Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 S mit takar a gyári szó?S előre mi lenne a megoldás? :huh: Ezeket a cuccokat a C20XE Irmscher Caravanomból szedtem ki. Így állt a gép: mondjuk nem volt épp túl mély... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ezeket a cuccokat a C20XE Irmscher Caravanomból szedtem ki. Így állt a gép: http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89/85/8.jpg mondjuk nem volt épp túl mély... Csak viszonyítási alapul,hány collos felni volt alatta!? Milyen színű volt a géped? S mi az áruk a cuccaidnak,ha eladóak?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Csak viszonyítási alapul,hány collos felni volt alatta!? Milyen színű volt a géped? S mi az áruk a cuccaidnak,ha eladóak?!? 7,5x16-os felnik. Neptuntürkisz metál :lol: volt, ha a Corsát telubefújatom egyszer, lehet ilyen lesz... :huh: Az árakat akkor beszéljük meg, ha aktuális lesz a dolog, mert ha valaki holnap jön és kell neki, akkor az övé. Kivéve, ha tutira mondod, hogy neked is kell mondjuk két héten belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 7,5x16-os felnik. Neptuntürkisz metál :D volt, ha a Corsát telubefújatom egyszer, lehet ilyen lesz... :lol: Az árakat akkor beszéljük meg, ha aktuális lesz a dolog, mert ha valaki holnap jön és kell neki, akkor az övé. Kivéve, ha tutira mondod, hogy neked is kell mondjuk két héten belül. Ok!Ha bejön a "kánaán",visszatérünk rá! :D De tényleg nem sokat ültetett rajta!Vagy csak csalóka a kép! Addig nézd már meg légyszi,hogy megvan-e a hátsó hidad is,meg én is megnézem,hogy az enyém milyen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ok!Ha bejön a "kánaán",visszatérünk rá! :D De tényleg nem sokat ültetett rajta!Vagy csak csalóka a kép! Addig nézd már meg légyszi,hogy megvan-e a hátsó hidad is,meg én is megnézem,hogy az enyém milyen! :huh: Szerintem gyorsan stipistopizd le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ok!Ha bejön a "kánaán",visszatérünk rá! :lol: De tényleg nem sokat ültetett rajta!Vagy csak csalóka a kép! Addig nézd már meg légyszi,hogy megvan-e a hátsó hidad is,meg én is megnézem,hogy az enyém milyen! :huh: Passzolni tuti passzol a híd, mert ez is kombié volt. Rajta van a kézifékkötél tartója is, ami a dobfékeseken nincs. Annyi, hogy kellene C20XE Caravanhoz való kézifékkötél bele, mert a többié szerintem nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Passzolni tuti passzol a híd, mert ez is kombié volt. Rajta van a kézifékkötél tartója is, ami a dobfékeseken nincs. Annyi, hogy kellene C20XE Caravanhoz való kézifékkötél bele, mert a többié szerintem nem jó. Jaj! Az mindegy,hogy az enyém lufis teló hátul,vagy az már nem passzol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Jaj! Az mindegy,hogy az enyém lufis teló hátul,vagy az már nem passzol? Ez is olyan volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ez is olyan volt. :huh: Na,jó! Mondj rá egy árat! Vagy küld pü-ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Szerintem gyorsan stipistopizd le :D Szerintem is, mert különben az enyém lesz! :lol: De tényleg! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2008 Sajnos nem látszik rendesen, de nekem is ék alakban áll a kocsi, nem is kicsit. Az az eleje van szerintem lent. Járdaszegélyt csak ovatosan merem megközeliteni. Már párszor odavertem az alját nyomvályúban és járdaszegélyről lehajtásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Pedig egyáltalán nem mély az autó... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Passzolni tuti passzol a híd, mert ez is kombié volt. Rajta van a kézifékkötél tartója is, ami a dobfékeseken nincs. Annyi, hogy kellene C20XE Caravanhoz való kézifékkötél bele, mert a többié szerintem nem jó. A következő kérdés nem (csak) Demónak szól: Gondolom ezt le kell papírozni? Műszakin belekötnek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 hát, a pénz is papírból van, szal le lehet papírozni, ha kötekednek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Node miért kötekednének? Gyártották dobbal is, meg tárcsával is. A forgalmiba meg mutassa meg nekem bárki, hogy ez hol van feltüntetve? Ha kérdezik, akkor így vettem, és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Node miért kötekednének? Gyártották dobbal is, meg tárcsával is. A forgalmiba meg mutassa meg nekem bárki, hogy ez hol van feltüntetve? Ha kérdezik, akkor így vettem, és kész. így van, semmi közük hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 így van, semmi közük hozzá. ez jó hír :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Node miért kötekednének? Gyártották dobbal is, meg tárcsával is. A forgalmiba meg mutassa meg nekem bárki, hogy ez hol van feltüntetve? Ha kérdezik, akkor így vettem, és kész. Caravanba csak a c20xe és az x20xev tárcsafáékes,de ettöl függetlenül szerintem senkinek se fog feltünni..... Demó mid van még a caravanból????????? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Sajnos nem látszik rendesen, de nekem is ék alakban áll a kocsi, nem is kicsit. Az az eleje van szerintem lent. Járdaszegélyt csak ovatosan merem megközeliteni. Már párszor odavertem az alját nyomvályúban és járdaszegélyről lehajtásnál. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/33390769.jpg Szerintem minden caravan gyárilag ék alaku :lol: :) .Az már más kérdés hogy jobb lenne ha nem az lenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 A következő kérdés nem (csak) Demónak szól: Gondolom ezt le kell papírozni? Műszakin belekötnek? :huh: Ha csak a tárcsa fék miatt akarsz hídat cserélni,akkor elég csak agyat cserélned,meg kézifék kötelet :lol: .Dininek biztos van hátsó komplett fékrendszere és az is jó neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ha csak a tárcsa fék miatt akarsz hídat cserélni,akkor elég csak agyat cserélned,meg kézifék kötelet :) .Dininek biztos van hátsó komplett fékrendszere és az is jó neked. Köszi a tippet! :) Mindig belelkesedek, ha ilyesmit látok :lol: , aztán kb. ezen a szinten meg is állok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Köszi a tippet! :) Mindig belelkesedek, ha ilyesmit látok :lol: , aztán kb. ezen a szinten meg is állok :huh: Nekem egyébként a dobfékkel sincs semmi bajom.A szintszabályozás meg jó dolog,de még egyszer se hsználtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nekem egyébként a dobfékkel sincs semmi bajom.A szintszabályozás meg jó dolog,de még egyszer se hsználtam :lol: Azért a tárcsa csak-csak jobban fog? :huh: Szintszabályozód gondolom a kékben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Azért a tárcsa csak-csak jobban fog? :huh: Szintszabályozód gondolom a kékben van. Én annyira nagy különbséget nem érzek a két autó között.Talán a kék hamarabb melegszik el. Igen a kékben van,és nagyon meglepödtem mikor kipróbáltam és müködött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Azért a tárcsa csak-csak jobban fog? :huh: Normál körülmények a fékerő jelentős része az első fékeket terheli, a maradékot hátul pedig simán kiszolgálja a dob is. Aki azért cseréli a hátsó dobot tárcsára, mert azt hiszi mennyivel jobb lesz a fékhatás, az valószínűleg csalódni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts