Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Végre egy bíztató hozzászólás!

És a tiéd hogy van megoldva? Előre gyártott toldat van felrakva, vagy teljesen a lakatosra volt bízva a dolog? Hol és mennyiért csinálták? :(

Lakatos csinálta, nemtudom mennyiért mert volt fény/műanyagosmunka/lakatolás meg minden.

Elküldve
Enyémet egyedül is ki lehet nyitni és nem karcol :P ;)

Már ha odaférsz az elálló lököstől... :P :( :P :cry:

Bár ennek is megvan az előnye...felülről tudsz izzót cserélni a ködlámpákban... :P :D :P

Elküldve
Már ha odaférsz az elálló lököstől... :P :D ;) :P

Bár ennek is megvan az előnye...felülről tudsz izzót cserélni a ködlámpákban... :P :P :P

minek izzót cserélni abban ami nem is működik, mert nincs bekötve? :( :P :cry:

Elküldve

Sziasztok!

A GSI első lököse mennyire passzol F Astra sedan-ra?? Sokat kell alakítani rajta, vagy csak fel csavarozza az ember??

Előre is köszi a választ!

Elküldve
Sziasztok!

A GSI első lököse mennyire passzol F Astra sedan-ra?? Sokat kell alakítani rajta, vagy csak fel csavarozza az ember??

Sztem az első mindegyiken egyforma.

Elküldve
Sziasztok!

Modellfrissítés utániakhoz szerintem nem passzol a hűtőmaszk.

Elküldve

Őőő... Akkor most passzol rá vagy nem? Nekem egy 96-os sedanom van, és tudnék szerezni GSI első lököst! De ha sokat kell alakítgatni, meg variálni a lámpatestel.... :(

Elküldve
Őőő... Akkor most passzol rá vagy nem? Nekem egy 96-os sedanom van, és tudnék szerezni GSI első lököst! De ha sokat kell alakítgatni, meg variálni a lámpatestel.... :(

A lökösnek és a hűtőrácsnak semmi köze egymáshoz, felteheted a GSi első lököst, és olyan rácsot társítasz hozzá, amilyet akarsz. Én így tudom.

Elküldve
A lökösnek és a hűtőrácsnak semmi köze egymáshoz, felteheted a GSi első lököst, és olyan rácsot társítasz hozzá, amilyet akarsz. Én így tudom.

Köszike!!!!

Elküldve

Szerintem meg de. Elnyomja kicsit. Ha jól remélem coupe fogja megmondani a tutit. Ha nem, akkor tévedtem.

(Egyébként felmegy, de nem fog szépen állni.)

Elküldve
Szerintem meg de. Elnyomja kicsit. Ha jól remélem coupe fogja megmondani a tutit. Ha nem, akkor tévedtem.

(Egyébként felmegy, de nem fog szépen állni.)

Le kell vágni a hűtőmaszk alját(peremét a lámpa alatti részen) mert a gsi lökös tetején van egy perem ami miatt nem engedi a két fület bepattanni a lámpa alatt.

Elküldve
Le kell vágni a hűtőmaszk alját(peremét a lámpa alatti részen) mert a gsi lökös tetején van egy perem ami miatt nem engedi a két fület bepattanni a lámpa alatt.

Ja, vagy a lökösből vágsz és akkor a levétele nélkül lehet lámpát cserélni. :(

Elküldve
Ja, vagy a lökösből vágsz és akkor a levétele nélkül lehet lámpát cserélni. :D

Nekem úgy se ment fel az egyik oldalon,és ez persze fényezés után derült ki :S Egyszerübb a hütőmaszkot alakítani,lámpa cseréhez meg a lököst leszedni :P .Te meg Én ebben már profik vagyunk :cry: :(

• 2 weeks later...
Elküldve
Szerintetek ez igaz lehet? -nekem nagyon gyanus....

http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/uni...omos_turbo.html

Nehogy bedőlj a hülyeségnek.

Ez úgy néz ki, mint egy fűtőmotor. Gondolj bele, az mennyi levegőt fúj be, és könnyen lehet(sőt, biztos), hogy ez is csak annyit képes, és inkább folytja a rendszert.

Elektromos turbóval kísérletezgetnek csak. Szerintem jól működő megoldás nincs még belőle.

Illetve ha van, az meg egy pár plusz akksit igényel, és nem állandóan meg, hanem csak néha.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.