warwolf Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Mindegyikhez kell a pénz sajnos. :D Azért 300ból már elég sok megoldás játszik, és 120-130 paci biztosnak tűnik. ;) www.bptuning.com Én is gondolkodom rajta, a Fehérbe.Paja cartársnak már átírta dolgokat, és a 82LE-ből 105 lett.S, stabil maradt vele a gép. Közben beszéltem ezzel az emberrel, a 100LE-met 115-ig lehetne feltornázni, ill. megfelelő direktszűrő és kipuff mellett ez tovább is mehet.Mondjuk én már a 115-tel is ki lennék békülve! :rolleyes: Még 1 dolog, amire spórolhatok! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 "Közben beszéltem ezzel az emberrel, a 100LE-met 115-ig lehetne feltornázni, ill. megfelelő direktszűrő és kipuff mellett ez tovább is mehet.Mondjuk én már a 115-tel is ki lennék békülve!" bruhahahahahhhha Ilyenkor röhögök jókat. :rolleyes: Ez olyan tipikus magnumos hozzáállás. :blink: 115 nem lesz abból a büdös életben csak chippel. ;) Elmondom neked, hogy ahhoz már szívócső és kipufogó leömlő is másik kellene. ha nekiállsz chipelni, akkor maximum 5-6LE többletet tudsz kreálni ebben a mociban, akármerre is hangolod a nyomatékmaximumot. Igazi változást a szívócsővel tudsz hozni, és persze ehhez illesztetten egy 4leömlő is dukál. De optimálisan persze ehhez még másik szelepvezérlés is kell. És utána ezeket a változásokat leoptimalizálhatod a chippel, ekkor már lehet drasztikusabb erőnövekedés is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Tehát egy megfelelően koordinált szívó, és kipufogó oldali mahinálással ki lehet hozni ebből a mociból a dolgokat, CSAK CHIPPEL nem. Tul. képpen erre lettem volna kíváncsi. Thx. az infót! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Ha normal chip semmi keverö panel és egyebek akkor masolhato multor végre találkoztam egy ilyen masolásvédett chip el ami keverö paneles idáig azt hittem ott a keveröpanel azt is lekell masolni osszerakni oszt kisz no igen de aki a keveröpanelt összerakta az lecsiszolta a chipekkröl a tipust igy lehetetlen megcsinalni a panelt igy ha a chipet lemasolod nem érsz vele semmit sem mert mindegyik lab mashova megy mint keveröpanellel szal nem olyan 1xrü mint egy dvd söt mi több nem lehet masolni mert nem ismered az alkotoelemeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
EUROGUMI Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 (edited) SZIASZTOK!NEM TUD VALAKI EGY NAGY ELEKTRONIKÁT VÉLETLENÜL? Módosítva Február17, 2006 : EUROGUMI Link to comment Megosztás: More sharing options...
artisti Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 SZIASZTOK!NEM TUD VALAKI EGY NAGY ELEKTRONIKÁT VÉLETLENÜL? Szia számodra mit takar a NAGY ELEKTRONIKA? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Van egy ezer éves ruszki elektrónikám. jóóó naaagy.. ehh.. pontosabb megfogalmazás kellene. De egy 5let,hogy mocivezérlőre gondol. ha igen, milyen kocsi, milyen motor, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 SZIASZTOK!NEM TUD VALAKI EGY NAGY ELEKTRONIKÁT VÉLETLENÜL? Ez LOL vazze :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
buazs Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Halihó emberek. Érdeklődnék. Le akarom fóliázni a hátsó ajtók ablakait de valahogy nincs humorom a helyén megcsinálni. Csak nem tom, hogy hogyan kell kivenni. Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell? Előre is kösz. Ja még annyit, nem tudtok valami tuningbolt webcímet ahol reális áron lehet cuccokat kapni? csak optikai érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Halihó emberek. Érdeklődnék. Le akarom fóliázni a hátsó ajtók ablakait de valahogy nincs humorom a helyén megcsinálni. Csak nem tom, hogy hogyan kell kivenni. Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell? Előre is kösz. Ja még annyit, nem tudtok valami tuningbolt webcímet ahol reális áron lehet cuccokat kapni? csak optikai érdekel. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=320&st=0 Itt tessen művelődni.Van infó bőven.Tuningboltokwebcímeire pedig csak rá kell keresni a googlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 "Ha normal chip semmi keverö panel és egyebek akkor masolhato " Ez így ebben a formában nem állja meg a helyét. "normál" chipeket is ellátnak a gyártóik általában (pl. dBilas chipek nagy része) másolásvédelemmel, ami úgy néz ki, hogy maga a memóriachip egy védelmi elektronikával ellátott tokozásban helyezkedik el, simán eeprom olvasóval ha ráolvasol, hülyeségek fognak kijönni belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Egyébként nem bizti hogy a GSi a legjobb megoldás, de ezt inkább előben. Tényleg el kéne dönteni, de pont ezért gyűjtögetek és addig van időm gondolkodni és mérlegelni. :rolleyes: Amíg 2 rugóért vagy kevesebbért tankolsz, addig szerintem még sok időd van határozni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Amíg 2 rugóért vagy kevesebbért tankolsz, addig szerintem még sok időd van határozni... :blink: Sajnos igen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Amíg 2 rugóért vagy kevesebbért tankolsz, addig szerintem még sok időd van határozni... ;) 2 rugóért is adnak benyát? :rolleyes: Én minden héten megyek mostanában vasárnaponként, 25-30L/hét. És Vpower, szóval nem épp óccsó. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Még kevesebbért is, kérdezd csak Tomot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Még kevesebbért is, kérdezd csak Tomot! ne bááántsátok Tomit :blink: Nekem Gsi van, mégis volt h csak 1 ezresért tankoltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ne bááántsátok Tomit ;) Nekem Gsi van, mégis volt h csak 1 ezresért tankoltam :blink: Ugye két liter a min. kiadható mennyiség így általában az aktuális 95ös árfolyam determinálja az aznapi tankolás költségét. 500ért már én sem nagyon szoktam, leggyakoribb az 1200-2000 közötti tartomány. Ráadásul annyi benzin nálam jó sokáig is tart. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Ugye két liter a min. kiadható mennyiség így általában az aktuális 95ös árfolyam determinálja az aznapi tankolás költségét. 500ért már én sem nagyon szoktam, leggyakoribb az 1200-2000 közötti tartomány. Ráadásul annyi benzin nálam jó sokáig is tart. :rolleyes: Kébé a következő kútig. mert (csak h ne legyünk off) jóól meg van tuningolva az a paripa! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 jaja benzines témát be is fejezhetitek, mer megkeresem azt a bizonyos gombot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 jaja benzines témát be is fejezhetitek, mer megkeresem azt a bizonyos gombot :D Ez a beszólás király, főleg a JAJA :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 nem tökéletes, de még dolgozni fogok rajta. http://img.tar.hu/warwolf/size2/19945424.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 A lökhárítót kell nézni ugye? :rolleyes: Széép ótód van Tibi. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 A lökhárítót kell nézni ugye? :rolleyes: Széép ótód van Tibi. ;) Igen!A lökhárító a kakukktojás!Egyenlőre! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Igen!A lökhárító a kakukktojás!Egyenlőre! :rolleyes: Azt hittem az átlátszó vonószemtakaró. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Azt hittem az átlátszó vonószemtakaró. :rolleyes: Arra a képek feletti rész vonatkozik! :blink: Még szerválni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts