajta!Vagy csak csalóka a kép! Addig nézd már meg légyszi,hogy megvan-e a hátsó hidad is,meg én is megnézem,hogy az enyém milyen! :huh:
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Ok!Ha bejön a "kánaán",visszatérünk rá! :D De tényleg nem sokat ültetett rajta!Vagy csak csalóka a kép! Addig nézd már meg légyszi,hogy megvan-e a hátsó hidad is,meg én is megnézem,hogy az enyém milyen! :huh: Szerintem gyorsan stipistopizd le :lol:
Demó Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Ok!Ha bejön a "kánaán",visszatérünk rá! :lol: De tényleg nem sokat ültetett rajta!Vagy csak csalóka a kép! Addig nézd már meg légyszi,hogy megvan-e a hátsó hidad is,meg én is megnézem,hogy az enyém milyen! :huh: Passzolni tuti passzol a híd, mert ez is kombié volt. Rajta van a kézifékkötél tartója is, ami a dobfékeseken nincs. Annyi, hogy kellene C20XE Caravanhoz való kézifékkötél bele, mert a többié szerintem nem jó.
Szepi-Caravan Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Passzolni tuti passzol a híd, mert ez is kombié volt. Rajta van a kézifékkötél tartója is, ami a dobfékeseken nincs. Annyi, hogy kellene C20XE Caravanhoz való kézifékkötél bele, mert a többié szerintem nem jó. Jaj! Az mindegy,hogy az enyém lufis teló hátul,vagy az már nem passzol?
Demó Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Jaj! Az mindegy,hogy az enyém lufis teló hátul,vagy az már nem passzol? Ez is olyan volt. :huh:
Szepi-Caravan Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Ez is olyan volt. :huh: Na,jó! Mondj rá egy árat! Vagy küld pü-ben!
ivannorbi Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Szerintem gyorsan stipistopizd le :D Szerintem is, mert különben az enyém lesz! :lol: De tényleg! :huh:
Tiv. Elküldve Január14, 2008 Szerző Elküldve Január14, 2008 Sajnos nem látszik rendesen, de nekem is ék alakban áll a kocsi, nem is kicsit. Az az eleje van szerintem lent. Járdaszegélyt csak ovatosan merem megközeliteni. Már párszor odavertem az alját nyomvályúban és járdaszegélyről lehajtásnál.
ivannorbi Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Passzolni tuti passzol a híd, mert ez is kombié volt. Rajta van a kézifékkötél tartója is, ami a dobfékeseken nincs. Annyi, hogy kellene C20XE Caravanhoz való kézifékkötél bele, mert a többié szerintem nem jó. A következő kérdés nem (csak) Demónak szól: Gondolom ezt le kell papírozni? Műszakin belekötnek? :huh:
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 hát, a pénz is papírból van, szal le lehet papírozni, ha kötekednek. :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Node miért kötekednének? Gyártották dobbal is, meg tárcsával is. A forgalmiba meg mutassa meg nekem bárki, hogy ez hol van feltüntetve? Ha kérdezik, akkor így vettem, és kész.
opel16v Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Node miért kötekednének? Gyártották dobbal is, meg tárcsával is. A forgalmiba meg mutassa meg nekem bárki, hogy ez hol van feltüntetve? Ha kérdezik, akkor így vettem, és kész. így van, semmi közük hozzá.
ivannorbi Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 így van, semmi közük hozzá. ez jó hír :huh:
coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Node miért kötekednének? Gyártották dobbal is, meg tárcsával is. A forgalmiba meg mutassa meg nekem bárki, hogy ez hol van feltüntetve? Ha kérdezik, akkor így vettem, és kész. Caravanba csak a c20xe és az x20xev tárcsafáékes,de ettöl függetlenül szerintem senkinek se fog feltünni..... Demó mid van még a caravanból????????? :huh:
coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Sajnos nem látszik rendesen, de nekem is ék alakban áll a kocsi, nem is kicsit. Az az eleje van szerintem lent. Járdaszegélyt csak ovatosan merem megközeliteni. Már párszor odavertem az alját nyomvályúban és járdaszegélyről lehajtásnál. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/33390769.jpg Szerintem minden caravan gyárilag ék alaku :lol: :) .Az már más kérdés hogy jobb lenne ha nem az lenne :huh:
coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 A következő kérdés nem (csak) Demónak szól: Gondolom ezt le kell papírozni? Műszakin belekötnek? :huh: Ha csak a tárcsa fék miatt akarsz hídat cserélni,akkor elég csak agyat cserélned,meg kézifék kötelet :lol: .Dininek biztos van hátsó komplett fékrendszere és az is jó neked.
ivannorbi Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Ha csak a tárcsa fék miatt akarsz hídat cserélni,akkor elég csak agyat cserélned,meg kézifék kötelet :) .Dininek biztos van hátsó komplett fékrendszere és az is jó neked. Köszi a tippet! :) Mindig belelkesedek, ha ilyesmit látok :lol: , aztán kb. ezen a szinten meg is állok :huh:
coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Köszi a tippet! :) Mindig belelkesedek, ha ilyesmit látok :lol: , aztán kb. ezen a szinten meg is állok :huh: Nekem egyébként a dobfékkel sincs semmi bajom.A szintszabályozás meg jó dolog,de még egyszer se hsználtam :)
ivannorbi Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Nekem egyébként a dobfékkel sincs semmi bajom.A szintszabályozás meg jó dolog,de még egyszer se hsználtam :lol: Azért a tárcsa csak-csak jobban fog? :huh: Szintszabályozód gondolom a kékben van.
coupe Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Azért a tárcsa csak-csak jobban fog? :huh: Szintszabályozód gondolom a kékben van. Én annyira nagy különbséget nem érzek a két autó között.Talán a kék hamarabb melegszik el. Igen a kékben van,és nagyon meglepödtem mikor kipróbáltam és müködött :lol:
Tápiószecső Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Azért a tárcsa csak-csak jobban fog? :huh: Normál körülmények a fékerő jelentős része az első fékeket terheli, a maradékot hátul pedig simán kiszolgálja a dob is. Aki azért cseréli a hátsó dobot tárcsára, mert azt hiszi mennyivel jobb lesz a fékhatás, az valószínűleg csalódni fog.
Recommended Posts