warwolf Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Múlt hét pénteken leszedtem a GSi hátsó lököst az autómról, mert éppen itt volt az ideje, hogy a jóidő beálltával kicsit rendbe legyen szedve.Vettem bele gyári vonószemtakarót is, mert az is elég lükén adja magát, hogy ott hiányos a helyzet.Amúgy 12800ft volt az a kis műa. darab.Mikor az autóboltos a kezembe adta, elkezdtem piszok módon röhögni.Egyszerűen nem hiszem el, hogy akár csak a műa. darabot, vagy a komplett lököst nem lehetne normálisan utángyártani. Elvittem a műa. emberhez, aki 17 pénzért helyrehozza+színrefújja. Viszont megkértem, hogy a vonószemtakarót legyen kedves hátulról beragasztani, hogy még véletlenül se lehessen kiszedni, kitépni, ellopni, stb. Szóval széép lesz most egy darabig, és remélem, hogy majd a mögöttem jövőnek is van olyan fékje az autóján, mint az enyémen.Mert akkor meg határtalanul dühös leszek, ha esetelg a hátfallal együtt elgörbül. :) Amúgy a rendszámtábla világítás apró műa. lámpácskáit is ki fogom cserézni, mert eléggé el vannak már sárgulva és elég olcsón hozzá lehet jutni.600ft/db.De lehet, hogy az izzók benne már inkább LEDek lesznek. Közben meg bőszen árulom az első lököst is, mert oda pedig szeretnék egy másik, egyedibb lökhárítót. :) :(
Andris22 Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Múlt hét pénteken leszedtem a GSi hátsó lököst az autómról, mert éppen itt volt az ideje, hogy a jóidő beálltával kicsit rendbe legyen szedve.Vettem bele gyári vonószemtakarót is, mert az is elég lükén adja magát, hogy ott hiányos a helyzet.Amúgy 12800ft volt az a kis műa. darab.Mikor az autóboltos a kezembe adta, elkezdtem piszok módon röhögni.Egyszerűen nem hiszem el, hogy akár csak a műa. darabot, vagy a komplett lököst nem lehetne normálisan utángyártani. Elvittem a műa. emberhez, aki 17 pénzért helyrehozza+színrefújja. Viszont megkértem, hogy a vonószemtakarót legyen kedves hátulról beragasztani, hogy még véletlenül se lehessen kiszedni, kitépni, ellopni, stb. Szóval széép lesz most egy darabig, és remélem, hogy majd a mögöttem jövőnek is van olyan fékje az autóján, mint az enyémen.Mert akkor meg határtalanul dühös leszek, ha esetelg a hátfallal együtt elgörbül. :) Amúgy a rendszámtábla világítás apró műa. lámpácskáit is ki fogom cserézni, mert eléggé el vannak már sárgulva és elég olcsón hozzá lehet jutni.600ft/db.De lehet, hogy az izzók benne már inkább LEDek lesznek. Közben meg bőszen árulom az első lököst is, mert oda pedig szeretnék egy másik, egyedibb lökhárítót. :) :( az elso lokos milyen? GSI? mennyiert adod?
Stock16v Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Ja ez engem is érdekel,mert hátsóm már van,és lehet változik a terv. :)
warwolf Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 az elso lokos milyen? GSI? mennyiert adod? Az első lökös az, ami a gépemen jelenleg is van.Az eladó Alkatrészekben van róla közeli kép is.Egyébként voltam ma a bontómban, és van GSi hátsó lámpa.Bontott 8e./db, ÚJ!!!12e./db.De sztem lehet ebből még alkudni is kicsit.Az új betyárjóól néz ki :) Ja ez engem is érdekel,mert hátsóm már van,és lehet változik a terv. :) Ugyanazt tudom mondani, mint Andrisnak. Egyébként ÍGY néz ki. ABS-es GSi hátsó híd jó a gépembe? Csavarra egyezik.
leslie Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Thx, megnyugodtam. Mert ugye csak a tetthelyen derült ki, h ABS-es, a cucc. No, akkor ezt majd jól felújítom. :)
Andris22 Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Egyébként voltam ma a bontómban, és van GSi hátsó lámpa.Bontott 8e./db, ÚJ!!!12e./db.De sztem lehet ebből még alkudni is kicsit.Az új betyárjóól néz ki :( 24 ezer a 2? nem szivbajosak. honnan van nekik új? :) utángyárott / gyári? melyik a te bontód? a táborfalvai? :)
warwolf Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 24 ezer a 2? nem szivbajosak. honnan van nekik új? :) utángyárott / gyári? melyik a te bontód? a táborfalvai? :) Kecskeméten.Az EladóAlkatrészekbe tettem be róla képeket. minden kacatról, amit ma fényképeztem, s úgy gondoltam, még hasznosíthatóak.
