warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Egy kérdés: -C20XE 4-2-1-es leömlőjét rá lehet tenni a C20NE-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Egy kérdés: -C20XE 4-2-1-es leömlőjét rá lehet tenni a C20NE-re? Szerintem módosítani kell a tappancsait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Szerintem módosítani kell a tappancsait. Akkor marad a faragás.Jó lenne, ha kicsiben így lehetne megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Csomitartó 1 Csomitartó 2 Na valami hasonló csomtartót akarok majd én is készíteni,ha lesz egy kis ídőm! Nekem tetszik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 A dönthető üléseket elfelejtheted.... :huh: De ha nem cuccolsz akkor gond 1 szál- sem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 A dönthető üléseket elfelejtheted.... :lol: De ha nem cuccolsz akkor gond 1 szál- sem.... :) A láda kivehetős lesz,az oldal"szekrények" pedig síkban lesznek a müanyag felső résszel,szal pakolható marad! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 VICCES egy lökhárítója vanb elöl! :huh: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Azért látom a szived csak a GSI-k felé húz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 A láda kivehetős lesz,az oldal"szekrények" pedig síkban lesznek a müanyag felső résszel,szal pakolható marad! :huh: Ha kell minta, akkor az enyémet már lemérte az Aztec. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 VICCES egy lökhárítója vanb elöl! :huh: :lol: :) :D Ez egy Zender lökös és a hozzá gyártott hűtőmaszkkal nagyon jópofa szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Ez egy Zender lökös és a hozzá gyártott hűtőmaszkkal nagyon jópofa szerintem. Szerintem meg egy gonosz tréfa.Szerintem.Olyan, nemreeazautóravaló. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június25, 2006 Megoszt Elküldve Június25, 2006 Szerintem meg egy gonosz tréfa.Szerintem.Olyan, nemreeazautóravaló. :lol: Nekem első ránézésre Skoda Felicia feelingnek tűnt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 A dönthető üléseket elfelejtheted.... :huh: De ha nem cuccolsz akkor gond 1 szál- sem.... :lol: Befér két szendvics, meg egy fél literes üdítő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Befér két szendvics, meg egy fél literes üdítő. Talán még akkor is több mint egy szusié! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Megjöttek a szilentjeim. Szép ződek. :lol: Berakva nem tudom mikor lesz. Se idő, se pénz, nameg puding is vagyok. :huh: De előbb-utóbb biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Megjöttek a szilentjeim. Szép ződek. :lol: Berakva nem tudom mikor lesz. Se idő, se pénz, nameg puding is vagyok. :huh: De előbb-utóbb biztos. Megrázó élmény volt a sárga KONI, mi? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Megjöttek a szilentjeim. Szép ződek. :lol: Berakva nem tudom mikor lesz. Se idő, se pénz, nameg puding is vagyok. :huh: De előbb-utóbb biztos. Nekem most cserélték őket gyárira, végignézve a dolgot így utólag simán meg tudnám csinálni. Vany rohadt nagy satum, rokontól elkérnék még egyet, és már meg is van a rugó-összehúzóm. Onnantól meg nem nagy kaland a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Nekem most cserélték őket gyárira, végignézve a dolgot így utólag simán meg tudnám csinálni. Vany rohadt nagy satum, rokontól elkérnék még egyet, és már meg is van a rugó-összehúzóm. Onnantól meg nem nagy kaland a dolog. Sutyiban van egy futóműállító padod is ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Fiúggg, ezt már láttátok? Egyedi turbo építés ecotec blokkra, XE hengerfejjel. Ha csak a képeket megnézitek, az is nagyon durva. :huh: Abban a topicban ketten is építenek turbós mocit. Klikk ide : http://www.c20let-forum.com/viewtopic.php?...der=asc&start=0 A vége 528 LE 1.6bar nyomásnál, Dyno-n mérve : Melege lehetett a leömlőnek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Ami a képen tanulságos, az a leömlő, ami a turbóra megy... Aki ott volt a Havassy előadáson, az tudja miért. :huh: Egy ilyen leömlővel helyettesítve a gyári öntvényt, több 10LE nyerhető... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Hehe, úgy néz ki az a leömlő, mintha lufiból hajtogatták volna... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Sutyiban van egy futóműállító padod is ? :huh: Még nem találtam, de hogy a szerelő sem állított utána semmit, az fix. Most akkor jól le kellene baxnom? BTW futóművet állíttatni sokkal olcsóbb, mint az egész mutatványt megcsináltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Megrázó élmény volt a sárga KONI, mi? :D :lol: Most tök jól elvagyok vele puhán. :huh: A szilentet meg nem lehet tekergetni beszerelés után. :) Nekem most cserélték őket gyárira, végignézve a dolgot így utólag simán meg tudnám csinálni. Vany rohadt nagy satum, rokontól elkérnék még egyet, és már meg is van a rugó-összehúzóm. Onnantól meg nem nagy kaland a dolog. Gyáriak mennyire összenyomhatók kézzel? Ezek a zöldek nemnagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Gyáriak mennyire összenyomhatók kézzel? Ezek a zöldek nemnagyon. Az a lényegük. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Az a lényegük. :lol: Tudom. :D De volt 3féle keménység és ebből a legpuhábbat vettem. Ha a gyári olyan mint a takony, akkor elég nagy lesz a változás, akkor is ha ez a legpuhább, de ha a gyári sem összenyomható nagyon, akkor lehet nem is lesz egetrengető változás. :) Csak elmélkedem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts