Loretta Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Képeket az autóról fent találsz a carstylingon fent vagyok ugyan ezzel a névvel ott megtalálod az autómat. Kell 1 nagyon ügyes lakatos és elmondod hogy mit szeretnél és ő megcsinálja vagy ha megtudja. Pénz....hát az kell dögivel :) nekem sokba volt... :S De most ugy nézz ki az autóm ahogy szerettem volna mindig is,de még igy sincs kész sztem kb.70% állapotban van most. Megnéztem, nagyon szép az autód, mostmár biztosan elkezdek szépen lassan gyüjtögetni egy ilyen falazásra ;) Nekem jobb mert csak 2 ajtóm van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Na ne ijesztgess! :( Én is tudnék a Te kocsitból egy-két dolgot válogatni ;) :D kivételesen egyet kell hogy értsek Atommanóval :) :( ;) bár a motor kéne a tiédbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Izzó :D :( ;) :( :) Vidéki paraszt vónék eredetileg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 neked több van ? azt hittem csak egy és magadnál hordod :( azzal a virgonc szerszámmal már sokra mentem, de lámpát még nem tudok vele cserélni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Áh akár hiszitek akár nem, nem vagyok xenon párti.. főleg akkor néz ki bután ha alatta világít a mezei ködlámpa :( Izzók sajnos nincsenek még de csütörtökre szerzek, ha minden igaz H1-es és H7-es kell?? Nézd meg, nehogy ott derüljön ki, hogy nem stimmt :) Amúgy meg ködlámpába is lehet xenont kapni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Áh akár hiszitek akár nem, nem vagyok xenon párti.. főleg akkor néz ki bután ha alatta világít a mezei ködlámpa :( Izzók sajnos nincsenek még de csütörtökre szerzek, ha minden igaz H1-es és H7-es kell?? Abba a lámpába biztos hogy H7 a tompított,dde a refire nem emlékszem Vidéki paraszt vónék eredetileg ;) Kimondottan jól eset kijavítani :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Abba a lámpába biztos hogy H7 a tompított,dde a refire nem emlékszem Kimondottan jól eset kijavítani ;) ;) :) Biztos? Mert pont a refiknél szokott lenni a H7, tompítottnál a H1. Omegánál is így van. De mondjuk azt a lámpát nem ismerem. :( Örülök hogy ekkora sikerélményt okoztam :D Ez legyen a legnagyobb hülyeség, amit mondok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Biztos? Mert pont a refiknél szokott lenni a H7, tompítottnál a H1. Omegánál is így van. De mondjuk azt a lámpát nem ismerem. :( Örülök hogy ekkora sikerélményt okoztam :) Ez legyen a legnagyobb hülyeség, amit mondok ;) Biztos hogy H7.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Biztos hogy H7.... Akkor nem szóltam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Kimondottan jól eset kijavítani :) :( ;) Az élet apró örömei...:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 én már 3x másztam be csomagtartón keresztül a kocsiba mert a központi nem nyitotta az ajtókat :( ;) Köv blitz-en ez versenyszám lesz bizonyos mennyiségű nedű elfogyasztása után! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Köv blitz-en ez versenyszám lesz bizonyos mennyiségű nedű elfogyasztása után! :( Hát nem hiszem, hogy ha én indulnék az fair lenne a többiekkel szemben, lévén, hogy én pikk-pakk berepülnék... :) :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Hát nem hiszem, hogy ha én indulnék az fair lenne a többiekkel szemben, lévén, hogy én pikk-pakk berepülnék... :( ;) :D :( Nekem tudod ki jutott eszembe? Albert! ;) Megint behörpöli a söröm és fejjel veti be magát Redi GSi csomiján keresztül! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Köv blitz-en ez versenyszám lesz bizonyos mennyiségű nedű elfogyasztása után! :( első alkalom I. BW-n volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Vidéki paraszt vónék eredetileg :( akkor mond, hogy körte ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 első alkalom I. BW-n volt :( Mr. Balerina ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 akkor mond, hogy körte :( Betyárkörte... ;) Jelentkezzen aki tudja, mi az :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Betyárkörte... :( Jelentkezzen aki tudja, mi az ;) :) :( valami pálinka (ismerve téged) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Betyárkörte... :( Jelentkezzen aki tudja, mi az ;) :) :( Fábry ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 valami pálinka (ismerve téged) neeeem, messze jár a valóságtól ;) A valóság sokkal zordabb... :( amúgy meg nem iszom töményet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Fábry ;) :) :( ;) Nem szoktam nézni... mi van vele? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nem szoktam nézni... mi van vele? :( gondoltam vmi viccesebre gondolsz mint holmi alkoholtartalmú ital... ;) LINK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 gondoltam vmi viccesebre gondolsz mint holmi alkoholtartalmú ital... ;) LINK! Király, megvan a győztes! :) Nem láttam ezt a műsort :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 ne itt trécseljetek lyányok mert szétcsapok köztetek ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 ne itt trécseljetek lyányok mert szétcsapok köztetek :) :( :( Akár át is lehetne tenni ezt a csacsogós részt v.mi C6be........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts