ivannorbi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Jobb a maszk Norbi, hidd el! :P Nem hiszem el! :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Nem hiszem el! :( :cry: Akkor ne hidd el..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Végre egy bíztató hozzászólás! És a tiéd hogy van megoldva? Előre gyártott toldat van felrakva, vagy teljesen a lakatosra volt bízva a dolog? Hol és mennyiért csinálták? :( Lakatos csinálta, nemtudom mennyiért mert volt fény/műanyagosmunka/lakatolás meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Enyémet egyedül is ki lehet nyitni és nem karcol :P ;) Már ha odaférsz az elálló lököstől... :P :( :P :cry: Bár ennek is megvan az előnye...felülről tudsz izzót cserélni a ködlámpákban... :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Már ha odaférsz az elálló lököstől... :P :D ;) :P Bár ennek is megvan az előnye...felülről tudsz izzót cserélni a ködlámpákban... :P :P :P minek izzót cserélni abban ami nem is működik, mert nincs bekötve? :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cai Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Sziasztok! A GSI első lököse mennyire passzol F Astra sedan-ra?? Sokat kell alakítani rajta, vagy csak fel csavarozza az ember?? Előre is köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Sziasztok! A GSI első lököse mennyire passzol F Astra sedan-ra?? Sokat kell alakítani rajta, vagy csak fel csavarozza az ember?? Előre is köszi a választ! Sztem az első mindegyiken egyforma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Sziasztok! A GSI első lököse mennyire passzol F Astra sedan-ra?? Sokat kell alakítani rajta, vagy csak fel csavarozza az ember?? Előre is köszi a választ! Modellfrissítés utániakhoz szerintem nem passzol a hűtőmaszk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Modellfrissítés utániakhoz szerintem nem passzol a hűtőmaszk. ...hacsak nem cseréli vissza a lámpatesteket is '95 előttire. Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Így van! De a lökös passzol az új hütömaszhoz is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cai Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Őőő... Akkor most passzol rá vagy nem? Nekem egy 96-os sedanom van, és tudnék szerezni GSI első lököst! De ha sokat kell alakítgatni, meg variálni a lámpatestel.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Őőő... Akkor most passzol rá vagy nem? Nekem egy 96-os sedanom van, és tudnék szerezni GSI első lököst! De ha sokat kell alakítgatni, meg variálni a lámpatestel.... :( A lökösnek és a hűtőrácsnak semmi köze egymáshoz, felteheted a GSi első lököst, és olyan rácsot társítasz hozzá, amilyet akarsz. Én így tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cai Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 A lökösnek és a hűtőrácsnak semmi köze egymáshoz, felteheted a GSi első lököst, és olyan rácsot társítasz hozzá, amilyet akarsz. Én így tudom. Köszike!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 A lökösnek és a hűtőrácsnak semmi köze egymáshoz, felteheted a GSi első lököst, és olyan rácsot társítasz hozzá, amilyet akarsz. Én így tudom. Szerintem meg de. Elnyomja kicsit. Ha jól remélem coupe fogja megmondani a tutit. Ha nem, akkor tévedtem. (Egyébként felmegy, de nem fog szépen állni.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Szerintem meg de. Elnyomja kicsit. Ha jól remélem coupe fogja megmondani a tutit. Ha nem, akkor tévedtem. (Egyébként felmegy, de nem fog szépen állni.) Le kell vágni a hűtőmaszk alját(peremét a lámpa alatti részen) mert a gsi lökös tetején van egy perem ami miatt nem engedi a két fület bepattanni a lámpa alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Le kell vágni a hűtőmaszk alját(peremét a lámpa alatti részen) mert a gsi lökös tetején van egy perem ami miatt nem engedi a két fület bepattanni a lámpa alatt. Ja, vagy a lökösből vágsz és akkor a levétele nélkül lehet lámpát cserélni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ja, vagy a lökösből vágsz és akkor a levétele nélkül lehet lámpát cserélni. :D Nekem úgy se ment fel az egyik oldalon,és ez persze fényezés után derült ki :S Egyszerübb a hütőmaszkot alakítani,lámpa cseréhez meg a lököst leszedni :P .Te meg Én ebben már profik vagyunk :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Szerintetek ez igaz lehet? -nekem nagyon gyanus.... http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/uni...omos_turbo.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Szerintetek ez igaz lehet? -nekem nagyon gyanus.... http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/uni...omos_turbo.html Ezek az "univerzális" teljesítménynövelő szerkezetek nekem mindig gyanúsak. Főleg, ha még fogyasztáscsökkentők, és környezetbarátak is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Szerintetek ez igaz lehet? -nekem nagyon gyanus.... http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/uni...omos_turbo.html Nehogy bedőlj a hülyeségnek. Ez úgy néz ki, mint egy fűtőmotor. Gondolj bele, az mennyi levegőt fúj be, és könnyen lehet(sőt, biztos), hogy ez is csak annyit képes, és inkább folytja a rendszert. Elektromos turbóval kísérletezgetnek csak. Szerintem jól működő megoldás nincs még belőle. Illetve ha van, az meg egy pár plusz akksit igényel, és nem állandóan meg, hanem csak néha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Szerintetek ez igaz lehet? -nekem nagyon gyanus.... http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/uni...omos_turbo.html Képtelenség. Főleg nem úgy, hogy csak rápakolod és megy. De autós hajszárítónak biztos ütős lenne. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 De autós hajszárítónak biztos ütős lenne. :( Csak akkor, ha állítható a hőmérséklet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Gabi! Nem rémlik véletlenül, hogy a WRC KIT CAR-ban amikor könnyítetted az üvegeket, mennyit sikerült kb spórolnod kgban a műanyaggal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Gabi! Nem rémlik véletlenül, hogy a WRC KIT CAR-ban amikor könnyítetted az üvegeket, mennyit sikerült kb spórolnod kgban a műanyaggal? Nekem valahonnan úgy rémlik felesben ki lehet jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Azt már én is kiderítettem, de hogy mennyi a gyári üveg...(amúgy 40%-kal csökken a súly kb...na meg persze + az emelőszerkezet...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts