leslie Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Itt egy kép közelről... ;) Az lehetséges, h én ezt a gépet jó pár hónapja láttam az Erzsébet K. úton? Nagyon felkaptam rá a fejem. :) Szín stimmel, angel eyes dettó, morcosítás is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
buazs Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Nem tud valmelyikötök olyan helyet ahol netán csinálnak ilyen számlapokat? http://www.szamlapok.hu/images/references/45-d.jpg ez 8000 Ft. ha nincs más akkor ez marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Nem tud valmelyikötök olyan helyet ahol netán csinálnak ilyen számlapokat? http://www.szamlapok.hu/images/references/45-d.jpg ez 8000 Ft. ha nincs más akkor ez marad. http://www.szamlapok.hu/modules/content/?name=contact Itt vannak a kontaktok is, a fiatalember pedig Opeldevils néven van regelve itt a fórumon.Nagyon jó munkái vannak, aki eddig nála csináltatta, nagyon meg volt elégedve azzal, amit a pénzéért kapott.Szal csak bátran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Nem tud valmelyikötök olyan helyet ahol netán csinálnak ilyen számlapokat? http://www.szamlapok.hu/images/references/45-d.jpg ez 8000 Ft. ha nincs más akkor ez marad. :) Ne haragudj de ezt nemértem. 8000Ft-ért kapsz, egy méretre passzolós, általad kiválasztott és tuti helyes számlapot jó minőségben megcsinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 http://www.szamlapok.hu/modules/content/?name=contact Itt vannak a kontaktok is, a fiatalember pedig Opeldevils néven van regelve itt a fórumon. Várjál, mielőbb nagyon bekavarnál! Reiroll nemegyenlő Opeldevilssel, a Roland nincs regelve ezen a fórumon sehogy sem (annyi bennük a közös, hogy mindkettejüknek nagyon szépen tuningolt Calibrájuk van), úgyhogy maradjunk csak a linken látható elérhetőségeknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Viszont a képek alapján jól dolgozik! Ami megint nem mellékes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Nem tud valmelyikötök olyan helyet ahol netán csinálnak ilyen számlapokat? http://www.szamlapok.hu/images/references/45-d.jpg ez 8000 Ft. ha nincs más akkor ez marad. a tuning 2. számú alaptézise: nem biztos (sőt biztos hogy nem) a legolcsóbb megoldás a legjobb... inkább kevesebb dolgot módosíts de abból érdemes az igényességre törekedni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
buazs Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 OK értettem. Csak nem tudtam, hogy most ez a legdrágáb vagy reális ár érte. De most már tom. Kösz a felvilágosítást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 nézz körül és találsz sokkal drágábbat olcsóbbat nem hiszem a Roland nagyon profi minőségű cuccokat csinál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Az lehetséges, h én ezt a gépet jó pár hónapja láttam az Erzsébet K. úton? Nagyon felkaptam rá a fejem. :) Szín stimmel, angel eyes dettó, morcosítás is. ;) Még Karácsony elött igen, azóta áll a gép... ;) De ez már itt off... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Még Karácsony elött igen, azóta áll a gép... ;) De ez már itt off... ;) Kb akkor lehetett. Kalap le a gép előtt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Tegnap éjszakai project Ha esetleg bárki tervezi hogy lecseréli a lámpáját és még nem csinált ilyet akkor ne kezdjen neki mert nem olyan egyszrü mint amilyennek látszik.Fölegg gsi lökhárítónál nehéz a lámpát kiszedni.És varjon mig jó idő lesz mert a lámpa fülek a hidegben nagyon hamar törnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Dönölűűű lett, én láttam este is bibiiii,és úgy még szebb... ;) Viszont hűtőmaszkot gyorsan cserélni kéne... ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Éjszakai kép ;) Dönölűűű lett, én láttam este is bibiiii,és úgy még szebb... :D Viszont hűtőmaszkot gyorsan cserélni kéne... ;) :) ;) A hütőmaszk egyenlőre marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Na így meg még szebb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Nagyon baba! Hűtőmaszkot tényleg cserélni kellene. Egy hátránya van a dolognak, kezd eltünni a meglepetést okozó alap külső. Összességében nagyon tetszik a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Nagyon baba! Hűtőmaszkot tényleg cserélni kellene. Egy hátránya van a dolognak, kezd eltünni a meglepetést okozó alap külső. Összességében nagyon tetszik a gép. Hidd el nekem még így is tudok meglepetést okozni az autósoknak :) ;) Senki nem hiszi el hogy gsi motor van az autóban van egy olyan haverom aki bement több alkatrészüzletbe és megkérdezte hogy gyártottak ilyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Hidd el nekem még így is tudok meglepetést okozni az autósoknak :) ;) Senki nem hiszi el hogy gsi motor van az autóban van egy olyan haverom aki bement több alkatrészüzletbe és megkérdezte hogy gyártottak ilyet ;) ;) ilyenek nekem is voltak régen, amikor sokat jártam illegalra.. pláne, amikor nem volt kedvem nyomúlni se.. nah akkor aztán totál kamának vették.. aztán ha nagyon szivták a vérem, mentem vmelyik "csirával", és mindjárt másként tekintettek rám,meg a kocsira. :D Tényleg szép lett a paripa.. egyre szebb lesz.. az ex(nem bazs) gazdája sztem már rá se ismerne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Sziasztok! rég nem irtam már erre... most bekerültek végre a cuccok a kocsiba, amiket a télen összevásároltam :) (felni, gumi, futómü, elöl-hátul gsi fék) nagyon jó lett minden, az öv fog meg, ha nagyot fékezek :lol: a futómű nagyon sirály, kanyarsebesség jóval nagyobb mint eddig :D volt/van 1-2 apróság, azoknak talán segit, akik szeretnék szintén megcsinálni. többet azt mondták, hogy főfékhengert nem kell cserélni, többen meg azt, hogy igen. nos, nekem így most megváltozott a fogáspontja a féknek, az 1.4hez való főfékhenger + GSI nyereg comboval. lent fog. ezt orvosolandó be kell újítanom GSIhez való főfékhengert. (ha valakinek van eladó, szóljon) hátsó fék cseréhez nem kell cserélni az egész hátsó hidat, elég a hídon kivül mindent ;) a hátsó tárcsafékre sem megy fel a 13as felni (a téli gumikkal) váratlan dolog volt, hogy a hátsó tárcsafék szélesíti a nyomtávot(mivel szélesebb mint a dobfék volt), így a 7*15 ET 37 felnikkel beleért a hátsó kerékívbe a gumi a legkisebb úthibánál is, és darálta le a gumit ;) ki kellett húzatni a hátsó ivet... igy már jó, de kb 1 ujjam fér be a gumi és a kasztni közé... futómüvel nem volt gond, koni nagyon jó, full keményen szétrázza a belem ;), hétköznapi használatra középállás jött be nálam. 40es ültetéssel még használható maradt a kocsi, egyszer sem vertem le a kartert. (kopp-kopp-kopp) ilyen lett a gép (még a fékproject előtt, mostmár kijjebb jött vagy 1 centit még a hátsó kerék) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Szép lett! :) A kormány hány cm-es,és mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/P3171120_small.JPGMár csak egy Vectra 2000-ret kellene venned donornak,és amit az orrában találsz, átépíteni a tiédbe.S, máris lenne egy GSi-d! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Kartervédő van a kocsi alatt?Ha nincs akkor egy jó tanács hogy sos szerezz be egyett mert hidd el le fog érni és ha leütöd a kartert az egyből eltörik és akkor ott a kocsi vége.Nekem 5 cm-t van ültetve a kocsim és leszokott érni,föleg a nyári szettel(téli gumi sokkal magasabb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Szép lett! ;) A kormány hány cm-es,és mennyi volt? 32es. szerintem a fórumon mindenkinek ilyen van. decemberbe 13 + agy 8. www.fonixtuning.hu innen van Már csak egy Vectra 2000-ret kellene venned donornak,és amit az orrában találsz, átépíteni a tiédbe.S, máris lenne egy GSi-d! ;) viccet félretéve, gondolkozok ezen, ha találnék egy jó C20XEt lehet belevágnék ;) csak a rendőr bácsik riasztanak el. a papirozástól meg a 800ezres regadó :| Kartervédő van a kocsi alatt?Ha nincs akkor egy jó tanács hogy sos szerezz be egyett mert hidd el le fog érni és ha leütöd a kartert az egyből eltörik és akkor ott a kocsi vége.Nekem 5 cm-t van ültetve a kocsim és leszokott érni,föleg a nyári szettel(téli gumi sokkal magasabb) kéne, de honnan? mióta be lett rakva az új futómü, megtanultam lassan menni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 32es. szerintem a fórumon mindenkinek ilyen van. decemberbe 13 + agy 8. www.fonixtuning.hu innen van viccet félretéve, gondolkozok ezen, ha találnék egy jó C20XEt lehet belevágnék ;) csak a rendőr bácsik riasztanak el. a papirozástól meg a 800ezres regadó :| kéne, de honnan? mióta be lett rakva az új futómü, megtanultam lassan menni :) Hiába mész lassan akkor is vannak olyan úthibák amiről nem is gondolnád hogy próblémás aztán meg jön a csatt és a döbbenet.Én az egyik haveromtól,de úgy tudom hogy a Viktor a csergőben tud valami helyet.Kb 20ezer környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Hiába mész lassan akkor is vannak olyan úthibák amiről nem is gondolnád hogy próblémás aztán meg jön a csatt és a döbbenet.Én az egyik haveromtól,de úgy tudom hogy a Viktor a csergőben tud valami helyet.Kb 20ezer környékén. Igen, ezt én is alátámasztom. Mondjuk a 40es ültetésú zölddel sehol nem volt gond, de a GSi mindenhol leér, sebességtől függetlenül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts