Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Géptetőt akartál írni????Mert annak kb 15e a bontott ára.

GÉPTETŐT!!!!!!Én is odalettem rögtön!

Vagy csak engem akart palira venni a srác?!

Ha gondoljátok,megmondhatom,hol néztem,egy kék színűt?!

Elküldve
De lehet hogy lökösre gondolt...elég durva lenne 35e egy bontott gépháztetőért :huh:

A lökőre tudjátok mennyit mondott???????

Bár az már nem volt meg,de azt mondta ködlámpás volt,s 50000-ért adta el!!!!!!!

A ködlámpa nélkülire azt hiszem 35000-t mondott!!!!!!

Elküldve
GÉPTETŐT!!!!!!Én is odalettem rögtön!

Vagy csak engem akart palira venni a srác?!

Ha gondoljátok,megmondhatom,hol néztem,egy kék színűt?!

Annyiért ne vedd meg..Keresd meg Rattesid Dénest a fórumon....Bár most biztos nincs neki de 15e szokta adni.

ui:Ő az.

Elküldve

A lökös sajnos nehezebb ügy...ha van akkor is nagyon hamar elviszik.Az 25körül szokott menni ködlámpa nélkül.

Elküldve
A lökös sajnos nehezebb ügy...ha van akkor is nagyon hamar elviszik.Az 25körül szokott menni ködlámpa nélkül.

Kösz!Majd megkeresem!

Örülök,hogy regisztráltam ide,itt jó társaság van!

U.i:Láttam szlovákban egy "olyan" technikát mint a tiéd,de csak színben hasonlított!Persze tuningolt volt az is,de a tiéd nálam mindent űberel! :lol: :huh:

Elküldve
Kösz!Majd megkeresem!

Örülök,hogy regisztráltam ide,itt jó társaság van!

U.i:Láttam szlovákban egy "olyan" technikát mint a tiéd,de csak színben hasonlított!Persze tuningolt volt az is,de a tiéd nálam mindent űberel! :D :huh:

Köszönöm szépen :lol: ...Szerintem sokkal szebb lesz ha rajta lesz az új felni :D

Nálatok szoktak Opel találkozók lenni?

Elküldve
Köszönöm szépen :huh: ...Szerintem sokkal szebb lesz ha rajta lesz az új felni :lol:

Nálatok szoktak Opel találkozók lenni?

Tisztáznom kell a dolgot! :D

Én szolnoki vagyok,csak idén megnősültem,s mivel feleségem szlovákiai magyar,ezért vagyok én Szlovákiában!

Most itt élünk.Amúgy eddig nemigen jutottam el még magyarban sem autótalikra,mert kamionozok,úgyhogy örülök,ha itthon vagyok!De biztos vannak itt is!

Egyszer akartam elmenni egy kis "hegyi" versenyre,de az asszony lebeszélt!Persze indulni akartam! :D

Elküldve

Egyik isminél van GSi lökös, ködlámpa nélkül 15e. , ködlámpával 35e.ft.Nem volt törve/javítva.

A kontakt: 0620/918-15-85

Elküldve
Köszi!Kecskeméti?

Igen.

Viszont géptetőt is lehet tud szerezni, bár 20e. környékén szokta adni.......Szal azt lehet, jobb lenne máshol nézni.....Bár, hátha alkuképes. :huh:

Elküldve
Igen.

Viszont géptetőt is lehet tud szerezni, bár 20e. környékén szokta adni.......Szal azt lehet, jobb lenne máshol nézni.....Bár, hátha alkuképes. :lol:

Kösz mégegyszer!

Holnap lehet meginterjúvolom! :huh:

Bár még csak tavasszal akartam elkezdeni a "tuningot"! :D

Elküldve
Kösz mégegyszer!

Bár még csak tavasszal akartam elkezdeni a "tuningot"! :lol:

Azt nem lehet elég korán kezdeni. :D

Elküldve
Kösz mégegyszer!

Bár még csak tavasszal akartam elkezdeni a "tuningot"! :lol:

Ez sajnos nem úgy van,hogy tavasszal kezdem...Akkor kell emgvenni amikor van :D

Elküldve

Jaja...ha nem akarsz drágán venni motyókat, akkor jobban jársz ha akkor veszed amikor van...nem amikor neked kell...

Azt kell megtanulni, hogy venni akkor kell amikor a másik el akar adni, eladni meg akkor amikor a másik venni akar...és ha ez így összejön, akkor okés minden... :huh:

Elküldve
Jaja...ha nem akarsz drágán venni motyókat, akkor jobban jársz ha akkor veszed amikor van...nem amikor neked kell...

Azt kell megtanulni, hogy venni akkor kell amikor a másik el akar adni, eladni meg akkor amikor a másik venni akar...és ha ez így összejön, akkor okés minden... :huh:

ma nagyon bölcs vagy :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.