Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
S mit takar a gyári szó?S előre mi lenne a megoldás? :huh:

Ezeket a cuccokat a C20XE Irmscher Caravanomból szedtem ki.

Így állt a gép:

8.jpg

mondjuk nem volt épp túl mély...

Elküldve
Csak viszonyítási alapul,hány collos felni volt alatta!?

Milyen színű volt a géped?

S mi az áruk a cuccaidnak,ha eladóak?!?

7,5x16-os felnik.

Neptuntürkisz metál :lol: volt, ha a Corsát telubefújatom egyszer, lehet ilyen lesz... :huh:

Az árakat akkor beszéljük meg, ha aktuális lesz a dolog, mert ha valaki holnap jön és kell neki, akkor az övé.

Kivéve, ha tutira mondod, hogy neked is kell mondjuk két héten belül.

Elküldve
7,5x16-os felnik.

Neptuntürkisz metál :D volt, ha a Corsát telubefújatom egyszer, lehet ilyen lesz... :lol:

Az árakat akkor beszéljük meg, ha aktuális lesz a dolog, mert ha valaki holnap jön és kell neki, akkor az övé.

Kivéve, ha tutira mondod, hogy neked is kell mondjuk két héten belül.

Ok!Ha bejön a "kánaán",visszatérünk rá! :D

De tényleg nem sokat ültetett rajta!Vagy csak csalóka a kép!

Addig nézd már meg légyszi,hogy megvan-e a hátsó hidad is,meg én is megnézem,hogy az enyém milyen! :huh:

Elküldve
Ok!Ha bejön a "kánaán",visszatérünk rá! :D

Addig nézd már meg légyszi,hogy megvan-e a hátsó hidad is,meg én is megnézem,hogy az enyém milyen! :huh:

Szerintem gyorsan stipistopizd le :lol:

Elküldve
Ok!Ha bejön a "kánaán",visszatérünk rá! :lol:

Passzolni tuti passzol a híd, mert ez is kombié volt. Rajta van a kézifékkötél tartója is, ami a dobfékeseken nincs. Annyi, hogy kellene C20XE Caravanhoz való kézifékkötél bele, mert a többié szerintem nem jó.

Elküldve
Passzolni tuti passzol a híd, mert ez is kombié volt. Rajta van a kézifékkötél tartója is, ami a dobfékeseken nincs. Annyi, hogy kellene C20XE Caravanhoz való kézifékkötél bele, mert a többié szerintem nem jó.

Jaj!

Az mindegy,hogy az enyém lufis teló hátul,vagy az már nem passzol?

Elküldve

Sajnos nem látszik rendesen, de nekem is ék alakban áll a kocsi, nem is kicsit. Az az eleje van szerintem lent. Járdaszegélyt csak ovatosan merem megközeliteni. Már párszor odavertem az alját nyomvályúban és járdaszegélyről lehajtásnál.

33390769.jpg

Elküldve

A következő kérdés nem (csak) Demónak szól:

Gondolom ezt le kell papírozni? Műszakin belekötnek? :huh:

Elküldve
Node miért kötekednének? Gyártották dobbal is, meg tárcsával is. A forgalmiba meg mutassa meg nekem bárki, hogy ez hol van feltüntetve? Ha kérdezik, akkor így vettem, és kész.

így van, semmi közük hozzá.

Elküldve
Node miért kötekednének? Gyártották dobbal is, meg tárcsával is. A forgalmiba meg mutassa meg nekem bárki, hogy ez hol van feltüntetve? Ha kérdezik, akkor így vettem, és kész.

Caravanba csak a c20xe és az x20xev tárcsafáékes,de ettöl függetlenül szerintem senkinek se fog feltünni.....

Demó mid van még a caravanból????????? :huh:

Elküldve
Sajnos nem látszik rendesen, de nekem is ék alakban áll a kocsi, nem is kicsit. Az az eleje van szerintem lent. Járdaszegélyt csak ovatosan merem megközeliteni. Már párszor odavertem az alját nyomvályúban és járdaszegélyről lehajtásnál.

http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/33390769.jpg

Szerintem minden caravan gyárilag ék alaku :lol: :) .Az már más kérdés hogy jobb lenne ha nem az lenne :huh:

Elküldve
A következő kérdés nem (csak) Demónak szól:

Gondolom ezt le kell papírozni? Műszakin belekötnek? :huh:

Ha csak a tárcsa fék miatt akarsz hídat cserélni,akkor elég csak agyat cserélned,meg kézifék kötelet :lol: .Dininek biztos van hátsó komplett fékrendszere és az is jó neked.

Elküldve
Ha csak a tárcsa fék miatt akarsz hídat cserélni,akkor elég csak agyat cserélned,meg kézifék kötelet :) .Dininek biztos van hátsó komplett fékrendszere és az is jó neked.

Köszi a tippet! :)

Mindig belelkesedek, ha ilyesmit látok :lol: , aztán kb. ezen a szinten meg is állok :huh:

Elküldve
Köszi a tippet! :)

Mindig belelkesedek, ha ilyesmit látok :lol: , aztán kb. ezen a szinten meg is állok :huh:

Nekem egyébként a dobfékkel sincs semmi bajom.A szintszabályozás meg jó dolog,de még egyszer se hsználtam :)

Elküldve
Nekem egyébként a dobfékkel sincs semmi bajom.A szintszabályozás meg jó dolog,de még egyszer se hsználtam :lol:

Azért a tárcsa csak-csak jobban fog? :huh:

Szintszabályozód gondolom a kékben van.

Elküldve

Szintszabályozód gondolom a kékben van.

Én annyira nagy különbséget nem érzek a két autó között.Talán a kék hamarabb melegszik el.

Igen a kékben van,és nagyon meglepödtem mikor kipróbáltam és müködött :lol:

Elküldve

Normál körülmények a fékerő jelentős része az első fékeket terheli, a maradékot hátul pedig simán kiszolgálja a dob is. Aki azért cseréli a hátsó dobot tárcsára, mert azt hiszi mennyivel jobb lesz a fékhatás, az valószínűleg csalódni fog.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.