thethunder Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Helló Mindenki! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Kaptam karácsonyra a bátyámtol króm sebváltógombot és kézifékkart. A sebváltógombot pik-pak kicseréltem, de a gyári kézifékkart hogyan kell leszedni? Mert nekem még nem sikerült rájönnöm! Valaki segítsen please! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Üdv. Szerintem leginkább izomból :) :lol: :D Még nem próbáltam,mert én ilyen rápattintósat vettem(bőr ,chrom-ku*va jó),de a sebváltógomb cseréjéből kiindulva szerintem ezt is "csak" le kell húzni... Régi biciklis emlékeimet felidézve,ha nagyon rá volt szorulva a kormányra a gumi markolat,azt se volt egyszerű leszedni.Sokszor csk úgy sikerült,hogy injekcióstűvel+fecskendővel mosogatószert spricckoltam alá több helyen is és utána könnyebben lejött :) Próbáld meg esetleg Te is úgy ....bár lehet annyira szoros,hogy még a tű sem fér be alá,nem tudom... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
thethunder Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Köszi! Pont ettől féltem! Reméltem, hogy nem kell majd feszegetnem! :blink: De ha nincs más lehetőség akkor....... Ez van meg kertifény! Azért köszi! Ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban akkor kérem szóljon! ( ez az tűs dolog nekem is ismerős gyerekkoromból, de szerintem most nem fog működni!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 nem erre a gondra irogatták anno még index fórumon, hogy hosszában szét kell fürészelni? :) :) (de lehet hogy másra emlékszem máshonnan :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Sziasztok! Sokat keresgéltem a neten de nem találtam C14Si mocihoz kapcsolási rajzot... naon örülnék neki....ha valaki tudna segíteni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Sziasztok! Sokat keresgéltem a neten de nem találtam C14Si mocihoz kapcsolási rajzot... naon örülnék neki....ha valaki tudna segíteni! :) Ha hazaértem megnézem neked az AUTOFIT-ben,úgy rémlik van rajz mindenféle mocihoz... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 http://www.online.rtlklub.hu/auto/muhely/?id=0512214553 Jobb híján ide raktam, bár pl. érdekes, hogy éppen a Koni rugóit reklámozzák, "jutányos áron".Ez pl. sztem erősen relatív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 az lenne a kérdésem, hogy hogy kell a kormányt kicserélni? annyit tudok, hogy 22-24es kulccsal le kell szedni. amúgy ott akadtam el, hogy a dudafedelet sem tudom hogy kell leszedni :blink: láma vagyok, olyan leirás kéne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 az lenne a kérdésem, hogy hogy kell a kormányt kicserélni? annyit tudok, hogy 22-24es kulccsal le kell szedni. amúgy ott akadtam el, hogy a dudafedelet sem tudom hogy kell leszedni :blink: láma vagyok, olyan leirás kéne :) kreativitás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 az lenne a kérdésem, hogy hogy kell a kormányt kicserélni? annyit tudok, hogy 22-24es kulccsal le kell szedni. amúgy ott akadtam el, hogy a dudafedelet sem tudom hogy kell leszedni :) láma vagyok, olyan leirás kéne :) Lufis a kormány vagy nem? :blink: Ha nem lufis akkor fogd meg a kormány közepét és húzd magadfelé,ha lufis akkor azt kell kiszedni. A nemlufis kormányközepek álltalában csak be vannak pattintva a kormányba és nem csavarozottak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Lufis a kormány vagy nem? :blink: Ha nem lufis akkor fogd meg a kormány közepét és húzd magadfelé,ha lufis akkor azt kell kiszedni. A nemlufis kormányközepek álltalában csak be vannak pattintva a kormányba és nem csavarozottak. :lol: nem lufis. mekkora erő kell hozzá? fent vagy lent húzzam? :) pofán fogom csapni magam? :) és ha azt leszedtem, akkor utána? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 pofán fogom csapni magam? :) Ez nagyon jó kérdés :blink: :) Szerintem a térdelbetámasztoktenyérrelcsapkodokosztmajlejön műkszik. Asszem Atommanó ebben is szagértő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Ez nagyon jó kérdés :blink: :) Szerintem a térdelbetámasztoktenyérrelcsapkodokosztmajlejön műkszik. Asszem Atommanó ebben is szagértő Ha idegurulsz vele én leszedem neked...de most komolyan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Ez nagyon jó kérdés :blink: :) Szerintem a térdelbetámasztoktenyérrelcsapkodokosztmajlejön műkszik. Asszem Atommanó ebben is szagértő Jaaaaaaaa!A kormányelgörbítőember? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Az enyimét még nem kell, csak az Andrisét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Az enyimét még nem kell, csak az Andrisét Há nem is neked írtam, hanem az Andrisnak... :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Udi: az "Így csináld..." könyvben benne van, ha nem tudod megszerezni, esetleg beszkennelem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Ha idegurulsz vele én leszedem neked...de most komolyan... :) és segitesz a másikat is felrakni? :blink: (még nincs itt a gurulás ideje, mert még nem jött meg az agy, de majd ha jött, jövök[1-2próbálkozás után:)]) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Gyere csak előtte szólj, mert az sem baj, ha én itt leszek...vagy valahol...:-) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 az lenne a kérdésem, hogy hogy kell a kormányt kicserélni? annyit tudok, hogy 22-24es kulccsal le kell szedni. amúgy ott akadtam el, hogy a dudafedelet sem tudom hogy kell leszedni :blink: láma vagyok, olyan leirás kéne :) Megfogod és cibálod, majd húzod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 nekem 1000 (azaz egyezer) ft-ét szedte le és tette fel a másikat egy úriember anno az opel sztrádában...és pár perc alatt megvolt vele...hjaa a gyakorlat ugye nekem ennyit megért, mert láttam, hogy elég erősen hadakozott vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 A pécsi szerelőm egy kis gyengédséggel tudta pillanat alatt levarázsolni... Akkorát ráb@szott két tenyérrel a kormányra, hogy egy medve beájult volna tőle, és akkor a kormány már a kezében is volt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Udi: az "Így csináld..." könyvben benne van, ha nem tudod megszerezni, esetleg beszkennelem... A könyvben csak a C14SE DIS gyújtásos verzió található, de Powerup küldött nekem rajzot a hagyományos gyújtáselosztós változatról is. :blink: Köszönöm mindenkinek a közreműködését! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Hali Ültetéssel kapcsolatban lenne egy két kérdésem. Mekkora a minimális ültetörugo F astrához ami kaphato? (azért ilyen utakra gondolom nem optimális a porba ültetni meg azért ha padkára kell parkolni akkor sz@rban a haza) A gátlot is ki kell cserélni rövidebbre? Nézzétek el nekem eme tudatlanságom de ebben 0 a tapasztalatom. Válaszaitokat elöre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Ha nem akarsz túl mélyre sűlyedni :-) akkor 40-et érdemes ültetni, az már látszódik is, érezhető is, de még nem húzza a hasát...Ennél kisebbet nem érdemes... Gátlókat lehet cserélni, de még nem kötelező érvényű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts