warwolf Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Bááz, War! Ez sirály! Utóbbi napokban jópárszor elgondolkodtam,hogy sovány az az egy kis pöcs izzó bevilágítani a csomiteret. Pláne ha van is benne cucc.. Gondoltam vmi extra lámpa beszerelésére.. de hogy ez milyen pofonegyszerű!! Tuning, + célszerüség!! Sirály! Thx 5let! (igaz, elöl anyós lábtérben nekem is van.. a párja sajna eltört) de /me kék mániás .) :) Chyga volt aki eladta nekem a cuccost!Bár az 5let meg Gepárdé volt, akinek a csonitartójában már régóta ott figyel a kék neoncső! :D
rtomi Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Black Magic Woman :) Ez már nem annyira gyerebe de nem rossz. Sztem. :D
Hagalex Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Az a második éppen olyan mintha Fiat Ritmo akarna lenni!! :D Black magicwoman az az én ótóm héééé!!! ;) ...najóvan az nem, az Naffiúú!.... :)
mackosajt Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 http://img.tar.hu/opeltomi/img/19277952.jpg Ez annyira fáj nekem... a színe hasonlít az enyémére... ( :) talán egy hét múlva itthon lesz)
coupe Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Ha gsi lökös lenne rajta akkor szerintem hibátlan lenne. :) :D ;)
FPepe Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Kösz Coupe, pont ezt akartam kérdezni, hogy ez a szemöldökkel egybegyártott hűtőrács (legalábbis úgy néz ki) létezik-e a régebbi fajta ('94 előtti) Astrák stílusában is (rácsos). Mostmár látom, hogy van :) Hol lehet kapni ilyet és mennyiért?
warwolf Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Kösz Coupe, pont ezt akartam kérdezni, hogy ez a szemöldökkel egybegyártott hűtőrács (legalábbis úgy néz ki) létezik-e a régebbi fajta ('94 előtti) Astrák stílusában is (rácsos). Mostmár látom, hogy van :D Hol lehet kapni ilyet és mennyiért? Asszem a Rieger is efféle! :)
mackosajt Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 A képek alapján elgondolkoztam, hogy az enyémből mit lehetne kihozni... még a szín is nagyon hasonló!
warwolf Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Dögös lenne, az 100.S, ezen tényleg Rieger hűtőmaszk van!
mackosajt Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Nejem először azt kérdezte, hogy ez mibe kerülne! :) Hááát...igen... de mondjuk a lakás fontosabb... Egy ilyen műtét annyi lenne, mint amennyit most érne a kocsi... szerintem...főként a szín miatt!
coupe Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Kösz Coupe, pont ezt akartam kérdezni, hogy ez a szemöldökkel egybegyártott hűtőrács (legalábbis úgy néz ki) létezik-e a régebbi fajta ('94 előtti) Astrák stílusában is (rácsos). Mostmár látom, hogy van :) Hol lehet kapni ilyet és mennyiért? Ez reiger hűtőrács és aszem az rs-tuningnál lehet kapni 25000ft-be kerül.Az ebayen is lehet próbálkozni de ott is álltalában ennyibe kerül. Nejem először azt kérdezte, hogy ez mibe kerülne! :D Hááát...igen... de mondjuk a lakás fontosabb... Egy ilyen műtét annyi lenne, mint amennyit most érne a kocsi... szerintem...főként a szín miatt! Azért nem teljesen annyiba kerülne.Az meg hogy milyen a színe szerintem annyira nem változtat az áron.
FPepe Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Azért nem teljesen annyiba kerülne.Az meg hogy milyen a színe szerintem annyira nem változtat az áron. Sztem annyiban változtat, hogy az ilyen egyedi színt, mint mackosajt autóján van valószínűleg neked kéne ráfújnod, nem hiszem, hogy a szívárvány összes színében gyártják. Azt meg már tudjuk, mennyire nem könnyű beszerezni azt a festéket, pláne ehhez műanyagfesték kellene, a Standox nem tudom, meddig maradna rajta... :) Sztem az én strandkorlátkék (na jó, Miami Blue) színemhez se gyártják, de majd utánanézek. Mondjuk a lököst így is, úgy is újra kéne fújatnom, hogy nyerhessek majd Szemesen ... :D ;) Sztem a lököshöz hozzá se nyúlnék, ezen a gépen se sokkal másabb a lökös, mint a gyári. Akkor már tennék bele ködlámpát is ... ;)
coupe Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Sztem annyiban változtat, hogy az ilyen egyedi színt, mint mackosajt autóján van valószínűleg neked kéne ráfújnod, nem hiszem, hogy a szívárvány összes színében gyártják. Azt meg már tudjuk, mennyire nem könnyű beszerezni azt a festéket, pláne ehhez műanyagfesték kellene, a Standox nem tudom, meddig maradna rajta... :) Sztem az én strandkorlátkék (na jó, Miami Blue) színemhez se gyártják, de majd utánanézek. Mondjuk a lököst így is, úgy is újra kéne fújatnom, hogy nyerhessek majd Szemesen ... :D ;) Sztem a lököshöz hozzá se nyúlnék, ezen a gépen se sokkal másabb a lökös, mint a gyári. Akkor már tennék bele ködlámpát is ... ;) 25000+ fényezés.Alap színe fekete(műanyag színű).Sajnos még fényezni kell.
FPepe Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Lehet, hogy ez az? http://shop.rieger-tuning.com/product_info...i_pg=2&cwi_sf=8 Kapható nálunk is?
coupe Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Lehet, hogy ez az? http://shop.rieger-tuning.com/product_info...i_pg=2&cwi_sf=8 Kapható nálunk is? Ebben benne van a gsi lökös a reiger lökhárítótoldat és a hűtőrécs.Kompletten 299euro.
mackosajt Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Azért nem teljesen annyiba kerülne.Az meg hogy milyen a színe szerintem annyira nem változtat az áron. Azért nem elhanyagolható, hogy literje a festéknek 20e vagy 140e.... :D Sztem annyiban változtat, hogy az ilyen egyedi színt, mint mackosajt autóján van valószínűleg neked kéne ráfújnod, nem hiszem, hogy a szívárvány összes színében gyártják. Azt meg már tudjuk, mennyire nem könnyű beszerezni azt a festéket, pláne ehhez műanyagfesték kellene, a Standox nem tudom, meddig maradna rajta... :) A festéket alapból nehéz beszerezni, mert senki nem tartja hazánkban raktáron... amit meg is értek, viszont előzőleg is ugyanazzal a festékkel volt festve a lökösöm, amivel most is lesz, csak ugye az aládolgozás nem mindegy. Remélem szépen egyben lesz ismét a gép. Na de kezd off lenni. ezért...
Andris22 Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Sziasztok! sajna atommanonak mar megint nem hoztak meg a gatloimat :D igy most felhivtam a karaszyt, hogy van-e nekik... hatso van, de azt meg onmagaba baxhatom, szal megint varhatok az elsokre, na mind1. az lenne a kerdes, hogy a rugo 40mm-t ultet, hogy ehhez passzol-e az 50mm roviditett szaras gatlo :S vagy inkabb a sima. antival a roviditettet rendeltuk, de most valaki aszonta nekem, hogy nem biztos hogy jo az 50el roviditett :)
redline Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 http://www.lsdaward.de/voting/astra%20f/AB4V0004_400.jpg hmmm asszem megvan a 2007-es terv a dizájnra :D persze g astra géptető nélkül :)
redline Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 minden évre más terv? és te beszélsz nekem? :D viszont én haladok és megújulok :) ....nem pedig mindig máshoz kapok
bazs Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 de azzal én is haladok, csak mindig más irányba és közben teljesen megújulok :) na ne offoljunk tovább :D
warwolf Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Az eleje v.hogy NEKEM egy kicsit sok.De ugyanakkor mégis szép.Szerintem. :) :D
Tom Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Szerintem ez nagyon szép. Nekem tetszik az eleje, elég szépen meg van csinálva és nem áll el a rács, mint ahogy az összes eddigi infinitynél látszódott.
Recommended Posts