opel16v Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 http://www.nitrogen.hu/termekeink/gazok.html#ni De nem hiszem hogy a cooler nagyon örülne +50fokról -196fokra hűtésnek. :unsure:
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 föleg hogy semmi értelme nem volt.Sőt :unsure:
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Érezted hogy jobb lett?Mert mire onnan visszértetek ismét felmelegedett a levegő.Az időd meg olyan lett amilyen :D :lol: Szerezhetnél még,mert elés sok embernek szüksége lenne rá :unsure: :)
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Időt már így nem mentem, mert a 3-dik kör után hűtöttünk, azt hittük még megyünk majd...de nem... :unsure:
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Időt már így nem mentem, mert a 3-dik kör után hűtöttünk, azt hittük még megyünk majd...de nem... :unsure: Akkor meg pláne :lol: Vagy ha már ilyesmiben töröd a fejed akkor taláj ki valamit hogy belülről lehessen hűteni,akár menet közben is.Vagy ezt is Én találjam ki? :) :D
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Majd jól megbeszéled a németekkel, hogy hogy kéne ezt megvalósítani...elvégre is Te vagy a nagy németes... :) :unsure:
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Majd jól megbeszéled a németekkel, hogy hogy kéne ezt megvalósítani...elvégre is Te vagy a nagy németes... :P :wub: Miért kell őket utánozni,egyedi ötlett kell.Látod nem is ismerik a halont :P .Azt hiszem az ablakmosó tartálynál még van hely luk a tűzfalon ott ki lehetne vezetni a cuccot.Nem is tudom ki értette meg a német rendört hogy hol kell befordulni
Udi Elküldve Augusztus26, 2006 Elküldve Augusztus26, 2006 Én anno körbejártam, és 40.000 alatt nem találtam rá embert...annyiért meg jó lesz így... :wub: Persze annyiért lehet kapni új epromot bele ami gyárilag nulláról indul...utánna már könnyen lehet tekergetni mechanikusan. :P
opel16v Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Azért azt ne feledjük, hogy az eeprom-ban más adatok is tárolva vannak, amik nélkül nem működik a műszeregység. :wub:
Udi Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Opel16v! Természetesen ennyiért lehet megrendelni az opel márkaképviseletnél az új epromot ami gyárilag tartalmazza a szükséges adatokat. Üres eprom nem kerülne ennyibe! :wub:
opel16v Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Aham. Mondjuk megnéznék egyszer egy ilyen eeprom-ot, ha nincs bekódolva a benne levő adat, akkor könnyen lehetne módosítgatni pl. a km adatot. :wub:
NeedForSpeed Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Hogy miért akar valaki cryslert csinálni az f astra cabriójából? :wub: És ilyen áron eladni? :P Ennyi kilóméterrel! MEGA SHOCK! :P Crysler astra
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Hogy miért akar valaki cryslert csinálni az f astra cabriójából? :wub: És ilyen áron eladni? B) Ennyi kilóméterrel! MEGA SHOCK! :P Crysler astra Ráadásul nem is szép! Sőt, ronda :P ! Oldalról még úgy-ahogy, de az eleje meg a hátulja szerintem csúnya lett.
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 ....Hogy miért akar valaki cryslert csinálni az f astra cabriójából? :wub:.... Mert neki így tetszik ? :P
warwolf Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 Mert neki így tetszik ? :P Tudom, ízlések és ficamok, de akkor is így elszabni egy ritka autót.................. :wub:
opel16v Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 Ez tényleg csúnya. :wub: És ennyiért a büdös életben nem kel el...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 Tudom, ízlések és ficamok, de akkor is így elszabni egy ritka autót.................. :wub: Nem azt momdom, hogy füüüüüüü de szép autó. Ellenben van benne koncepció, érdekes egységet alkot a belsőt és hátsó lámpát leszámítva.
warwolf Elküldve Szeptember7, 2006 Elküldve Szeptember7, 2006 Nem azt momdom, hogy füüüüüüü de szép autó. Ellenben van benne koncepció, érdekes egységet alkot a belsőt és hátsó lámpát leszámítva. Igazad van, akkor én is inkább az "érdekes" :wub: jelzőt használom rá! :P
NeedForSpeed Elküldve Szeptember17, 2006 Elküldve Szeptember17, 2006 Bocsi srácok, ha volt már, de én csak most találtam erre az oldalra és nem semmi lenne egy ilyen kompresszoros motort megépíteni! :wub: ASTRA GSI és OMEGA 3000 24V supercharged
Gepard Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 .....érdekes egységet alkot a belsőt és hátsó lámpát leszámítva. Mivel sedanhoz is csak ilyen hátsó lámpát lehet kapni, én ezért nem veszek. Inkább marad a gyári.
warwolf Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Voltam ma az embernél aki felrakta a kartervédőt, mert a 7végi szervíz után nem oda ment vissza ahol volt, és beleért a kipuffba. Amikor a srác aláment a gépnek, csak ennyit mondott: Bazzeg ez aztán kapott az élettől, nemkicsiket!Itt van egy csík, ami olyan, mint ha beleflexeltek volna! :P Szal a jelek szerint, szakértő szemmel is hasznos dolog a kartervédő! :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Mivel sedanhoz is csak ilyen hátsó lámpát lehet kapni, én ezért nem veszek. Inkább marad a gyári. Elég kajla az a lexusosságos.
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2006 Elküldve Szeptember22, 2006 Elég kajla az a lexusosságos. Nekem egyik hátsó lexus lámpa utánzat sem jön be! :wub:
Gepard Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Nekem egyik hátsó lexus lámpa utánzat sem jön be! :wub: Volt o9lyan ami tetszett, de akkor még másként gondoltam a témára. Meg lóvér' sem volt rá. :P
Recommended Posts