Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Érezted hogy jobb lett?Mert mire onnan visszértetek ismét felmelegedett a levegő.Az időd meg olyan lett amilyen :D :lol: Szerezhetnél még,mert elés sok embernek szüksége lenne rá :unsure: :)

Elküldve
Időt már így nem mentem, mert a 3-dik kör után hűtöttünk, azt hittük még megyünk majd...de nem... :unsure:

Akkor meg pláne :lol: Vagy ha már ilyesmiben töröd a fejed akkor taláj ki valamit hogy belülről lehessen hűteni,akár menet közben is.Vagy ezt is Én találjam ki? :) :D

Elküldve
Majd jól megbeszéled a németekkel, hogy hogy kéne ezt megvalósítani...elvégre is Te vagy a nagy németes... :P :wub:

Miért kell őket utánozni,egyedi ötlett kell.Látod nem is ismerik a halont :P .Azt hiszem az ablakmosó tartálynál még van hely luk a tűzfalon ott ki lehetne vezetni a cuccot.Nem is tudom ki értette meg a német rendört hogy hol kell befordulni

Elküldve
Én anno körbejártam, és 40.000 alatt nem találtam rá embert...annyiért meg jó lesz így... :wub:

Persze annyiért lehet kapni új epromot bele ami gyárilag nulláról indul...utánna már könnyen lehet tekergetni mechanikusan. :P

Elküldve

Opel16v!

Természetesen ennyiért lehet megrendelni az opel márkaképviseletnél az új epromot ami gyárilag tartalmazza a szükséges adatokat. Üres eprom nem kerülne ennyibe! :wub:

Elküldve

Aham.

Mondjuk megnéznék egyszer egy ilyen eeprom-ot, ha nincs bekódolva a benne levő

adat, akkor könnyen lehetne módosítgatni pl. a km adatot. :wub:

• 2 weeks later...
Elküldve
Hogy miért akar valaki cryslert csinálni az f astra cabriójából? :wub:

És ilyen áron eladni? B)

Ennyi kilóméterrel! MEGA SHOCK! :P

Crysler astra

Ráadásul nem is szép! Sőt, ronda :P ! Oldalról még úgy-ahogy, de az eleje meg a hátulja szerintem csúnya lett.

Elküldve
Tudom, ízlések és ficamok, de akkor is így elszabni egy ritka autót.................. :wub:

Nem azt momdom, hogy füüüüüüü de szép autó.

Ellenben van benne koncepció, érdekes egységet alkot a belsőt és hátsó lámpát leszámítva.

Elküldve
Nem azt momdom, hogy füüüüüüü de szép autó.

Ellenben van benne koncepció, érdekes egységet alkot a belsőt és hátsó lámpát leszámítva.

Igazad van, akkor én is inkább az "érdekes" :wub: jelzőt használom rá! :P

• 2 weeks later...
Elküldve
.....érdekes egységet alkot a belsőt és hátsó lámpát leszámítva.

Mivel sedanhoz is csak ilyen hátsó lámpát lehet kapni, én ezért nem veszek.

Inkább marad a gyári.

Elküldve

Voltam ma az embernél aki felrakta a kartervédőt, mert a 7végi szervíz után nem oda ment vissza ahol volt, és beleért a kipuffba.

Amikor a srác aláment a gépnek, csak ennyit mondott: Bazzeg ez aztán kapott az élettől, nemkicsiket!Itt van egy csík, ami olyan, mint ha beleflexeltek volna! :P

Szal a jelek szerint, szakértő szemmel is hasznos dolog a kartervédő! :wub:

Elküldve
Nekem egyik hátsó lexus lámpa utánzat sem jön be! :wub:

Volt o9lyan ami tetszett, de akkor még másként gondoltam a témára.

Meg lóvér' sem volt rá. :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.