thethunder Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Helló Mindenki! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Kaptam karácsonyra a bátyámtol króm sebváltógombot és kézifékkart. A sebváltógombot pik-pak kicseréltem, de a gyári kézifékkart hogyan kell leszedni? Mert nekem még nem sikerült rájönnöm! Valaki segítsen please! :blink:
jaygab Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Üdv. Szerintem leginkább izomból :) :lol: :D Még nem próbáltam,mert én ilyen rápattintósat vettem(bőr ,chrom-ku*va jó),de a sebváltógomb cseréjéből kiindulva szerintem ezt is "csak" le kell húzni... Régi biciklis emlékeimet felidézve,ha nagyon rá volt szorulva a kormányra a gumi markolat,azt se volt egyszerű leszedni.Sokszor csk úgy sikerült,hogy injekcióstűvel+fecskendővel mosogatószert spricckoltam alá több helyen is és utána könnyebben lejött :) Próbáld meg esetleg Te is úgy ....bár lehet annyira szoros,hogy még a tű sem fér be alá,nem tudom... :blink:
thethunder Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Köszi! Pont ettől féltem! Reméltem, hogy nem kell majd feszegetnem! :blink: De ha nincs más lehetőség akkor....... Ez van meg kertifény! Azért köszi! Ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban akkor kérem szóljon! ( ez az tűs dolog nekem is ismerős gyerekkoromból, de szerintem most nem fog működni!)
redline Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 nem erre a gondra irogatták anno még index fórumon, hogy hosszában szét kell fürészelni? :) :) (de lehet hogy másra emlékszem máshonnan :blink: )
Udi Elküldve December26, 2005 Elküldve December26, 2005 Sziasztok! Sokat keresgéltem a neten de nem találtam C14Si mocihoz kapcsolási rajzot... naon örülnék neki....ha valaki tudna segíteni! :blink:
powerup Elküldve December26, 2005 Elküldve December26, 2005 Sziasztok! Sokat keresgéltem a neten de nem találtam C14Si mocihoz kapcsolási rajzot... naon örülnék neki....ha valaki tudna segíteni! :) Ha hazaértem megnézem neked az AUTOFIT-ben,úgy rémlik van rajz mindenféle mocihoz... :blink:
warwolf Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 http://www.online.rtlklub.hu/auto/muhely/?id=0512214553 Jobb híján ide raktam, bár pl. érdekes, hogy éppen a Koni rugóit reklámozzák, "jutányos áron".Ez pl. sztem erősen relatív.
Andris22 Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 az lenne a kérdésem, hogy hogy kell a kormányt kicserélni? annyit tudok, hogy 22-24es kulccsal le kell szedni. amúgy ott akadtam el, hogy a dudafedelet sem tudom hogy kell leszedni :blink: láma vagyok, olyan leirás kéne :)
warwolf Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 az lenne a kérdésem, hogy hogy kell a kormányt kicserélni? annyit tudok, hogy 22-24es kulccsal le kell szedni. amúgy ott akadtam el, hogy a dudafedelet sem tudom hogy kell leszedni :blink: láma vagyok, olyan leirás kéne :) kreativitás! :)
rtomi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 az lenne a kérdésem, hogy hogy kell a kormányt kicserélni? annyit tudok, hogy 22-24es kulccsal le kell szedni. amúgy ott akadtam el, hogy a dudafedelet sem tudom hogy kell leszedni :) láma vagyok, olyan leirás kéne :) Lufis a kormány vagy nem? :blink: Ha nem lufis akkor fogd meg a kormány közepét és húzd magadfelé,ha lufis akkor azt kell kiszedni. A nemlufis kormányközepek álltalában csak be vannak pattintva a kormányba és nem csavarozottak. :lol:
Andris22 Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Lufis a kormány vagy nem? :blink: Ha nem lufis akkor fogd meg a kormány közepét és húzd magadfelé,ha lufis akkor azt kell kiszedni. A nemlufis kormányközepek álltalában csak be vannak pattintva a kormányba és nem csavarozottak. :lol: nem lufis. mekkora erő kell hozzá? fent vagy lent húzzam? :) pofán fogom csapni magam? :) és ha azt leszedtem, akkor utána?
adobodo Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 pofán fogom csapni magam? :) Ez nagyon jó kérdés :blink: :) Szerintem a térdelbetámasztoktenyérrelcsapkodokosztmajlejön műkszik. Asszem Atommanó ebben is szagértő
Atommanó Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Ez nagyon jó kérdés :blink: :) Szerintem a térdelbetámasztoktenyérrelcsapkodokosztmajlejön műkszik. Asszem Atommanó ebben is szagértő Ha idegurulsz vele én leszedem neked...de most komolyan... :)
warwolf Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Ez nagyon jó kérdés :blink: :) Szerintem a térdelbetámasztoktenyérrelcsapkodokosztmajlejön műkszik. Asszem Atommanó ebben is szagértő Jaaaaaaaa!A kormányelgörbítőember? :)
adobodo Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Az enyimét még nem kell, csak az Andrisét
Atommanó Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Az enyimét még nem kell, csak az Andrisét Há nem is neked írtam, hanem az Andrisnak... :) :blink:
FPepe Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Udi: az "Így csináld..." könyvben benne van, ha nem tudod megszerezni, esetleg beszkennelem...
Andris22 Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Ha idegurulsz vele én leszedem neked...de most komolyan... :) és segitesz a másikat is felrakni? :blink: (még nincs itt a gurulás ideje, mert még nem jött meg az agy, de majd ha jött, jövök[1-2próbálkozás után:)])
Atommanó Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Gyere csak előtte szólj, mert az sem baj, ha én itt leszek...vagy valahol...:-) :blink:
meriva1.8 Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 az lenne a kérdésem, hogy hogy kell a kormányt kicserélni? annyit tudok, hogy 22-24es kulccsal le kell szedni. amúgy ott akadtam el, hogy a dudafedelet sem tudom hogy kell leszedni :blink: láma vagyok, olyan leirás kéne :) Megfogod és cibálod, majd húzod.
redline Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 nekem 1000 (azaz egyezer) ft-ét szedte le és tette fel a másikat egy úriember anno az opel sztrádában...és pár perc alatt megvolt vele...hjaa a gyakorlat ugye nekem ennyit megért, mert láttam, hogy elég erősen hadakozott vele
opel16v Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 A pécsi szerelőm egy kis gyengédséggel tudta pillanat alatt levarázsolni... Akkorát ráb@szott két tenyérrel a kormányra, hogy egy medve beájult volna tőle, és akkor a kormány már a kezében is volt. :blink:
Udi Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Udi: az "Így csináld..." könyvben benne van, ha nem tudod megszerezni, esetleg beszkennelem... A könyvben csak a C14SE DIS gyújtásos verzió található, de Powerup küldött nekem rajzot a hagyományos gyújtáselosztós változatról is. :blink: Köszönöm mindenkinek a közreműködését!
1.6 16v Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Hali Ültetéssel kapcsolatban lenne egy két kérdésem. Mekkora a minimális ültetörugo F astrához ami kaphato? (azért ilyen utakra gondolom nem optimális a porba ültetni meg azért ha padkára kell parkolni akkor sz@rban a haza) A gátlot is ki kell cserélni rövidebbre? Nézzétek el nekem eme tudatlanságom de ebben 0 a tapasztalatom. Válaszaitokat elöre is köszönöm.
Atommanó Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Ha nem akarsz túl mélyre sűlyedni :-) akkor 40-et érdemes ültetni, az már látszódik is, érezhető is, de még nem húzza a hasát...Ennél kisebbet nem érdemes... Gátlókat lehet cserélni, de még nem kötelező érvényű...
Recommended Posts