warwolf Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Ha jól olvastam, akkor felszámolja a boltot!!! De addigra az övében már ott sziszeg a BOW, meg a LET moci, ezért gondoltam, hogy bizti lesznek tippjei, hogy mit honnan! :)
opel16v Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Ez az eddigi legértelmetlenebb dolog, amit hallottam. :D Minek alakítgatni egy 3ajtós kasznit GSi-sre, meg az összes cumót cserélni a motortérben egy C20XE átalakításhoz??????? Amikor alapból kap ilyet gyári összeállításban. ;) :)
warwolf Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Én honnan? :) Na ne mond, hogy addigra a "turbósításoshadakútját" nem járod végig?
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Igen... :) Ettől függetlenül ha kell valami szívesen segítek... :D
warwolf Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Igen... :) Ettől függetlenül ha kell valami szívesen segítek... :D Előre is ThX! ;)
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Előre is ThX! :D Bár Sonique-kal lehet, hogy jobban járnátok...bár addigra én is kikupálódok... :)
warwolf Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Bár Sonique-kal lehet, hogy jobban járnátok...bár addigra én is kikupálódok... :D Mire az én motorom meghasal, addigra bizti a tiéd is kész lesz! :)
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Mire az án motorom meghasal, addigra bizti a tiéd is kész lesz! :) Legalábbis nagyon reméljük! :D
Gepard Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Minek alakítgatni egy 3ajtós kasznit GSi-sre, meg az összes cumót cserélni a motortérben egy C20XE átalakításhoz??????? Amikor alapból kap ilyet gyári összeállításban. :P :) Gyerekkorodban te sosem legóztál? Ők most kezdik. :D ;) ;)
Demó Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Ez az eddigi legértelmetlenebb dolog, amit hallottam. :D Minek alakítgatni egy 3ajtós kasznit GSi-sre, meg az összes cumót cserélni a motortérben egy C20XE átalakításhoz??????? Amikor alapból kap ilyet gyári összeállításban. ;) :) Németországban egyáltalán nem értelmetlen mert a biztosítást tipusok szerint osztályozzák. Egy Astra GSI 16V például akár kétszer annyiba is kerülhet mint az 1.6 16V. Ez pedig évente több mint 500 Eurót is jelenthet, csak a kötelezö felelösségbiztosításért. Ha viszont valaki kicseréli a motort nagyobbra, akkor ugyanannyit fog érte fizetni mint elötte mert egy másik motortól még nem lesz gyári GSI. Mivel neki már 3 éve benne van a motor, ezért már böven megérte!
warwolf Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Németországban egyáltalán nem értelmetlen mert a biztosítást tipusok szerint osztályozzák. Egy Astra GSI 16V például akár kétszer annyiba is kerülhet mint az 1.6 16V. Ez pedig évente több mint 500 Eurót is jelenthet, csak a kötelezö felelösségbiztosításért. Ha viszont valaki kicseréli a motort nagyobbra, akkor ugyanannyit fog érte fizetni mint elötte mert egy másik motortól még nem lesz gyári GSI. Mivel neki már 3 éve benne van a motor, ezért már böven megérte! S, kint ezt le is tudják papírozni?
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 S, kint ezt le is tudják papírozni? Kinnt igen...itthon is le lehet, csak nekünk drága... :)
Demó Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 S, kint ezt le is tudják papírozni? Gond nélkül! Csak megnézik, hogy rendesen van- e benne a motor és hogy a legalább elöl a 256- os tárcsák vannak-e rajta és már kész is!
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Tulképpen megnéznek mindent, hogy megfeleljen a gyári GSI-jének minimum, jobb lehet... Pl futómű is... :rolleyes:
warwolf Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Azért ez durva.Itthon meg szétlejmolnak mindenféle hüle indokkal. :rolleyes:
Demó Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 Tulképpen megnéznek mindent, hogy megfeleljen a gyári GSI-jének minimum, jobb lehet... Pl futómű is... :rolleyes: Azt nem tudom, mert akkor már régóta benne volt a sportfutómü. Akkoriban viszont még nem voltak rajta a hátsó tárcsák és mégsem volt probléma.
redline Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 az ajtóról nincs több kép? :rolleyes: mindenféle szögből, helyzetből, napszakban kellene :blink:
Gepard Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 az ajtóról nincs több kép? :blink: mindenféle szögből, helyzetből, napszakban kellene ;) Jövő évi projekt? :rolleyes:
Demó Elküldve Február10, 2006 Elküldve Február10, 2006 az ajtóról nincs több kép? :rolleyes: mindenféle szögből, helyzetből, napszakban kellene :blink: Több kép nincs az ajtókrol, de gyári LSD-Doors. Jól néznek ki, de szerintem nem olyan stabilak. Mi szereltük fel, de két napig szívtunk a beállítással, mire minden jó lett! Vagy belül súrolt amikor fölfelé nyílt, vagy kívül ért hozzá valamihez csukásnál. A hézag meg aztán tényleg nem akart sehol stimmelni! Most kicsivel több mint egy éve van neki a kocsin, de már rozsdásodik az egész szerkezet. Tavasszal lehet megint kiszedni az egészet hogy lekezeljük a rozsdát! ;) Ilyen drága cucctól azért többet vártam volna, mint minöségileg, mint a beállíthatóság szempontjából, mint pedig a stabilitás szempontjából! Szerintem nem olyan jók, de ez csak az én véleményem.
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Elküldve Február11, 2006 Ráadásul rendszeresen beáznak... :rolleyes:
Demó Elküldve Február11, 2006 Elküldve Február11, 2006 Ráadásul rendszeresen beáznak... :rolleyes: Akkor nem is voltunk olyan bénák a beállításnál, mert az övé nem ázik be. :blink: Calibránál viszont biztos nehezebb úgy megcsinálni, hogy ne ázzon be!
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Elküldve Február11, 2006 Én annó sokat gondolkoztam rajta, de sajnos túl sok hátrányát láttam a dolognak, ezért nem vágtam bele... :rolleyes:
Albert Elküldve Február11, 2006 Elküldve Február11, 2006 Én annó sokat gondolkoztam rajta, de sajnos túl sok hátrányát láttam a dolognak, ezért nem vágtam bele... :rolleyes: Előbb még aszontad nem teccik :blink: De szvsz jól néz ki. Zsolti Caliján is milyen pöpec máá Beázik beázik... Max nem mész vele esőben és garázsban tartod. Nem kicsit feltűnő, de akkor is kéne ;) Miazhogy "gyári LSD"? Van olyan hogy veszel hozzá szettet és felhekkeled magadnak vagy mi?
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Elküldve Február11, 2006 Akkor még1X... :D A felnik tetszenek, én is filóztam ilyenen... A lökös nem jön be annyira, és Lambólifegőpárti sem vagyok...de hát ízlések és pofonok... :blink: Tehát nem írtam, hogy nem tetszik... ;) Exclusive-nak tartom, bár kicsit túlzás szerintem egy F astrára... :rolleyes: mondjuk egy 4 ajtós esetén... ;)
warwolf Elküldve Február11, 2006 Elküldve Február11, 2006 :rolleyes: mondjuk egy 4 ajtós esetén... :blink: S, egy kombin?Milyen királyság lenne! :D ;)
Recommended Posts