Zsoltee Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Akkor hogy egy kicsit ON legyen a téma. :) Meg vagyok elégedve azzal ahogy világít a lámpa, igaz a beállítása még nem tökéletes, de majd a hétvégén beállítom normálisan. Viszont a beállítása az valami kínkeservesen rossz. Tekergetni azokat a csavarokat még hagyján, de a bal oldalon az akksi mögött, meg a vízcső és egyéb kábelek által tarkított motortérben elég érdekes... Szal ezért hagyom majd hétvégére. ;) A refije viszont nagyon jó, kifejezetten jól látni vele, nagyon erősen és szépen világít. Nekem tetszik. Na és a kinézete... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Akkor hogy egy kicsit ON legyen a téma. :( Meg vagyok elégedve azzal ahogy világít a lámpa, igaz a beállítása még nem tökéletes, de majd a hétvégén beállítom normálisan. Viszont a beállítása az valami kínkeservesen rossz. Tekergetni azokat a csavarokat még hagyján, de a bal oldalon az akksi mögött, meg a vízcső és egyéb kábelek által tarkított motortérben elég érdekes... Szal ezért hagyom majd hétvégére. :) A refije viszont nagyon jó, kifejezetten jól látni vele, nagyon erősen és szépen világít. Nekem tetszik. Na és a kinézete... ;) ;) Vigyázz a csavarok tekergetésénél,mert elég könnyen szétugrik,és akkor szedheted szét a lámpát....A refi tényleg jól villágít,nekem arról a foncsór égett le fél év után :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Vigyázz a csavarok tekergetésénél,mert elég könnyen szétugrik,és akkor szedheted szét a lámpát....A refi tényleg jól villágít,nekem arról a foncsór égett le fél év után :) Hétvégén valamit kitalálok rá, sztem egy krovafejet fel fogok áldozni a könnyebb állíthatóság oltárán és valami könnyen megfogható és csavarható valamit hegesztetek rá faterral. Hogy ne kelljen mindíg krovafej + hosszabbító kombóval szenvedni. Valami 5let? A régi lámpa kézi állítója nem jó erre a célra? Kiszedésnél láttam hogy annak is valami ilyesmi formája van középen... :( Szerk.: Egyébként a párásodás, meg a beázás téma rajtavan a garancialevelen is, tegnap elolvastam... Le kell szedni a levegőző kukapokat és akkor elvileg nem fog párásodni a lámpa. Nekem azok még rajta vannak, indulás előtt leszedem őket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Hétvégén valamit kitalálok rá, sztem egy krovafejet fel fogok áldozni a könnyebb állíthatóság oltárán és valami könnyen megfogható és csavarható valamit hegesztetek rá faterral. Hogy ne kelljen mindíg krovafej + hosszabbító kombóval szenvedni. Valami 5let? A régi lámpa kézi állítója nem jó erre a célra? Kiszedésnél láttam hogy annak is valami ilyesmi formája van középen... :( Szerk.: Egyébként a párásodás, meg a beázás téma rajtavan a garancialevelen is, tegnap elolvastam... Le kell szedni a levegőző kukapokat és akkor elvileg nem fog párásodni a lámpa. Nekem azok még rajta vannak, indulás előtt leszedem őket. ;) Nah, beállítottam a lámpát. Nekem tetszik. Látok vele előre is amennyit kell, meg oldalra is pont amennyit kell. A sáv szinte világít, a fehér vonalak és az útburkolati jelek ( már amikor megvannak ) világítanak a sötétben. Az előző lámpámmal ez nem volt jellemző. Csináltam egy állító szerszámot is hozzá. Fogtam egy alucsövet, meg egy 6os hatlapfejű csavart. Befogtam a csavart a satuba és a fejét beleütöttem a csőbe. Amikor kivettem lett egy 8as csőkulcsom. A végét kettéfűrészeltem és széthajtottam. Ezt frankón meg lehet fogni és lehet vele tekerni a csavarokat. Bár ez már a sufnituning topicba kellett volna írnom. ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Már csak egy villanymotor kéne rá... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Nah, beállítottam a lámpát. Nekem tetszik. Látok vele előre is amennyit kell, meg oldalra is pont amennyit kell. A sáv szinte világít, a fehér vonalak és az útburkolati jelek ( már amikor megvannak ) világítanak a sötétben. Az előző lámpámmal ez nem volt jellemző. Célszerű úgy belőni, hogy amikor állítja a szerelő azzal a guruló izével, akkor legalább 2 emberke üljön be hátra.Akkor nem fogja zavarni a szembejövőt, mikor pattogsz az úton sötétben, aztán így értelemszerűen kevesebb "baráttal" találkozol, akik villognának néked........(tapasztalat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Célszerű úgy belőni, hogy amikor állítja a szerelő azzal a guruló izével, akkor legalább 2 emberke üljön be hátra.Akkor nem fogja zavarni a szembejövőt, mikor pattogsz az úton sötétben, aztán így értelemszerűen kevesebb "baráttal" találkozol, akik villognának néked........(tapasztalat) Érdekes módon amikor a csóka belőtte azzal a guruló izével a lámpát, akkor majdnem az orrom elé világított a cucc... Nem láttam vele előre kb. semmit. Ezért fogtam magam és kimentem egy kivilágítatlan útra, ahol nem jár senki, bekapcsoltam a pilácsot, fel a motorháztetőt és elkezdtem állítgatni. Amikor már elég jól láttam vele, akkor elmentem messzebb a verdától és megnéztem hogy vakít-e és hogy holvan a csík ameddig a lámpa világít. Akkor egy kicsit feljebb volt de csavartam rajta lefelé és sztem egész jó lett. Mentem már éjszaka többször is és eddig senki nem villogott rám ( kivéve akkor amikor a városban vagányoztam és helyzetjelzővel mentem. ;) :) ). Szal úgynézki sikerült jól beállítani. Majd ha többen rámvillognak, akkor elviszem egy normális műszeres lámpabeállításra, mert sztem az a guruló izé csal... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Majd ha többen rámvillognak, akkor elviszem egy normális műszeres lámpabeállításra, mert sztem az a guruló izé csal... :( Egyáltalán nem csal,csak senki nem olvassa el a kézikönyvet normálisan. Egy 70-80Kg tömegű embernek bent kellene ülnie hátul középen a beállítás idejére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Egyáltalán nem csal,csak senki nem olvassa el a kézikönyvet normálisan. Egy 70-80Kg tömegű embernek bent kellene ülnie hátul középen a beállítás idejére. Hmm, mi most tuti ugyanarról a dologról beszélünk? Mert ez valami ősrégi orosz vagy szlovák csodamasina... három műanyag kereke van... Sztem ehhez már 1956ban elveszett a használati. :) Komolyra fordítva... Szerintem akkor sem változott volna számottevően az hogy nem láttam vele úgy semmit... Mondom szinte a kocsi orra elé világított. ;) Szerk.: Ha meg bentült volna egy tag a kocsiban, akkor méglejjebb állította volna a lámpát elméletileg... Mert akkor emelkedik a kocsi orra... Legalábbis elméletem szerint. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Új hírek! Az angel eyes szuperül működik, de a hátsó lámpa cserével óvatosan mindeki! Hiába vettem az e-bay-en taiwan-i gyártmyány és naggggyyyyon gagyi még a vezetékek is risszúl voltak forrasztva, szóval óóóóvatosan az ilyen tunning cuccokkal És hála minden odaadó és kedves klubbtagnak akik segítettek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ja és még annyit, hogy szerintem az AE-al sokkal jobb látni, hiszen az a lényege, hogy ne szorja a fényt, mint a hagyományos fényszórók. Fura volt előszőr, meg kell szokni, és EGYÁLTALÁN nem bántam meg! Az a legviccesebb, hogy minden 10 millás kocsiból úgy néznek a kocsira, mintha az űrből jött volna :( ;) Szóval hezitálók, vágjatok bele! RS Tunning-nál FK-t 40-ért, nekem megérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 ....Szóval hezitálók, vágjatok bele! RS Tunning-nál FK-t 40-ért, nekem megérte.... 40ért ? Ha szépen megkérlek, akkor elugrasz az RS-be és hozol 100 párat ? Majd egy Lurdy tali alkalmával odaadom a 4000 Forintot oks ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ja és még annyit, hogy szerintem az AE-al sokkal jobb látni, hiszen az a lényege, hogy ne szorja a fényt, mint a hagyományos fényszórók. Fura volt előszőr, meg kell szokni Ém is ezt mondtam anno........ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ém is ezt mondtam anno........ :( akkor mindjárt újra elkezdődik a gyári vs angel szóbárbaj. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ém is ezt mondtam anno........ :( De neki FK lámpája van,ami lényegesen jobb minőség mint a másik.....:) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hmmm... és ettől a másik már nem is lehet jobb, mint a gyári? ha jól van beállítva, és nem teszkós szenonizzó van benne, akkor az is ugyanolyan jól világít, mint a túlmisztifikált, ugyanúgy kínában gyártott FK. A lényeges különbség inkább a felfogatás, kidolgozás és a vezetékezés minősége. Szerintem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hmmm... és ettől a másik már nem is lehet jobb, mint a gyári? ha jól van beállítva, és nem teszkós szenonizzó van benne, akkor az is ugyanolyan jól világít, mint a túlmisztifikált, ugyanúgy kínában gyártott FK. A lényeges különbség inkább a felfogatás, kidolgozás és a vezetékezés minősége. Szerintem. :D Engem erről biztos nem fogsz meggyőzni....hidd el hogy szenvedtem eleget azzal a lámpával....Volt pár péntek mikor hajnali 2kor ki kellett szedni a lámpát a szigeten mert nem akart villágítani...A vezetékek teljesen szétégtek,a projector tartó müanyag eltörött így mozgott az egész....3csavar helyett csak kettö tartja amitől folyamatosan mozog.Ha nektek ez jó akkor nekem is :D :(....Bárkivel akinek sonar lámpája van hajlandó vagyok este talizni és bebizonyítani hogy igen is jobb a gyári lámpa :D ;) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 igaz, nem f astra, hanem b vectra, de elvileg nekem sonar(még ha nincs ráirva), és a gyárihoz képest alapból jobb volt. ;) Majd az f astrások bebizonyítják! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Engem erről biztos nem fogsz meggyőzni....hidd el hogy szenvedtem eleget azzal a lámpával....Volt pár péntek mikor hajnali 2kor ki kellett szedni a lámpát a szigeten mert nem akart villágítani...A vezetékek teljesen szétégtek,a projector tartó müanyag eltörött így mozgott az egész....3csavar helyett csak kettö tartja amitől folyamatosan mozog.Ha nektek ez jó akkor nekem is :D :( ....Bárkivel akinek sonar lámpája van hajlandó vagyok este talizni és bebizonyítani hogy igen is jobb a gyári lámpa :D ;) :) :( ;) én spec azt mondom, hogy a utnágyártott gyári lámpánál nekem jobban világít.. igaz hogy az egyik oldalon magam elé úgy 3 méterrel.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 én spec azt mondom, hogy a utnágyártott gyári lámpánál nekem jobban világít.. igaz hogy az egyik oldalon magam elé úgy 3 méterrel.. :( Az lehet,de közben az Én szememet égeted ki vele :) ....Mert úgye mindig mögöttem autózól :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Az lehet,de közben az Én szememet égeted ki vele ;) ....Mert úgye mindig mögöttem autózól :D :( nem lesz ez igy mindig...lesz itt még nemulass :D :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 ....utnágyártott gyári lámpánál.... Csak feltaláltad a fából vaskarikát :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Csak feltaláltad a fából vaskarikát :( ;) :) de azért érted neeeem???? :( ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 én spec azt mondom, hogy a utnágyártott gyári lámpánál nekem jobban világít.. igaz hogy az egyik oldalon magam elé úgy 3 méterrel.. ;) De mi Cuopéval a gyáriról beszélünk,nem utángyárott magyafröccsöntő kisipari sztuyokról! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 De mi Cuopéval a gyáriról beszélünk,nem utángyárott magyafröccsöntő kisipari sztuyokról! :( a sonar sem magyar kisipari sztuyok. ;) A magyar kisiparról mindig nővéremék kispolákjába a kuplungbowden cseréje jut eszembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts