Gepard Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 ....Most is felbukkant egy olyan színű verda mint a tiéd, nagyon szépen megcsinázva.Ültetés, kerekek, kristálylámpa, morci amilyen nekem van elöl, lökösök színrefújva............ Spinneres felni, vagy tárcsa, ma is láttam messziről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Hehe, hirtelen milyen sok lett az ilyen színű autókból :) A húsvétkor a nálunk levő benzinkút vendéglő részében ücsörögtünk, és ott láttam egy ugyanilyen színű Astrát, mint az enyém, csak caravan-ban és Isuzu-diesel motorral (legalábbis azt hiszem, volt valami kis felirat az 1.7D felirat alatt). Ha ott lett volna az enyém is, megkértem volna a tulajt, hadd kapjam le őket egymás mellett :) Most aztán nézhetek valami egyedibb gépet, ez is azért tetszett meg, mert ritka (volt akkor) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Melyik állna jobban a kocsimon? Ez??? Vagy ez? Mit jelent ezekben a xenon? Esetleg a hagyományos? Fkete vagy króm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Vagy ez? Vagy ez. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Sztem az autód színéhez az első passzolna a legjobban, de a második is jó :) Próbáld ki Photoshoppal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Cartársak!Kinek milyen tapasztalatai, infói vannak a nyomtávszélesítő+hosszabb kerékcsavar kombóról? Van egy profi nyomtávszélesítőm, amit le tudnak ugyan másolni, de nem tudják garantálni az anyagminőséget, és a biztonságos kerékfelfogatáshoz hosszabb kerékcsavarok szükségesek. Szóval? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Ez??? Nekem, Ez???, jobban bejön. Lehet, hogy csak a szemüveg teszi? :P :D Én nem értek külföldiül, de mennyibeiskerül Ez??? :) Megtaláltam. ;) És tessék mondani, ezért a pénzért be is szerelik? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Nekem, Ez???, jobban bejön. Lehet, hogy csak a szemüveg teszi? :) :( Én nem értek külföldiül, de mennyibeiskerül Ez??? :) 200 Eur kb: 50.000 Ft Szerintem is ez a tükrös lesz majd egy alkalommal megvéve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Igen már ráleltem. Csak fel kellet kapaszkodnom a padlóról, és a kobakom is megfájdult. Ezért az összegért már xenont is kapsz bele H4-est. Bár az nem fog kívülröl látszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Igen már ráleltem. Csak fel kellet kapaszkodnom a padlóról, és a kobakom is megfájdult. Ezért az összegért már xenont is kapsz bele H4-est. Bár az nem fog kívülröl látszani. És az talán nem ázik be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 segítség!!! photoshop hogy müxik ebben kicsit zöldfülű vagyok. Astrácskámat szeretném kicsit átszinezni ha lehet vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 segítség!!! photoshop hogy müxik ebben kicsit zöldfülű vagyok. Astrácskámat szeretném kicsit átszinezni ha lehet vele :)Lehet... de ezt így fórumon eléggé gumma nehéz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Cartársak!Kinek milyen tapasztalatai, infói vannak a nyomtávszélesítő+hosszabb kerékcsavar kombóról? Van egy profi nyomtávszélesítőm, amit le tudnak ugyan másolni, de nem tudják garantálni az anyagminőséget, és a biztonságos kerékfelfogatáshoz hosszabb kerékcsavarok szükségesek. Szóval? :) Öcsikém Ladás lévén kipróbálta, meg van is neki még mindig pogi.. Neki nem volt vele baja, de a tajgajárója 80 fölé úgyse tud menni :( Miért olyan helyen csináltatod a mását ahol nem tudják garantálni a minőséget? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Miért olyan helyen csináltatod a mását ahol nem tudják garantálni a minőséget? :) A minőséggel nem lenne gond, sokkal inkább ott a gond, hogy eredetileg eléggé speckós cucc lenne, külön csavarral csatlakozna az agyhoz, és ebbe a pogiba lehetne beletekerni a kerékcsavarokat, de ugye innentől kezdve már elég speckós a helyzet.Na EZT nem tudják reprodukálni megfelelő anyag híjján.Ezért lesz hosszabb kerékcsavarral áthidalva a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 A minőséggel nem lenne gond, sokkal inkább ott a gond, hogy eredetileg eléggé speckós cucc lenne, külön csavarral csatlakozna az agyhoz, és ebbe a pogiba lehetne beletekerni a kerékcsavarokat, de ugye innentől kezdve már elég speckós a helyzet.Na EZT nem tudják reprodukálni megfelelő anyag híjján.Ezért lesz hosszabb kerékcsavarral áthidalva a dolog. És ha nem elég hosszú a csavar, akkor csak a pogiba fogná bele a kereket...értem... hú az gáz Namost erre szokják a tőcsavaros megoldást csinálni. Az hogy tetszik? Csak akkor kerékőr és társai elfelejt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Csak akkor kerékőr és társai elfelejt Nem nagy értékű a felnim, de eléggé rosszul érintene, ha nem találnám a kocsim alatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Tőcsavarra is lehet kapni kerékőrt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Jobban jársz ha olyan felnit veszel ami alá nem kell nyomtávszélesítőt rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Jobban jársz ha olyan felnit veszel ami alá nem kell nyomtávszélesítőt rakni. Szvsz egy felni sosem lehet elég széles... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Szvsz egy felni sosem lehet elég széles... ;) Ez azért felelőtlen kijelentés :) :) Rolandnak a calibráján a 10széles Brock B1 felni azért már mondható brutál szélesnek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Jobban jársz ha olyan felnit veszel ami alá nem kell nyomtávszélesítőt rakni. Ha sikerál megvennem Demó felnijeit, akkor nem fog kelleni.De amíg nincs meg a zsé, addig a jelenlegi 14-es felnikhez kell ragaszkodnom.Ezért keresem előre az alternatív megoldást.Később a szélesítő, mind a 2 db jó lesz az Astrára hátra.Szélesebb felnire egyenlőre nem fussa. :) Meg hát lassacskán a motort is bele kellene rakni, de hiányzik egy nyamvadék motortartó bak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Ezért az összegért már xenont is kapsz bele H4-est. Az is angel eye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Az is angel eye? Nem. Az az eredeti lámpa. Csak kiveszed az izzót és belerakod a helyére a xenont, keresel helyet a trafónak, bemadzsgozod, és kész. Valami 53 e. pénzzért lehet kapni. www.xenonbolt.hu Itt körülnézhetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Megvettem ma a 1130-as Koni szettet. :) Jövő héten lesz majd beszerelve. Kárászyék nagyon korrektek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Itt körülnézhetsz. Köszi megnéztem, előbb angel eye utána xenon. Elvileg abba is bele lehet tenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts