MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 úgy látom kint már többnek megtetszett. Itthon nem láttam még de nagyon bejön. Gepárd??? itt van a lámpabúra is: és itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Nekem ez is tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Nekem ez is tetszik. ja és milyen egyszerű, semmi fölösleges, odaillő felni, gsi lökös éd új fényezés, ennyi és valóban tetszetős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Gepárdnak úgyis javítani kell ott hátul a sárvédőt,tehát a helyzett adott! De szerintem ő másik gépet fog venni a család miatt./Vectra B vagy Omi B szerintem/ Amúgy,amit Demó linkelt nekem tetszik,mert igényes tuning,semmi giccsparádé! Milyen moci van benne?Ugye nem C14NZ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Gepárdnak úgyis javítani kell ott hátul a sárvédőt,tehát a helyzett adott! De szerintem ő másik gépet fog venni a család miatt./Vectra B vagy Omi B szerintem/ A sedan bőven elég egy családnak. Habár tény hogy egy B Omi az egy nagy hajó és van benne hely, meghát ugye adott egy mv6 moci is :P Habár manapság nem kifizetődő olyat venni az adó miatt. 155kw nem olyan kevés píííz. :( Amúgy a B veci is tetszik :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 A sedan bőven elég egy családnak. Habár tény hogy egy B Omi az egy nagy hajó és van benne hely, meghát ugye adott egy mv6 moci is :cry: Habár manapság nem kifizetődő olyat venni az adó miatt. 155kw nem olyan kevés píííz. :( Amúgy a B veci is tetszik :D Losi is húzta a száját a B veciben először,most meg ki sem lehet belőle robbantani! ;) De tudom,hogy valami mókolni valót úgyis vesz magának megint! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Losi is húzta a száját a B veciben először,most meg ki sem lehet belőle robbantani! :P De tudom,hogy valami mókolni valót úgyis vesz magának megint! :( 2 éven belül szerintem beruházok egy nyitott feelingre. De csakis F astra lehet nálam. A G nem tetszik annyira, a H meg még kicsit "magas" nekem. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Lassan én is beruházok valamibe (megint :(). Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Lassan én is beruházok valamibe (megint :P). na és mibe ha szabad kérdezni? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 2 éven belül szerintem beruházok egy nyitott feelingre. De csakis F astra lehet nálam. A G nem tetszik annyira, a H meg még kicsit "magas" nekem. :P Kadett GSi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Kadett GSi? :( Én is ezt akartam ajánlani. Bár azok sokkal rosszabb állapotban vannak, mint az F Astra Cabriok. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 na és mibe ha szabad kérdezni? :( Az már itt off, de nagyon. :cry: Különben is, tudod te! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Én is ezt akartam ajánlani. Bár azok sokkal rosszabb állapotban vannak, mint az F Astra Cabriok. :( nem nem a kadett nekem annyira nem tecc. Astra F cabi és punktum. Csaak kellene kb 1,5 milka hogy olyan legyen amilyenre akarom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cai Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Köszi szépen Mor16V a jó képeket, meg a linket... valóban sok érdekes dolgot láttam! Neked is köszönöm Sörös Sanyi a hasznos tippet a küszöbbel kapcsolatba!! De azért egyetértettek velem, hogy nem sok mászkál ilyen autó az utakon! Talán mégegy okkal több hogy belevágjak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Losi is húzta a száját a B veciben először,most meg ki sem lehet belőle robbantani! :cry: De tudom,hogy valami mókolni valót úgyis vesz magának megint! :P Hát azért egy i30-ba nagyduzzogva átülnék! :D De hogy ne legyek off, ez a Sedan hátsó lámpa kialakítás tök tuti sztem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Küszöbbel semmi gond, ha ötajtósé, és üvegszál. A küszöb az összes astrán egyforma hosszúságú :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Akkor csodás! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Fényezés elött sokat gondolkodtam hogy mi legyen az elejével....A morcosítás körülményes,nem tudod rendesen kinyitni, össze karcolja a hütő maszkot és 3-4 év alatt elrohad + rengeteg gitt kell rá.... Nekem se annyira tetszik ez a maszk,de szerintem ez az egyetlen nem mókolós megoldás és ha változatosság kell akkor vissza rakod a gyárit :P . Majd megnézek egy-két morcosított példányt. Nekem vagy marad ilyen, vagy morcosítás lesz. Szemöldökös maszkot nem rakok fel. Nyilatkozhatnának olyanok, akiknek morcosított gépháztetőjük van (volt). Pl: Anti :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Majd megnézek egy-két morcosított példányt. Nekem vagy marad ilyen, vagy morcosítás lesz. Szemöldökös maszkot nem rakok fel. Nyilatkozhatnának olyanok, akiknek morcosított gépháztetőjük van (volt). Pl: Anti :( Mit szeretnél tudni róla???? Kb 20e ft-ért csinálták,az elözö ami fent volt neki össze karcolta a lámpát,meg a hütő maszkot.A belső feléről meg ledörzsöli a festéket :P .Mivel Anti egy állat :P :cry: :D ezért nem kellett a kinyitáshoz meghúzni a kart a géptető alatt.Így neki könnyen nyilt.Mor se tudja egyedül kinyitni,2 ember kell hozzá.(lehet menne egyedül is de úgy körülményesebb ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Hát tény, hogy rizikós volt, biztosító nélkül használni a géptetőt...de hát a turbósnál azért nagyobb rizikó lett volna hogy bárhova egyedül elindulni az autóval... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Mit szeretnél tudni róla???? Kb 20e ft-ért csinálták,az elözö ami fent volt neki össze karcolta a lámpát,meg a hütő maszkot.A belső feléről meg ledörzsöli a festéket ;) .Mivel Anti egy állat :( :P :cry: ezért nem kellett a kinyitáshoz meghúzni a kart a géptető alatt.Így neki könnyen nyilt.Mor se tudja egyedül kinyitni,2 ember kell hozzá.(lehet menne egyedül is de úgy körülményesebb :D ) Hát, ez tényleg elég gáz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Hát, ez tényleg elég gáz :( Jobb a maszk Norbi, hidd el! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Morét csak azért nem lehet egyedül nyitni, mert nincs rendesen beállítva a rugó, ami fellöki a géptetöt. Azelött is ki lehetett nyitni egyedül, csak hosszú ujjak kellettek hozzá. Ami viszont tény, hogy összekarcolja a lámpákat és a maszkot. Ez viszont nem látszik, ha csukva van, épp ezért engem se érdekelne. Inkább karcolja össze a lámpákat, meg a maszkot, de cserébe nézzen ki jól, mint hogy felrakjak egy morcis hütörácsot. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Enyémet egyedül is ki lehet nyitni és nem karcol :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Enyémet egyedül is ki lehet nyitni és nem karcol :cry: :P Végre egy bíztató hozzászólás! És a tiéd hogy van megoldva? Előre gyártott toldat van felrakva, vagy teljesen a lakatosra volt bízva a dolog? Hol és mennyiért csinálták? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts