coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 tudok én olvasni a sorok között, rettegsz hogy mi lesz ha XE lesz :huh: :lol: :D :D :D :P Nem félek senkitől :P Ha Karcsika nem bír a GSi vel akkor ott a sárga veszedelem....ha az se akkor kiszedek belöle 150 kilót....Úgy tuti nyerő leszek :P ...Ne tuningolj,nincs értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 félő, hogy ha csak ülsz egy turbos autoba az akkor is elromlik :P :P :huh: :lol: :D :D Te ne szólj egy szót se...miattad kellett küszködnöm az Srt-vel...ha nem ülsz mellettem ma az is a trófeák között lett volna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem félek senkitől :lol: Ha Karcsika nem bír a GSi vel akkor ott a sárga veszedelem....ha az se akkor kiszedek belöle 150 kilót....Úgy tuti nyerő leszek :D ...Ne tuningolj,nincs értelme. Ha így sem...akkor szólsz nekem és megyünk az Audival... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ja,a hülye haverom,aki ajánlotta nekem az autót(egy autószalonban számolták be),felfújta 6bar-ra!!!!!!!! Tudtam,hogy idióta,de hogy ennyire!? :huh: Ha terhelés alatt van akkor max 5bar.....de mikor kipróbáltam akkor nekem is hirtelen felment 6ra.Nem a sárgába.Ha nem akarsz nagyon ültettni akkor szerintem elég 2-3centi :lol: akkor nem kell gátlót cserélni.A gsi lökössel úgy is lejjebb lesz az eleje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Te ne szólj egy szót se...miattad kellett küszködnöm az Srt-vel...ha nem ülsz mellettem ma az is a trófeák között lett volna... :P geccciiiiiiiiiiii :P :P :P :huh: :lol: :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ha így sem...akkor szólsz nekem és megyünk az Audival... :D Végső megoldásnak nem rossz :D Ha más nem a akorom csak hat elenne :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ha így sem...akkor szólsz nekem és megyünk az Audival... :huh: ...és megöljük füstmérgezésbe :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ha terhelés alatt van akkor max 5bar.....de mikor kipróbáltam akkor nekem is hirtelen felment 6ra.Nem a sárgába.Ha nem akarsz nagyon ültettni akkor szerintem elég 2-3centi :huh: akkor nem kell gátlót cserélni.A gsi lökössel úgy is lejjebb lesz az eleje. S nem fog ék alakú lenni,ha 40/40et teszek alá?Az nem tetszik! Hallottam,hogy Gsi rugót kell bele,vagy téves információ!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát, de vagy így vagy úgy belátod, hogy neked annyi... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 S hátra tudok tárcsaféket rakni?Gsi-é jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 S nem fog ék alakú lenni,ha 40/40et teszek alá?Az nem tetszik! Hallottam,hogy Gsi rugót kell bele,vagy téves információ!? Nekem 50/30al az lett.Ha elöre gsi rugót raksz akkor is az lesz.Ha hátra is akkor meg nagyon lent lesz a hátulja. www.gsicaravan.extra.hu itt van egy csomó kép a kocsiról meg leírás is.Hátha segít egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 S hátra tudok tárcsaféket rakni?Gsi-é jó? Komplett féket kell cserélni aggyal együtt,meg szerintem kézifék kötelet is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nekem 50/30al az lett.Ha elöre gsi rugót raksz akkor is az lesz.Ha hátra is akkor meg nagyon lent lesz a hátulja. www.gsicaravan.extra.hu itt van egy csomó kép a kocsiról meg leírás is.Hátha segít egy kicsit. Kösz a segítséget! Eddig csak Suzukiban "utaztam"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Vagy még most lelép... :lol: :D :D Te már csak tudod... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Komplett féket kell cserélni aggyal együtt,meg szerintem kézifék kötelet is És műszakin szólhatnak érte... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 És műszakin szólhatnak érte... :huh: Ha a Suzukim leműszakizott ültetve,fóliázva,"szemöldökkel",akkor valahogy ezt is megoldom! :lol: De azért kösz az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Kösz a segítséget! Eddig csak Suzukiban "utaztam"! Elvileg, csak kombiból származó híd lesz jó neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mégegyszer köszi Gerard :huh: Szívesen. Az nem baj, ha nem írom át a nevem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Elvileg, csak kombiból származó híd lesz jó neked. Akkor nem elég csak az agyat cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Akkor nem elég csak az agyat cserélni? De. Píísta csak azt az esetet ecsetelte, ha esetleg komplett tárcsás hidat cserélnél :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 De. Píísta csak azt az esetet ecsetelte, ha esetleg komplett tárcsás hidat cserélnél :huh: Ja,kösz! Még nem vágom az opeles dolgokat,hogy mi,merre,hány méter! Ezért lehet kérdezek néha hülyeségeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ja,kösz! Még nem vágom az opeles dolgokat,hogy mi,merre,hány méter! Ezért lehet kérdezek néha hülyeségeket! Nekem van Caravanba hátra gyári Irmscher rugóm, meg ha minden igaz, van még komplett tárcsás Caravan hátsó hidam is... Különben nekem meg tetszik, ha kicsit ék alakban áll. Szerintem jól áll a kombinak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nekem van Caravanba hátra gyári Irmscher rugóm, meg ha minden igaz, van még komplett tárcsás Caravan hátsó hidam is... Különben nekem meg tetszik, ha kicsit ék alakban áll. Szerintem jól áll a kombinak. :lol: S mit takar a gyári szó?S előre mi lenne a megoldás? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ja,kösz! Még nem vágom az opeles dolgokat,hogy mi,merre,hány méter! Ezért lehet kérdezek néha hülyeségeket! Hídcserének nemcsak a tárcsafék, hanem a + stabrúd megléte is szokott az ihletője lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hídcserének nemcsak a tárcsafék, hanem a + stabrúd megléte is szokott az ihletője lenni. Na,azt hiszem tényleg megvárom a tavaszt,aláfekszek,s mindent megnézek,hogy mi van,s mi nincs a gépemen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts