coupe Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Nekem ne köszönj semmit, velem nem sokra mennél :) István, segtségére tudnál lenni a kisasszonynak AE beszerelésében ugye ? ;) Az István az Én lennék?Amúgy meg szívesen segítek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Hernád Tominak volt a kocsiban egy fecskendő és egy kisebb darab cső és azzal szivattyúzta a hátsó lámpából a levet :( ;) Azt hittem azon adott kaját a guppiknak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Krómos csirkerácsot lehet venni boltban is. Asszem ugyan annyiba kerül mint a sima fekete. ;) Gagyi,gagyibb...übergagyi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Amúgy meg J0hnnynak maximálisan igaza van.Ez nem projector hanem egy vicc.Eddig mindenkinek beázott a sonar lámpa F astrában.Össze vissza mozog,szarul áll.....Az FK lényegesen jobb választás,de nekem az se kellene. ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Gagyi,gagyibb...übergagyi! ;) Ebben is egyetértünk :( :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Az István az Én lennék?Amúgy meg szívesen segítek :( Ki más ? ;) Akkor hamrosan lesz még1 fekete F kabrió AE-vel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Amúgy meg J0hnnynak maximálisan igaza van.Ez nem projector hanem egy vicc.Eddig mindenkinek beázott a sonar lámpa F astrában.Össze vissza mozog,szarul áll.....Az FK lényegesen jobb választás,de nekem az se kellene. :) ;) Khmm,khmm,szal akkor most olyas valaki mondta ezt,akinek volt is! Komolyan mondom,lassan az a tuning,hogy nem nyúlsz hozzá! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Ebben is egyetértünk :( :) ;) wow akkor nem értem ezt a topicot na mind1 jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Akkor hamrosan lesz még1 fekete F kabrió AE-vel :( Dézsavűű ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 wow akkor nem értem ezt a topicot na mind1 Lurdynál lehet jobban ütköztetni az álláspontokat. :( Várunk ezen a héten is soxeretettel, remélem most már tovább is maradsz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 wow akkor nem értem ezt a topicot na mind1 jó éjt Mindeki maga szerint tuningol,de nem mindenki vágyik carstylingos tuningra! Ezzel nem téged akarlak bántani,ne értsd félre,de ha jól körbenézel,ma már mindenki tuningot akar,csak az izléssel vannak gondok,nem is kicsik! Én például nem szeretem a giccses dolgokat,inkább a letisztult,egyszerű formákat szeretem.Talán a Cult Style,ami igazán tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 wow akkor nem értem ezt a topicot na mind1 jó éjt Nekik nem tetszik ennyi. De a te kocsid úgy alakítod, ahogy te szeretnéd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Ki más ? ;) Akkor hamrosan lesz még1 fekete F kabrió AE-vel :) Bekötni szívesen segítek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Egy másik topikban pont erről beszéltünk ma: A cult stílus alapvető szabálya, hogy az eredeti formák mellett teszi le a voksot: bármiféle plusz csicsa, „sallang”, ami a gyárilag szépen megálmodott vonalakat, jelleget merőben megváltoztatja, nem megengedett. Kaszni terén csak kisebb tisztítás, simítás, kis rendszám használata, valamint a sárvédő ívek peremezése megengedett – ebből pedig logikusan következik, hogy értelemszerűen a földig érő spoilerek, aluszárnyak, hatalmas csirkerácsozott beömlők szóba sem kerülhetnek. A másik alapvető stíluselem a márkahűség: az átalakításhoz kizárólag német tuning kiegészítők, vagy német márkájú autók alkatrészei használhatók fel, márkaidegen elemek használata tilos. Joggal adódhat a kérdés, ha ennyire a gyári verzió a cél, egyáltalán mit is lehet módosítani egy autón? Nagyon is sokat: a gyári kasznit más, (legtöbb esetben sportosabb) verziójú modellek alkatrészeivel is ki lehet egészíteni. Minderre jó példa a Polo, vagy éppenséggel egy Audi kilincseinek, vagy tükreinek használata egy Golfon, a GTI, vagy a VR6 toldatainak, sárvédőinek használata egy alapmodellen, és így tovább. Ha nagyobb átalakításban gondolkozunk, szóba kerülhetnek a típusok közötti lámpacserék, a hűtőrács cseréje, vagy akár a komplett front cseréje – a lényeg, hogy a konszernen belül maradjunk. Utángyártott alkatrészek terén ízléses kristály lámpák, vagy clear glass lámpák megengedettek, műanyag elemeket tekintve jel nélküli hűtőrácsok, esetleg más szolidabb kiegészítők jöhetnek szóba. Maga a Cult Society cég is elég sokféle terméket gyárt, a toldatoktól kezdve egészen a tükrökig, ezeket az elemeket leginkább a visszafogottság, az egyszerűen elegáns stílus és természetesen a márkán belüli formavilág jellemzi. Hasonló alkatrészekben kell gondolkoznunk akkor is, ha saját elképzeléseinket valósítjuk meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Egy másik topikban pont erről beszéltünk ma: Egyébként ezt egy carstylingos cikkből szedtem. :( :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Egyébként ezt egy carstylingos cikkből szedtem. ;) :( ;) :) A lényegen akkor sem változtat! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 wow akkor nem értem ezt a topicot na mind1 jó éjt Nekem az angel eyes tetszene ha nem lenne ennyire rossz a minősége....A rácsot meg olcsó megoldásnak tartom.Attól szerintem nem hogy javítana valaki az autó szépségén hanem inkább ront,de ez csak az én véleményem.Neked attól még bejöhet ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Nekem az angel eyes tetszene ha nem lenne ennyire rossz a minősége....A rácsot meg olcsó megoldásnak tartom.Attól szerintem nem hogy javítana valaki az autó szépségén hanem inkább ront,de ez csak az én véleményem.Neked attól még bejöhet ;) :( Ebben is egyet értünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Nembaj. Nekem tetszenek azok a kiegészítők és szivesen látom az autómon. Attól függetlenül hogy "carstylingosultragagyituningcuccok" vagy nem. :( Az FKval az a baj hogy nem egybeindexes. Az azért nem tetszett nekem. Ennek meg a márkáját még nemtom, az még soha sem biztos hogy Sonar, lehet annak is valami extraolcsó koppintása. Holnap kiderül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Nembaj. Nekem tetszenek azok a kiegészítők és szivesen látom az autómon. Attól függetlenül hogy "carstylingosultragagyituningcuccok" vagy nem. :( Az FKval az a baj hogy nem egybeindexes. Az azért nem tetszett nekem. Ennek meg a márkáját még nemtom, az még soha sem biztos hogy Sonar, lehet annak is valami extraolcsó koppintása. Holnap kiderül. ;) Pont ez a lényeg hogy neked bejöjön.... Az egybe indexes az csak sonar szokott lenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Pont ez a lényeg hogy neked bejöjön.... Az egybe indexes az csak sonar szokott lenni. ;) Ok akkor talán az lesz. Ha meg beázik, rakok bele vizinővényt meg tavirózsát és máris egy új tuningirányzatot fogok képviselni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Komolyan mondom,lassan az a tuning,hogy nem nyúlsz hozzá! :( Két éve nem nyúltam a Mantához. Akkor az enyém is tuning? ;) Rájöttem, az! Csak nem Cult, hanem Rat Rod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Ebben is egyetértünk :( ;) :( Beállok a sorba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Két éve nem nyúltam a Mantához. Akkor az enyém is tuning? :( Rájöttem, az! Csak nem Cult, hanem Rat Rod. ;) Boyd Coddington maga alá hugyozna! ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi1983 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Küldesz róla képet? :( Mennyi időbe, milyen "folyamatokba" és pénzbe kerül zusammen? Képeket az autóról fent találsz a carstylingon fent vagyok ugyan ezzel a névvel ott megtalálod az autómat. Kell 1 nagyon ügyes lakatos és elmondod hogy mit szeretnél és ő megcsinálja vagy ha megtudja. Pénz....hát az kell dögivel ;) nekem sokba volt... :S De most ugy nézz ki az autóm ahogy szerettem volna mindig is,de még igy sincs kész sztem kb.70% állapotban van most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts