Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Nem az van, hogy ki-beszálláskor a lábaddal elmozdítod a tekerőt? Nekem emiatt szokott a fényerő változni. Tekerő? Sztem nem állítható a fényereje a műszerfalamnak... Legalábbis nem igazán láttam rajta ilyesmit... Hol található ez a dolog? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ezt láttam,de ez ebay kép,nem a beszerelt állapot.Azt írta hogy nem olyat kapot amilyet szeretett volna :huh: Okés, vágom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Tekerő? Sztem nem állítható a fényereje a műszerfalamnak... Legalábbis nem igazán láttam rajta ilyesmit... Hol található ez a dolog? :huh: Ködlámpa kapcsolók alatt, vízszintesen mozog / áállítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ködlámpa kapcsolók alatt, vízszintesen mozog / áállítható. Hmm, azt soha nem tudtam mire való... tekergettem de semmi... Megyek kipróbálom! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 ne mán, ezt nem hiszem el... :lol: :D :D :D :P :P :P :P Biztos amikor kapcsolgattam a világítást eltekertem... Ennyire hülye nem lehetek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Na ez kb olyan,mint a helyi opel márkaszervízben dolgozó rendszergazdi srác,aki szerint az F astra egy kaka,mert csak dísznek van benne hátsóablakfűtés. Mondtam neki húzza meg magafelé a ventifokozatkapcsolót....jéééé...müködik.Belső világítás dettó. Szal nem a kocsi kaka,csak a user birka. :huh: Change user and press ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Haverom nagyapjának is volt egy gyönyörű Skodája. Évekig használta az öreg aztán egyszer megengedte neki,hogy vezesse. A városból kiérve megkérdezte az öreg:Mit csinálsz fiam? Haverom mondta,hogy 5.-be kapcsolok. Na az öreg nemkicsit meglepődött. 15 évig nem is tudta,hogy 5 sebességes a Skodovka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 15 évig nem is tudta,hogy 5 sebességes a Skodovka. Mondjuk az öreg biztos nem tiporta ki a lelkét a skodának 4 sebességgel sem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Egyébként amikor megvettem az autót én azt a tekerőt tekergettem meg próbáltam rájönni hogy mire jó, de világosban ugye nem látszik... Aztán meg is akartam nézni a kezelési kézikönyben hogy mi a pálya vele, de elfeledtem teljesen... Ha ez nem derült volna ki, ma reggel könyékig túrnám a műszerfalat hogy mi lehet a gondja a világításnak. :lol: :D :D Mégegyszer köszi Gerard :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mégegyszer köszi Gerard :huh: Zserárd? :lol: Húúhúúúú,na ezt fogja még kapni ha a meeten elmesélem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mondjuk az öreg biztos nem tiporta ki a lelkét a skodának 4 sebességgel sem! :huh: Patyiék asszem egy poloban cseréltek kuplungot egy öregnek, majd 10000km múlva is. Viszont kicsit meglepődött Patyi hogy miért ment tönkre a kuplung ilyen hamar, beült az öreg mellé hogy mutassa meg, hogy vezet. Na öreg úgy indított, hogy 3-ból indult. Aztán kiderült, nem is tudta hogy az a hármas, mert mindig csak előre lökte, és elég volt neki az utána jövő két sebesség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Patyiék asszem egy poloban cseréltek kuplungot egy öregnek, majd 10000km múlva is. Viszont kicsit meglepődött Patyi hogy miért ment tönkre a kuplung ilyen hamar, beült az öreg mellé hogy mutassa meg, hogy vezet. Na öreg úgy indított, hogy 3-ból indult. Aztán kiderült, nem is tudta hogy az a hármas, mert mindig csak előre lökte, és elég volt neki az utána jövő két sebesség :D Nagy az isten állatkertje! :huh: De legalább az 1-2 szinkronjai nem koptak,az öreg biztos eladásra játszott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mondjuk az öreg biztos nem tiporta ki a lelkét a skodának 4 sebességgel sem! :huh: Ebbe ne legyél biztos. :D Após a 4 ütemű wareszt mindig úgy hajtotta, hogy 3.-at használt max., és így közlekedett állandóan. Ha 80-al kellett menni, akkor 80-al ment. Sógórnőm ezt szépen megtanulva, 1.2 Fabiát városban 3-ban használja, még 60 környékén is. Országúton meg az 5.-et csak ha bent ültem én is, és már megjegyeztem, hogy van 5. is, és talán fogyasztási szempontból jobban járna, csak akkor kapcsolt. Meg sem meri mérni a fogyit. Após stílusáról meg annyit, hogy én manapság sem fogyasztok el 2e Ft értékű benzint amikor meglátogatjuk őket, ő meg 4-5 éve alig jött ki 2e-ért tankolásból, amikor hozzánk jöttek. :lol: on: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Zserárd? :huh: Húúhúúúú,na ezt fogja még kapni ha a meeten elmesélem! :lol: LoL, elírtam... :D :D -r +p :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Érdekesen állnak elöl az elemek egymáshoz képest! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 LoL, elírtam... :D :D -r +p :huh: Nem baj az,most már ne kend szét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem baj az,most már ne kend szét! :huh: Neeem meghagyom az útókornak. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Zserárd? :huh: Húúhúúúú,na ezt fogja még kapni ha a meeten elmesélem! :lol: Bááz. Leestem a székrőőőőőő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Na ez kb olyan,mint a helyi opel márkaszervízben dolgozó rendszergazdi srác,aki szerint az F astra egy kaka,mert csak dísznek van benne hátsóablakfűtés. Mondtam neki húzza meg magafelé a ventifokozatkapcsolót....jéééé...müködik.Belső világítás dettó. Szal nem a kocsi kaka,csak a user birka. :huh: Change user and press ok! Egyik kollégám is nemrég vett egy B Corsát, C14SE motorral (irigylem is tőle), és ő is panaszkodott, hogy nincs belső világítás, csak ha kinyitja az ajtót. Mondtam neki, hogy próbálja meg kihúzni a világításkapcsolót, csodákat fog látni :lol: Ezek után nem tudom, hogy a hátsó ablakfűtésre rájött-e magától :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Egyik kollégám is nemrég vett egy B Corsát, C14SE motorral (irigylem is tőle), és ő is panaszkodott, hogy nincs belső világítás, csak ha kinyitja az ajtót. Mondtam neki, hogy próbálja meg kihúzni a világításkapcsolót, csodákat fog látni :huh: Ezek után nem tudom, hogy a hátsó ablakfűtésre rájött-e magától :lol: Lehet arra is fel kéne "világosítani" :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 on: http://img503.imageshack.us/img503/2449/pict0129biswk7.jpg[ nagyon csúnya az az első szélesítés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 nagyon csúnya az az első szélesítés :lol: Én csak a hűtőmaszkját irigylem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én csak a hűtőmaszkját irigylem :huh: Meg a lököst, meg a küszöböt, meg ami a géptető alatt van.....mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Meg a lököst, meg a küszöböt, meg ami a géptető alatt van.....mi? :lol: Húúú srácok! Néztem bontóban GSI motorháztetőt,32000Ft-ért adta volna a csóka! :huh: Azt hittem letérdelek!Tényleg ilyen áruk van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Húúú srácok! Néztem bontóban GSI motorháztetőt,32000Ft-ért adta volna a csóka! :huh: Azt hittem letérdelek!Tényleg ilyen áruk van? Géptetőt akartál írni????Mert annak kb 15e a bontott ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts