Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Aztec!

Szoktál autó szerelés közben zsákolni :D ;) ;)

(kép jobb oldala) :P

Amúgy én is szeretnék ilyen kristály lampiceket de csak fehérben, ha valakinek lenne vagy lesz talán rebdel íbéjen az szólhatna :)

Elküldve
Amúgy én is szeretnék ilyen kristály lampiceket de csak fehérben

Atommanó-t kérdezted már? Az FK-nak is van ilyesmi, én már nézegettem, meg tárgyaltam Antival a dologról... Csak nem tudom, az én autómnak melyik állna jól, az ilyen világos kivitelű, vagy a sötétített? Asszem csinálok képet a kocsi hátuljáról, aztán képszerkesztővel odapróbálom őket, úgy talán könnyebb lesz dönteni :)

Elküldve
Na de mennyi... :)

nem sok... csak ahhoz elöbb Laliékhoz kellene Ljutnom, hogy még 1-2 apróság me legyen csinázva utána mehet....

Aztec!

Szoktál autó szerelés közben zsákolni :D ;) ;)

bezony :P

Elküldve
Tsz!

Leszorító előírás a RTE szabályokban, elöl is, hátul is. Kis lakattal lehet aktiválni

a security módot. :D

Csak hallottam már olyat hogy nagyobb sebességnél hajlonganak ezek a műanyag dolgok. Nem örülnék, ha pofáncsapná a szélvédőmet. :)

Na mindegy 10 kilóért úgysem költök most 50-100-at.

Elküldve

Tsz!

Ez a tető elég vastag, és acélcső merevítése is van, nem mocorog egyáltalán. De még ha

bármennyire is el akarna szabadulni, akkor sem tudna, mert a leszorító egyenként 1tonna

szakítószilárdsággal bír. :D Nem hiába van előírva. :)

Elküldve
Tsz!

Ez a tető elég vastag, és acélcső merevítése is van, nem mocorog egyáltalán. De még ha

bármennyire is el akarna szabadulni, akkor sem tudna, mert a leszorító egyenként 1tonna

szakítószilárdsággal bír. ;) Nem hiába van előírva. :)

Csak 1 tonna? :D ;)

Tudom hogy azzal nem tud felcsapódni. Az anélküli esetről filóztam.

Elküldve
Tsz!

szakítószilárdsággal bír. ;) Nem hiába van előírva. :)

Azért arról a kereszttartóról, amibe a leszorító van csavarozva, nem tudom elképzelni, hogy 1 tonnát kibír. :D ;)

Elküldve
Azért arról a kereszttartóról, amibe a leszorító van csavarozva, nem tudom elképzelni, hogy 1 tonnát kibír. :D ;)

Mégha az mondjuk ki is bírna annyit én inkább az ostya vastagságú géptetőre nem biznám az életem. :)

Elküldve
Hát nem is az védi meg főként az életed. :) De azért vastagabb annál... nem véletlen 10 kg ez is. :rolleyes:2-ostya.

Összefoglalva: szerintem inkább ez a gyenge láncszem, nem a leszorító. :D

Elküldve

Fél centi vastagon lett megcsinálva az üvegszál, qrva erős. Pont az a félelmünk, ha a motortető

elindul hátrafelé egy esetleges esésnél, akkor az A oszlopot is simán kettévágja... :)

Tsz!

Lehet kombinálni a gyári lezárót és a leszorítót. ;)

Az már lehet a család kétszeres védelme. :D

Elküldve
A felnik tetszenek, én is filóztam ilyenen...

A lökös nem jön be annyira, és Lambólifegőpárti sem vagyok...de hát ízlések és pofonok... :)

Nekem bejön.Talán a lökös kicit sok, de ennyivel még bőven belefér.Meg hát nem kispályás a meló, korábban Opel16V-vel beszéltünk erről, lévén az enyémben is ilyen szív dobog alapból.S, én is feltettem magamnak a kérdést, hogy esetleg ha nagyobb lenne.....................

S, itt jött be a képbe a hozzáértők megkérdezése is, mint pl. Uhuhu.

u.i. Azért tettem egymás mellé a képeket, hogy lefel ne legyen olyan hosszú a HSZ. , mert a 17'-es TFTn nem húzta szét.

Elküldve
Nem nagyobb projekt, mint xe helyett let... ;)

Szal akkor már lehetne az is... :D

Ájem maradok a múltkori elhatározásnál.Ha behal a motor, akkor turbósítunk.Ha már egyszer belekezdek!Nem? :)

Elküldve
Wolfi! Csak óvatosan a turbóval, mert ha neked bejön, akkor a következő én leszek! :)

Akkor majd kérdezel, én meg szívesen válaszolok. ;) Atommanó meg zsákszámra hozza hozzá az alkatrészeket! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.