Andris22 Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 jól néz ki, de 24+ benzin kicsit sok érte :) :/ lehet jobban járok egy flakon tesco lámpasötétitősprayyel? :) csak attól félek megfolyik, aztán akkor meg olyan lesz mint a hányás. azt meg nem akarom. irok kérdést a lámpasötétitő topicba :(
Andris22 Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 na ma vegre megjott a lampicsek(angel eyes, kulonindexes verzio), de nincs benne izzo, szoval vennem kell bele azt is :/ az lenne a kerdes, hogy hogy kell cserelni? es hogy milyet vegyek bele azon kivul hogy H7? meg a bekotes sem tunik olyan egyszerunek... minden tanacsot szivesen veszek! :)
Gepard Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 csak attól félek megfolyik, aztán akkor meg olyan lesz mint a hányás. azt meg nem akarom. Ne fújd rögtön feketére, több rétegben vékonyan kell felvinni.
mélykék76 Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 ....lehet jobban járok egy flakon tesco lámpasötétitősprayyel? :).... Nem feltétlenül. Elég sanszos, hogy nem sikerül ugyanolyanra fújnod és akkor az egyik jobban fog világítani, mint az másik. Az elég kajla :) Túl is fújhatod akár, akkor megen sanszos, hogy a nyári nasütésben valaki belédszáll, mert nem látja a mikor pilácsol a féklámpád.
Andris22 Elküldve Május5, 2006 Elküldve Május5, 2006 Nem feltétlenül. Elég sanszos, hogy nem sikerül ugyanolyanra fújnod és akkor az egyik jobban fog világítani, mint az másik. Az elég kajla :) Túl is fújhatod akár, akkor megen sanszos, hogy a nyári nasütésben valaki belédszáll, mert nem látja a mikor pilácsol a féklámpád. hat ja. az a helyzet hogy hatso lampa kerdesben nem tudok donteni :/ lehet marad a gyari amig meg nem talalom az igazit! mas: az en angel eyesembe egyik izzo H1, masik H7! osram silverstart mellett dontottem :) remelem ezzel mar fogok latni valamicsket...
FPepe Elküldve Május5, 2006 Elküldve Május5, 2006 Kérünk majd képeket, milyen lett az autó az új lámpákkal :) Legalább nem kell Photoshoppal bűvészkednem, hogy nézne ki az enyémen :)
Bobber Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 Ugyan nem az Andrisé, de angeleye... Megszenvedtem vele. :) (magamat kivágtam a képből a vizuális környezetszennyezés elkerülésének érdekében!)
J0hnny Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 (edited) http://www.hwguru.hu/angeleye.jpg Ugyan nem az Andrisé, de angeleye... Megszenvedtem vele. :) (magamat kivágtam a képből a vizuális környezetszennyezés elkerülésének érdekében!) Ha ezt Gepárd meglátja...! :( Pisti kell neked is éndzsölájj! :) Módosítva Május7, 2006 : J0hnny Mnemonic
Andris22 Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 kész lett a fényszóró! :) itt egy kép, majd még csinálok többet/jobbat :)
Andris22 Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 mostmár viszont a hátsó lámpát kell lecserélnem, mer eléggé kilóg a sorból, de nem tom milyen legyen :) eddig a legjobban az tecc ami warwolfnak van a fehéren! de olyat sehol sem találok! az milyen gyártmány? :) ez még szerelés közbe készült:
leslie Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 kész lett a fényszóró! :) itt egy kép, majd még csinálok többet/jobbat :) Csak vigyázz most már, nehogy a mérgesebb Trabantosok, vagy az 1.0-ás Swiftesek legyorsuljanak, mert menni még nem megy a kocsi a cép lámpától. :(
coupe Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 Jó lett :) már csak a lökössel kellene csinálni valamit.Legalább szinre fújatni :)
Tápiószecső Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 mostmár viszont a hátsó lámpát kell lecserélnem, mer eléggé kilóg a sorból, de nem tom milyen legyen :) eddig a legjobban az tecc ami warwolfnak van a fehéren! de olyat sehol sem találok! az milyen gyártmány? :) http://www.importtuning.hu/index.html
Andris22 Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 http://www.importtuning.hu/index.html kösz más: már eléggé szét van málva a váltószoknya. hogy kell kicserélni? a felső részére gondolok, ami bele van tömve a felhúzógyűrű alá!
FPepe Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 http://www.importtuning.hu/index.html Ez a Clear nevezetű tetszik, csak ne lenne olyan drága...
Andris22 Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 Ez a Clear nevezetű tetszik, csak ne lenne olyan drága... rs tuning honlapján 30-35 a lexuslámpa :)
Recommended Posts