ivannorbi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Azt már én is kiderítettem, de hogy mennyi a gyári üveg...(amúgy 40%-kal csökken a súly kb...na meg persze + az emelőszerkezet...) Anti! A közel 100%-os súlycsökkentésben nem gondolkoztál? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Hát felmerült már top-chop...tegnap...de aztán elvetettük... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 de hogy mennyi a gyári üveg... Én astrán csak a hátsó szélvédőmet mértem eddig, az volt 5,5 kg. Én olyan ~15-re tippelnék neked körbe az első nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 én is úgy számoltam...vagyis emelőszerkezettel 20-at... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 én is úgy számoltam...vagyis emelőszerkezettel 20-at... Csináltass karbonból is cuccokat rá. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Csináltass karbonból is cuccokat rá. :P ...ezen a kérdésen már túl vagyok... :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 ...ezen a kérdésen már túl vagyok... :P ;) Húúúúúú... :( :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Mondjuk nem carbon, csak Műanyag...ajók, sárvédők, géptető, csomiajtó... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Mondjuk nem carbon, csak Műanyag...ajók, sárvédők, géptető, csomiajtó... :P Na neked is elment a kisvonat... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Detti mondta nekem, ha már csinálom, csináljam komolyan...hát akkor legyen... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Detti mondta nekem, ha már csinálom, csináljam komolyan...hát akkor legyen... :( :P :cry: Máskor is így vélekedik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Gabi! Nem rémlik véletlenül, hogy a WRC KIT CAR-ban amikor könnyítetted az üvegeket, mennyit sikerült kb spórolnod kgban a műanyaggal? Nem túl sokat. A gyári üvegek sem túl nehezek az astrában. max 10 kiló jött ki a 6 oldalüvegből szerintem. De a hátsó háromszöget szerintem vissza fogom pakolni most télen, mert ott nagyon hülyén áll a lexán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Azt már én is kiderítettem, de hogy mennyi a gyári üveg...(amúgy 40%-kal csökken a súly kb...na meg persze + az emelőszerkezet...) Csak nem Bence Laci súgott? :P Tegnap beszéltem vele a projektedről. :cry: Mondta, hogy Mantához is van ott üvegszálas ajtó, mocitető és csomagtér tető. Háááát, gondolkodok, mint Béláim az Úrban! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Csak nem Bence Laci súgott? :cry: Tegnap beszéltem vele a projektedről. :D Mondta, hogy Mantához is van ott üvegszálas ajtó, mocitető és csomagtér tető. Háááát, gondolkodok, mint Béláim az Úrban! :P Hát ha megfordítjuk, akkor igaz a móka...mivel Lacival csináljuk az ótót ketten...én hoztam fel a műanyag kérdést, majd találtam...jaja...van Mantához is pár okosság...géptető, sárvédő, de ajtó így hírtelen nem rémlik... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Ja, tényleg, bocsi! Rosszul emlékeztem. Ahogy elmondta a dolgokat, elég dúrva vasat építesz. Le a kalappal, hajrá! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Ja, tényleg, bocsi! Rosszul emlékeztem. Ahogy elmondta a dolgokat, elég dúrva vasat építesz. Le a kalappal, hajrá! :P Hát igyexünk... :cry: csak erősen fogytán a lóvé... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
novee Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Sziasztok!SÜrgősen eladom Opel Astra F-hez a tuning első lökösömet.Annyi,hogy a lámpáknál volt a gépre igazítva,mert '94-től változott a lámpák íve.Csak egy festés kell neki.Kérésre képet küldök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Sziasztok Szeretnék egy morcosított motorháztetőt csináltatni a közeljövőben. Morcosításnál mire kell figyelni? Tippeket tudtok adni hogy milyen legyen a cucc? Gondolok itt arra hogy pl könnyen lehessen nyitni a motorháztetőt, mert gondolom ha nagyon lehúzatom az elejét akkor az "pöppet" megnehezedik. Apropó, lehet olyat csinálni hogyha van benne gázteleszkóp hogy ha felpattintom magától felnyílik? Vagy olyasmi esélytelen? Szal nem lenne az a cucc amit meg kell emelni hogy ki lehessen nyitni csak kipattintom és már emelem is. Vagy az úgy nembuli? Előre is köszi a válaszokat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Sziasztok Szeretnék egy morcosított motorháztetőt csináltatni a közeljövőben. Morcosításnál mire kell figyelni? Tippeket tudtok adni hogy milyen legyen a cucc? Gondolok itt arra hogy pl könnyen lehessen nyitni a motorháztetőt, mert gondolom ha nagyon lehúzatom az elejét akkor az "pöppet" megnehezedik. Apropó, lehet olyat csinálni hogyha van benne gázteleszkóp hogy ha felpattintom magától felnyílik? Vagy olyasmi esélytelen? Szal nem lenne az a cucc amit meg kell emelni hogy ki lehessen nyitni csak kipattintom és már emelem is. Vagy az úgy nembuli? Előre is köszi a válaszokat. :( Zárhiba miatt 100-nál felcsapódik akkor megnézheted magad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Zárhiba miatt 100-nál felcsapódik akkor megnézheted magad! Ez igaz. ;) Erre nem is gondoltam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Azért van benne az a kampós sz@r,hogy ne tudjon véletlenül kinyílni. Sztem felejtsd el az egyből felnyílós dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Azért van benne az a kampós sz@r,hogy ne tudjon véletlenül kinyílni. Sztem felejtsd el az egyből felnyílós dolgot. Ok ok, értettem. ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Hacsaknem megcifrázod. A kampós sz*rra raksz egy bowdent, azt beviszed a kasztniba, és arra is raksz egy nyitó akármit. Így egyikkel pattintod az elsőt, másikkal meg a másikat. De ez már cifra is, hülyeség is, szóval ne csináld. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Hacsaknem megcifrázod. A kampós sz*rra raksz egy bowdent, azt beviszed a kasztniba, és arra is raksz egy nyitó akármit. Így egyikkel pattintod az elsőt, másikkal meg a másikat. De ez már cifra is, hülyeség is, szóval ne csináld. ;) hehe, ötletnek nem rossz, viszont kérdés hogy hogyan lehet megvalósítani. Mert ha nem érem el a kampós izét kézzel a morcosítás miatt, akkor hogy ülök bent egyszerre a kocsiban és cibálom a bowdent és nyitom a mocitetőt? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Ahhoz kell egy harmadik bowden. Mindent én találjak ki? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts