Tápiószecső Elküldve Október28, 2006 Elküldve Október28, 2006 opel16v írta: Hát kb így kell mennie nagyobb tengellyel :lol: Nem. :D Lesz ez jobb is. Egyrészt a vezérműkeréken lehet állítani, mivel most középen van. Úgyhogy kicsit majd csalok lefelé. 6000-ig meg úgysem akarom mindig forgatni. A továbbiakban jól elbeszélgetek magammal, de nyugodtan be lehet kapcsolódni a beszélgetésbe. :lol: Tovább gondolkoztam, és bár nehéz helyzetben vagyok mert a gázreakciót nem lehet olyan egzakt módon mérni mint mondjuk a teljesítményt, és most ezzel van a legnagyobb gondom. Első gondolatom az volt, hogy talán túlságosan fel vannak bővítve a csatornák a hengerfejben és emiatt ugye lassul az áramlás, ami alacsony fordulaton erőteljesebben kifejti hatását. Emiatt és egy későbbi gondolat miatt elgondolkodtam, hogy mi a légáramlás optimális sebessége. Tudom ilyen nincs mert hogy hol akarom hogy jó legyen... Viszont vehetjük, hogy minél gyorsabb az áramlás annál jobb és minél kisebb a keresztmetszet annál gyorsabb. De logikusan gondolkozva lennie kell egy határnak, ami alá/fölé (keresztmetszet/sebesség) nem nagyon lehet menni mert onnan már befulladna a motor. Tud erről valaki valami okosat mondani? Ha tudnék ilyesfajta határsebességről (ha van ilyen egyáltalán), akkor már könnyen lehetne számolni ilyen-olyan átmérőket. Másik gondolatom alapja, hogy feltételezem minden tökéletesen sikerült most: tengely, összeszerelés, hengerfej, programozás (kb. ebben a sorrendben hiszek is benne), akkor keletkeznie kellett egy "szűk" keresztmetszetnek. Itt rögtön eszembe is jutott hogy tulajdonképpen az "orrlyuk" még ugyanaz ami az NZ-n volt. Valószínűleg kipróbálom majd anélkül a kis csövecske nélkül, amiben van egy szűkítés, de a fenti elmélet szerint ennek épppen hogy fent kellene visszafognia. (ha egyáltalán visszafog) Számtalan más ilyen szűk keresztmetszet lehet, de most épp nem jut eszembe hasonló. Aztán egy újabb gondolat ami a legegyszerűbb is, hogy még össze kell érnie a dolgoknak, aztán ez folyamatosan fog javulni valamelyest. A további elmélkedés helyett most megyek és tapasztalok. :D
Tápiószecső Elküldve Október28, 2006 Elküldve Október28, 2006 Az eredmény Kár hogy van az a kis gödör 3200-4200-ig. Csak találgatni tudok mitől lehet. :lol: Ahhoz képest pedig, hogy az ábrán nem látszik annyira 4000től nagyon megindul. Amit meg hiányolok róla az a keréken leadott teljesítmény. Úgy tudtam ezeken a méréseken alapból rajta van. :lol:
opel16v Elküldve Október28, 2006 Elküldve Október28, 2006 az a lyuk egyértelmű szerintem hogy vagy a szívósorod, vagy a leömlőd miatt van.
Udi Elküldve Október28, 2006 Elküldve Október28, 2006 Szia! Én kicseréltem a légszűrő házat is mert a C14NZ-jével nem akart annyira menni a moci...1.6-ost kapott az volt a bontóba egyből jobb lett...talán nálad is ez a probléma...
Tápiószecső Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 opel16v írta: az a lyuk egyértelmű szerintem hogy vagy a szívósorod, vagy a leömlőd miatt van. Én is pont erre gyanakodtam. Kipuf egyelőre marad az tuti, de a szívórészen majd próbálok ügyködni valamit. Udi írta: Szia! Én kicseréltem a légszűrő házat is mert a C14NZ-jével nem akart annyira menni a moci...1.6-ost kapott az volt a bontóba egyből jobb lett...talán nálad is ez a probléma... Maga a ház az c14se-é. Csak előtte van egy tölcsérecske (venturi cső) ami már az nz-ben is volt, ami viszont pozitívan hat a fogyira. És lenn vagy fenn lehetett érezni inkább a hatást? Vagy mindenhol? Közben eszembe jutott mégegy ilyen szűk keresztmetszet. Lehet hogy a nagyobb kompresszió miatt könnyebben lefúj valamelyik gyűrű mellett. Végülis több mint 190000 van benne. Majd méretek egy veszteséget, azzal ki lehet zárni ha mégsem.
Udi Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Csak a ház lett cserélve, a "tölcsérecske" nem mivel az EPC szerint megegyezik. A változás jelentős volt főleg 3000-es fordulat után, előtte alig gyorsult emelkedőkre is nehezen ment fel. :lol: A kipuff is sokat számít nemrég kellett cserélnem mert a régi már szétment tehát középdob és sport hátsódob lett cserélve, sajna anyagi okok miatt egy olcsóbb Bosal dobot kapott....érezhetően gyengébb lett kb. 15 %-al és a vízhőfok egy erősebb menet után már 120 fokig is felmegy. Megnéztük nem a katalizátor van szétesve és nincs dugulás a rendszerben, hamarosan csere lesz.
mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Grat! Majd nappali képeket is kérek ám! :unsure:
warwolf Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 coupe írta: Az alsó led sort így fogod hagyni? Egenlőre.Aztán ha normális idő lesz, külön kötöm majd a karikákat.De egyenlőre annak is örülök, hogy eddig eljutottam.............(hideg+időhiány)
coupe Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Corsawolf írta: Egenlőre.Aztán ha normális idő lesz, külön kötöm majd a karikákat.De egyenlőre annak is örülök, hogy eddig eljutottam.............(hideg+időhiány) Csak azért kérdeztem,mert szerintem pont a lényeget rontja el.(a karikát) :unsure:
mackosajt Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 coupe írta: Csak azért kérdeztem,mert szerintem pont a lényeget rontja el.(a karikát) :unsure: jaja... azt egy kis okossággal kell meghajtani, a karikákat meg szépen meghagyni, hogy magukban díszelegjenek. :blink:
coupe Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 mackosajt írta: jaja... azt egy kis okossággal kell meghajtani, a karikákat meg szépen meghagyni, hogy magukban díszelegjenek. ;) Szerintem azt be se kell kötni :blink: :unsure:
gsi.tamás Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 Corsawolf írta: Megjöttek a lámpáim! :unsure: Mennyi lett végül amire a kezedbe vetted ha szabad tudni?
uhuhu Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 mégegy karikás lámpa.... lassan az lesz a menő ha valakinek még az eredeti lámpái lesznek :blink: nekem nemteccik az egybelámpa :unsure: de szerintme az F asztra elejét k.feldobja a nemodavaló fényszoró....
coupe Elküldve November3, 2006 Elküldve November3, 2006 uhuhu írta: mégegy karikás lámpa.... többek között ezért is fogom kivenni az enyémet :blink: Na meg azért mert oda lett a projector ;) :unsure:
Udi Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 Wolfi! Szerintem jó néz ki, de én maradok a hagyományosnál a ködlámpák miatt. :blink: Xeon-t viszont beraknám a hagyományosba... :unsure:
warwolf Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 uhuhu írta: mégegy karikás lámpa.... lassan az lesz a menő ha valakinek még az eredeti lámpái lesznek :blink: nekem nemteccik az egybelámpa :unsure: de szerintme az F asztra elejét k.feldobja a nemodavaló fényszoró.... Itt nálunk vidéken ;) a Gepárdéval és az enyémmel asszem 4-re bővölt a kör Fastrailag. ;) Amúgy való igaz, hogy piszokul feldobja a kocsi elejét.
coupe Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 coupe írta: többek között ezért is fogom kivenni az enyémet ;) Na meg azért mert oda lett a projector :P :blink: Meg elporladt a test kábel saruja.Ilyet még nem láttam soha a fém sarut kézzel lehetett morzsolni ;) ui.tegnep mikor ezt a pár sort leírtam Wolfi nem arra akartam célozni hogy miattad adom el......csak kicsit félreérthető ahogy leírtam :unsure:
FPepe Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 coupe írta: Meg elporladt a test kábel saruja.Ilyet még nem láttam soha a fém sarut kézzel lehetett morzsolni :unsure: Ilyen akkor szokott előfordulni, mikor nem érintkezik rendesen az izzó kivezetésével, és a kontakthiba miatt felforrósodik. Mikor megvettük a caravant, annál foglalatcserével kellett kezdeni, mert a jobb első lámpánál szénné volt égve a műanyag foglalat, darabokban jött le az égőről (plusz még a testkábel is el volt oxidálódva a műanyag csőben, úgy 25cm-re a foglalattól).
warwolf Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 coupe írta: ui.tegnep mikor ezt a pár sort leírtam Wolfi nem arra akartam célozni hogy miattad adom el......csak kicsit félreérthető ahogy leírtam :unsure: Tudom, hogy törekedsz az egyediségre, és ha v.mi "tömegcucc" az már ugye nem egyedi.Értem én, hogy mit akartál írni na............. :blink:
FPepe Elküldve November7, 2006 Elküldve November7, 2006 Nem csak nálunk divat az Angel Eyes lámpa: http://img474.imageshack.us/img474/4029/red22aa.jpg
Tom Elküldve November7, 2006 Elküldve November7, 2006 FPepe írta: Nem csak nálunk divat az Angel Eyes lámpa: http://img474.imageshack.us/img474/4029/red22aa.jpg De legalább szép igényesen lett átalakítva a lökhárító. :unsure:
Atommanó Elküldve November7, 2006 Elküldve November7, 2006 Hááát igen...ez így dönölűűűű... :unsure: :blink:
warwolf Elküldve November7, 2006 Elküldve November7, 2006 Korábban megkérdeztem, de nem érkezett rá válasz, ezért megkérdezem újra: -F Astrához keményített toronyszilentet tud v.ki?Mert a jobb oldali elég gázos már, kivégezte az ültetett futómű. Ezért gyárival nem próbálkoznék................ Szóval?
Recommended Posts