Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Atommanó írta:
Jaja...ha nem akarsz drágán venni motyókat, akkor jobban jársz ha akkor veszed amikor van...nem amikor neked kell...

Azt kell megtanulni, hogy venni akkor kell amikor a másik el akar adni, eladni meg akkor amikor a másik venni akar...és ha ez így összejön, akkor okés minden... :huh:

Azért ha vmit nagyon akarok,csak kinyitom a spájzot! :lol:

Elküldve
  Atommanó írta:
Ma is öregebb lettem egy nappal... :huh:

kérdés, hogy bölcsebb is? bár a mai napra beirhatjuk, de a többi 28 évre? :lol: :D

Elküldve
  Szepi-Caravan írta:
A caravan-hoz mekkora ültetést javasoltok?Én olyan 40/40-re gondoltam,16-os kerekekkel!

Ez mind attól függ hogy milyet akarsz,mennyire rossz az út ahol közlekedsz,gátlót is akarsz cserélni,akarsz e pakolni a kocsidba...stb :huh: :lol: :D :D :D

Elküldve
  Lanti írta:
alap :D

Hihetettlen hogy a fórumon mekkora a szád az ültetést illetően....A kocsid meg olyan mint egy terepjáró. :D :huh: :lol: :D

Elküldve
  coupe írta:
Hihetettlen hogy a fórumon mekkora a szád az ültetést illetően....A kocsid meg olyan mint egy terepjáró. :P :huh: :lol: :D

mert a koni 120k ennyi :D :D :P

Elküldve
  coupe írta:
Ez mind attól függ hogy milyet akarsz,mennyire rossz az út ahol közlekedsz,gátlót is akarsz cserélni,akarsz e pakolni a kocsidba...stb :huh: :lol: :D :D :D

Nem akarom nagyon a földre tenni,mert családi autónak szánom!

Hátul nekem liftes telóm van,szóval ha cuccolok,csak "felfingom"(bocs :P ) és indulok is!

Csak azt akarom,hogy szép legyen!

Elküldve
  Szepi-Caravan írta:
Nem akarom nagyon a földre tenni,mert családi autónak szánom!

Hátul nekem liftes telóm van,szóval ha cuccolok,csak "felfingom"(bocs :huh: ) és indulok is!

Csak azt akarom,hogy szép legyen!

Müköd is ?

Kipróbáltad ?

Elküldve
  coupe írta:
Hihetettlen hogy a fórumon mekkora a szád az ültetést illetően....A kocsid meg olyan mint egy terepjáró. :P :huh: :lol: :D

Ő már csak ilyen...de mi így szeretjük... :D :D :P

Elküldve
  Lanti írta:
mondani könnyü, jo hogy eddig lebeszéltél midnenröl :huh: :lol: :D :D

Most is azt mondom hogy felejtsd el a tuningot,vagy jó úgy ahogy van,ebbe a motort is értem.Vagy add el és vedd meg a vectrát :P :P :D

Elküldve
  Atommanó írta:
jön a tavasz...krúzing hegyek...és nem szeretnénk ha lemaradnál... :P

Sajnos már sose lesz olyan mint tavaly télen :P ...Azok voltak a szép idők :P

Lanti írta:
mivel is indulsz? :P

Ez engem is érdekelne :P :huh: :lol: :D :D :D

Elküldve
  coupe írta:
Most is azt mondom hogy felejtsd el a tuningot,vagy jó úgy ahogy van,ebbe a motort is értem.Vagy add el és vedd meg a vectrát :P :P :P

tudok én olvasni a sorok között, rettegsz hogy mi lesz ha XE lesz :huh: :lol: :D :D :D :P

Elküldve
  Atommanó írta:
Beülök Tom mellé, vagy ha Te is gyorsan akarsz menni akkor majd vontatlak a Kadettel... :huh: :P

félő, hogy ha csak ülsz egy turbos autoba az akkor is elromlik :P :P :lol: :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.