Tápiószecső Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Én jelnélküli hütő rácsot szeretnék,de nagyon drága a legolcsóbb is 60euro az ebay-en :blink: egész pontosan ilyet,ez 56 euro és még nincs itthon Nem tudod hogy ez csak a fekete rács vagy az egész maszk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Nem tudod hogy ez csak a fekete rács vagy az egész maszk? Ez az egész maszk, mert a gyári verziónál a keretbe is belelóg az opel jel. Tehát nem elég csak a rács részét cserélni. Szerintem egyébként állati jó néz ki, én is ilyet szerettem volna a zőődre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 A helyzet u.a. mint Tom-nál.Szeretne, de a szülők nem engedik.Szal patthelyzet. Én is vehetnék Corsa A GSi-t, de előtte el kellene adnom a kicsit.Ergo buknék egy valag zséét.Annyit, amennyit nem engedhetek meg magamnak.Ezért inkább megtartom, és kicsit megvadítom.Legalább 1 lesz a kevés egyediből.A rizikót vállalom, hogy bukfenc is lehet.Ez egy ilyen játék.Vagy lehetne az Astrára pl. turbót is rakni, de ez a művelet nem állna meg 1M alatt.Szal hamarabb tennék inkább C20XE-t a szívások, és lebukási lehetőség ellenére, mintsem eladjam, és vegyek egy bizonytalan előéletű sportkocsit. De majd Andris eldönti, hogy NEKI mi éri meg. 1. Ha a szülők nem engedik az autócserét, akkor mit szólnak egy illegális átalakításhoz? B) 2. Kevesebbet bux az autócserén, mint amennyibe végül lenne a motorcsere :D 3. A másik motor még bizonytalanabb előéletű, mint egy másik autó. :blink: Nem akarok destruktív lenni mások kreatív élményeinek kiélésében, csak szeretném megóvni az ismerőseimet, számukra előre nem látott szopacsok megélésétől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Ez az egész maszk, mert a gyári verziónál a keretbe is belelóg az opel jel. Tehát nem elég csak a rács részét cserélni. Szerintem egyébként állati jó néz ki, én is ilyet szerettem volna a zőődre. Engem csak a képen látható alsó "fül" zavart. Pont olyan mintha kitakarná a kivágást. Bár az lehet valamivel nagyobb lenne. Egy egész maszkért szerintem nem sok 50-60 euró. De egy esetleges motortuningtól még mindig jobb egy motorcserés megoldás.Szerintem. Vagy mit lehet kihozni abból a C14NZ blokkból?? Ami komoly teljesítménnyel bír? Ez szerintem nagyon relatív. Attól függ mennyi mindent akarsz kicserélni/átalakítani a motorban, és hogy mire akarod hangolni. (és hogy mennyit vagy hajlandó rászánni :blink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Engem csak a képen látható alsó "fül" zavart. Pont olyan mintha kitakarná a kivágást. Bár az lehet valamivel nagyobb lenne. Hmm... Az tényleg érdekes. Lehet, hogy akkor mégiscsak a rács ennyi? Vagy ilyen kokány módon lenne megoldva? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 1. Ha a szülők nem engedik az autócserét, akkor mit szólnak egy illegális átalakításhoz? :blink: kész tények elá állítom őket. onnan tudják meg, ha észreveszik. meg onnan sejtik hogy valami keszül, ha szombat reggel 7kor elhuzok otthonrol, mert mas kedveert nemigen kelek fel szombaton koran B) masik 2 pont is sajna igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Nem tudod hogy ez csak a fekete rács vagy az egész maszk? Ez eddig nekem fel se tünt,de tényleg úgy néz ki mintha csak a rács lenne és az a fül takarja a jel helyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 dejavu. hogy a fene vinné el a németeket. már megint mindig bizonyos "jövő héten" fog mejönni a lámpa. csak most épp RStuningéknél. muszáj lesz ebayról megrendelnem. hacsak valaki nem tud m.o.n egyéb helyet ahol esetleg lehet raktáron!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 valaki arra válaszoljon már nekem, hogy miért nem lehet xenonosítani az egybeindexes verziót? Nem volt még a közelemben ilyen. Nekem az kifejezetten jobban tetszik. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 De mivel (állítólag) néhány helyen akár úgy is le lehet műszakiztatni egy autót, hogy csak a rendszámtáblákat viszed, sztem ez a legkisebb probléma. Haver Mantájában kb évente cseréli a motort, 2L alatt bele sem rak. Na, a srác is így műszakiztat. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Biztos hüleség, de mióta lekapirgásztam az autó hátuljáról a feliratokat, meg be van ültetve, lényegesen kevesebben próbálkoznak be gyorsulni. Azér' az Opeljelet rajta hagytam! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Hát segítsen már valaki akinek egybeindexes fényszórója van!!!Mé nem lehet beletönni a xenont?Az hogy rá van írva nem válasz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Mer nem fér bele... és a projektor sem megfelelő kiképzésű...ha nagyon erölteted belefér, csak ne lepődj meg ha kipuposodik az eleje... :blink: B) De hidd el, hogy nem véletlenül van ám ráírva...nem azért mert nem szabad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Probaltatok akkor gondolom! B) Nekem akkor is jobban tetszik sajna!Naon szomoru leszek.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Nem erőszakoltuk bele, mert még a különindexesbe is alig megy bele aminek jóval nagyobb a kiképzése...és itt is reszelni kellett... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Akkor nem lesz xenon a vasban sajna! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Nem erőszakoltuk bele, mert még a különindexesbe is alig megy bele aminek jóval nagyobb a kiképzése...és itt is reszelni kellett... :blink: Sziasztok!!! Hol tudok, és kb mennyiért szert tenni projektoros lámpákra F-es Astrához?? Előre is köszi a segítséget! Üdv.: CSEKE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Sziasztok!!! Hol tudok, és kb mennyiért szert tenni projektoros lámpákra F-es Astrához?? Előre is köszi a segítséget! Üdv.: CSEKE itt nézz körül :blink: www.fk-automotive.com/en Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Úgy néz ki másoknak is tetszik a retro 91-es ködlámpás hűtőmaszk... :blink: Új változat, házilag: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=7442140 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Úgy néz ki másoknak is tetszik a retro 91-es ködlámpás hűtőmaszk... :blink: Új változat, házilag: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=7442140 háát nekem nem tecc.. bár a tieden jobban mutat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Fel lett ma szerkesztve a gépre a kartervédő lemez.Végül nem Sheriff lett, mert azt csak 4 csavar fogja, hanem a kreatív mester kezemunkáját dícsérő, 2mm-es lemezből lett "testreszabva" a verdára. Nemutolsósorban 15000ft volt, mindenestől, pedig művészkedett vele 3 órát.S, ezt 8db 10es csavar fogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Úgy néz ki másoknak is tetszik a retro 91-es ködlámpás hűtőmaszk... B) Azért ha jobban megnézed, ez már facelift utáni, nem '91-es sztem, min. 94-es... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Fel lett ma szerkesztve a gépre a kartervédő lemez.Végül nem Sheriff lett, mert azt csak 4 csavar fogja, hanem a kreatív mester kezemunkáját dícsérő, 2mm-es lemezből lett "testreszabva" a verdára. Nemutolsósorban 15000ft volt, mindenestől, pedig művészkedett vele 3 órát.S, ezt 8db 10es csavar fogja. 2mm? :blink: Reméljük nem biliacél minőség! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 2mm? :blink: Reméljük nem biliacél minőség! B) 2-es lemezből még a biliacél is elég erős tud lenni. Súlya mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 2-es lemezből még a biliacél is elég erős tud lenni. Súlya mennyi? Ketten tették fel, és rá van feszítve az aljára.Minjá dobok képeket a lemezről is, meg az ültetésről is. http://img.tar.hu/warwolf/size2/21158832.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/21158831.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/21158763.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/21158761.jpg Egyébként lemértük, az ültetéssel a legalsó pontja 7cm-re került a földtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts